Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2013 00:24    #1601     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc:)
Probowales na tym pierwszym kompie sprawdzic spojnosc plikow?
Masz sciagawke:

wyskakuje "jakis-blad blablabla XML":
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302
usun zawartosc folderu setting

Spojnosc:
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow

sxz69 Młody aktywista

27.04.2013 22:35    #1602     Sufler - Porady do gry - FM 2013 problem z Genie scout
Jeśli masz oryginał to samo przez steama się aktualizuje.

Jak masz pirata to zapomnij...

Otoz, aktualizacji raczej juz nie bedzie ale jak co to:
gra przypisana jest do jednego konta.
online moze byc jedno konto.
aktualizacje robia sie przy wlaczonym online.

Nawet jak wylaczylem aktualizacje to mi ja pobralo wiec na pewno przy przelaczeniu sie na online bedziesz mial aktualne wszystko ;)
Warto pamietac o:

XML:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302
jak wyskoczy Ci problem "XML cos tam" to usun cala zawartosc folderu setting

Spojnosc:
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow
Jak ci sie cos powali w grze warto najpierw sprawdzic spojnosc wszystkich plikow

updaty:
D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates (tu sprawdzisz jaka masz aktualnie wersje gry-ale nie bazy danych tylko patcha)

For3 Partyzant

Wiem, że pewnie było już miliardy takich tematów, jednak mnie już coś strzela. Otóż grając w FM 2012 niemal zawsze save mi się pierdzieli w 3 sezonie. Na początku, gdzieś w połowie lub na jego końcu. Nie pomogły wszelkiego rodzaju reinstalle, a nawet format komputera :| Da radę jakoś temu zaradzić?

Drugie pytanie. Nie dla każdego wydatek ok 100 zł to jest nic, dlatego chciałbym zapytać czy jest możliwe, aby grać w FM 2013 przez steam na dwa komputery? Pytanie czysto teoretyczne, żeby mi ktoś z piractwem nie wyjechał :)

buczek93 Młody aktywista

26.04.2013 23:09    #1605     Sufler - Porady do gry - FM2012 STEAM Stroi fochy
Witam, jak w temacie. Mój oryginalny FM2012, powiązany z kontem Steam dziś postanowił się na mnie obrazić. W trakcie gry wyrzucił standardową śpiewkę "błąd krytyczny". Więc ja, także standardowo, usuwam zawartość crash dumps i lecim na Szczecin. Gra postanowiła mimo to się nie uruchomić (pomyślnie przechodzi wszystkie ekrany aż do menu głównego, gdzie się wyłącza [przed pokazaniem go]).. Nie pomogło sprawdzanie spójności plików gry, nie pomógł reinstall, nie pomogło usuwanie logosów, adsów itd.
Zauważyłem też, że za każdym razem po sprawdzeniu spójności Steam pobiera 40,9 MB danych. Sprawdziłem dokładny rozmiar fm12.exe i, co ciekawe, wynosi on dokładnie, 40,889 MB. Więc można przyjąć, że Steam pobiera cały czas jednego *.exe.
Da się wyleczyć jakoś grę z tego błędu? Mam sobie przywieźć z domu wersję pudełkową i z niej zainstalować, czy jak? Może to chwilowy babol Steama, który zostanie niedługo naprawiony?

maiku Partyzant

26.04.2013 22:58    #1606     Sufler - Inne - Odczytanie save'a z fm 2011 na fm 2013
@zolahc Mnie się 13 podoba, ma świetny system treningu, kilka mniejszych nowinek i przede wszystkim grywalność wszystkich poprzednich części. Nie zniechęcaj ludzi tym że tobie gra się nie podobała. Jak żałujesz zakupu trzeba było pograć w darmowe demo dostępne na steamie, ja zagrałem, kupiłem i absolutnie nie żałuję.

Egomaniac Partyzant

26.04.2013 22:36    #1607     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szukam Scouta
FM nie powinien się automatycznie przez Steam aktualizować?
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

25.04.2013 13:06    #1608     Sufler - Porady do gry - fm 13 steam
tak, mylalem ze na dysku sie jakos sprawdza
aaa, znalazlem folder: D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates

Mam 13.3.3 w tym folderze ;)

25.04.2013 00:37    #1609     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13

BiVB Partyzant

24.04.2013 14:20    #1610     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Po automatycznym zainstalowaniu nowego uaktualnienie przez steam podczas włączanie gry wyskakuje mi błąd
not well-formed (invalid token) at line 1 at start server.xml
Najgorsze jest to, że nie da się z tym nic zrobic, grafika w głównym menu gry się zmienia po czym niczego się nie da włączyc w menu głównym.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.