Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

pietaa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2013 14:10    #1611     Sufler - Porady do gry - fm 13 steam
o mirrory pytać nie chciałem ;p lecz chciałem zapytac jaki jest najnowszy patch ? bo ja posiadam 13.3.0 czy jest on aktualny czy moj steam robi mnie w w ch**a ? :P

strangexlove Partyzant

23.04.2013 07:50    #1612     Sufler - Porady do gry - FM 2013 - Steam problem
Witam!

Mam pytanie: czy jest możliwość wyzerowania osiągnięć z FMa 2013 pokazywanych w Bibliotece Steam?
Jeśli tak to proszę o pomoc jak to zrobić, ponieważ chciałem zacząć wszystko od nowa.
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

zolahc Młody aktywista

hmmm to ja nie wiem, moze sprawdz spojnosc plikow przez steam? inne gry ci normalnie chodza?

pietaa Partyzant

21.04.2013 18:09    #1614     Sufler - Porady do gry - fm 13 steam
Witam wczoraj zakupiłem fm 13 zainstalowałem stema gre wszystko ładnie chodzi tylko mam wersje 1.0 , żadnych herbów itd. czy to ma sie automatycznie aktualizowac bo jak narazie nic mi nie pobierało czy mam to zrobić ręcznie . prosze o pomoc z góry dziękuje

Karpikos Partyzant

21.04.2013 00:07    #1615     Football Manager - Ogólna dyskusja - Co robie źle?
ja o 13 przeczytalem kazdy temat na tym forum i stwierdziłem,że kupowac nie bede:)
Oczywiscie jeżeli jakis moj kolega mi da konto steam,żeby zainstalowac to przetestuje,ale raczej sie nie przywiaże.

Na 14 jeszcze poczekamy,wiec ten czas wykorzystam na 12 :))

amenokoyane Młody aktywista

Zalecam ci zaktualizowanie wszystkich sterowników. Przeinstaluj też DirectX i .NET Framweork. Skoro aktywowałes tym kluczem gre na steam to nie moze byc on fałszywy.

undertheskin Partyzant

20.04.2013 17:07    #1617     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
Jeśli o mnie chodzi to rzeczywiście kupiłem i sprzedałem znajomemu za 40zł. Użyczyłem mu swoje konto steam, ponieważ nie gram obecnie w żadne gry na steamie, no i sobie gra, chociaż bez większych emocji i niezbyt często. Można powiedzieć, że dałem grę w leasing, albo coś podobnego :).

JokerHellscream Partyzant

Witam. Wczoraj kupiłem FM 13. Mialo to być konto steam z managerem juz aktywowanym. Okazalo sie, ze sprzedawca nie ma juz kont, ale zaproponował, ze da mi klucz do gry, ktory sam sobie dodam do konta. Zgodzilem sie, aktywowałem bez problemu tym kluczem, zainstalowalem w steamie managera. Problem pojawil sie przy okolo 4-5 meczu. Mianowicie moim oczom ukazał się taki komunikat: http://zapod(...)jpg.html (zdjecie przeklejone z neta, bo nie chcialo mi sie robic swojego screena, aczkolwiek tresc bledu identyczna). Czy mozliwym jest, zeby kod który dostałem był fałszywy(?) i że przez to mam taki problem? Mo cd key miał taką strukturę:
XXXXX-XXXXX-XXXXX. Czy jest ona prawidlowa? Czy to nie jest jakiś fake? Dodam, ze aktualna wersja mojej gry to 13.3.3.

Tutaj link do mojego DxDiag'a http://przek(...)739.html
Tutaj link do jednego z bledu ktory utworzyl sie w folderze crash dumps: http://przek(...)740.html

Czy tylko mi w "Moje dokumenty" utworzyly sie 2 foldery "Sports Interactive" ? Czy na moje bledy moze mieć wpływ to, że wklejałem herby, stroje, twarze ?

Edit: Tutaj jeszcze dowod, ze mam FM 13 na steamie:
http://przek(...)751.html

|\\//| Partyzant

19.04.2013 16:30    #1619     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
[quote="luks96"]Mam pytanie? Lepiej kupić FM13 z allegro w sensie klucz czy w pudełku?[/quote]
Możesz kupić sam klucz ale nie z Allegro. Opcje masz dwie. Bezpośrednio ze Steam'a albo ze sklepu internetowego. Ja zakupiłem w gamecodes.pl już nie jedną grę i do tej pory polecam go wszystkim. Cena też korzystna bo Steam ma za 50 euro a w tym sklepie co podałem to 82 zł. Wybór zostawiam tobie ja polecam gamecodes.pl.

hemp Partyzant

19.04.2013 11:28    #1620     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
jak ktos chętny to niech pisze ja też sprzedam z kontem, sytuacja jak wyżej mam tylko tą gre na steamie, oryginał płytka z instrukcją + kody + konto steam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.