Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

michalwoj1201 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
szukam ciekawych wyzwań długi czas grałem Wisłą Kraków, Legią Warszawa, Lechem Poznań, ale mnie męczyło bo mistrzostwo to pikuś było zdobyć, przeżuciłem się na ligę angielską tam Arsenal trochę musiałem popracować nad pierwszym mistrzostwem ale później już szło gładko (LM, Super Puchar, Mistrzostwo Klubowe) więc wziąłem Totenham też poszło prosto (LM, Super Puchar, Mistrzostwo Klubowe), zaproponowano mi prowadzenie MU, ale zbyt silny, więc wybrałem Bundesligę i Bayer Leverkusen trzy mistrzostwa z rzędu (pierwsze w pierwszym sezonie) i dwa razy Liga Mistrzów, nowy stadion w budowie, w składzie Lewandowski za friko, Sami Khedira a przepraszam wcześniej grałem Schalke i Stutgartem ale jakoś gładko szło, ktoś powie, że idzie mi dobrze bo wczytuje co chwilę save ale mam zasadę, że zawsze gram czysto. Co mi polecacie gram FM13 na uaktualnieniach z Steam.

michalwoj1201 Partyzant

Witam,
szukam ciekawych wyzwań długi czas grałem Wisłą Kraków, Legią Warszawa, Lechem Poznań, ale mnie męczyło bo mistrzostwo to pikuś było zdobyć, przeżuciłem się na ligę angielską tam Arsenal trochę musiałem popracować nad pierwszym mistrzostwem ale później już szło gładko (LM, Super Puchar, Mistrzostwo Klubowe) więc wziąłem Totenham też poszło prosto (LM, Super Puchar, Mistrzostwo Klubowe), zaproponowano mi prowadzenie MU, ale zbyt silny, więc wybrałem Bundesligę i Bayer Leverkusen trzy mistrzostwa z rzędu (pierwsze w pierwszym sezonie) i dwa razy Liga Mistrzów, nowy stadion w budowie, w składzie Lewandowski za friko, Sami Khedira a przepraszam wcześniej grałem Schalke i Stutgartem ale jakoś gładko szło, ktoś powie, że idzie mi dobrze bo wczytuje co chwilę save ale mam zasadę, że zawsze gram czysto. Co mi polecacie gram FM13 na uaktualnieniach z Steam.

Harpagen2 Partyzant

06.05.2013 14:09    #1593     Sufler - Gra przez sieć - FM13 - gra przez sieć.
Witam pilnie zagram przez siec w fm13 mam bardzo dobrego kompa oraz neta moj nr gg35943767 konto steam piotro333.Tylko poważne osoby chcące pograć długą karierę!! .Pisac

Harpagen2 Partyzant

06.05.2013 14:09    #1594     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam pilnie zagram przez siec w fm13 mam bardzo dobrego kompa oraz neta moj nr gg35943767 konto steam piotro333.Tylko poważne osoby chcące pograć długą karierę!! .Pisac

Harpagen2 Partyzant

06.05.2013 13:29    #1595     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez siec FM 13!

krs.1 Partyzant

05.05.2013 17:16    #1596     Sufler - Porady do gry - FM 2013 problem z wlączeniem gry
Witam serdecznie,
Mam problem z fm 2013. posiadam oryginalną grę ale przy uruchomieniu Steam łączy sie z moim kontem i nic dalej sie nie dzieje. klikam drugi raz na ikonę gry i pojawia się " Stem - Błąd Nie udało się uruchomić gry(aplikacja jest już uruchomiaona ...)" . dodam że zamykanie gry w Menadżer zadań i ponowne otwieranie nic nie daje. Bardzo proszę o pomoc i dziękuję

BartekJT1897 Partyzant

To ze gra jest uruchamiana przez steam...wiecej szczegolow ? sam ich nie znam gra poprostu sie wylacza po paru minutach.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Co do tego ma tytulowy steam? Jakies więcej szczegółów? Mamy wróżyć z fusów?

BartekJT1897 Partyzant

Witam !
Mam taki problem otóż grając po jakimś czasię gra wyłącza się bez żadnego crash dump'su... gra jest oryginalna...proszę o pomoc.

najcul Partyzant

01.05.2013 18:53    #1600     Sufler - Gra przez sieć - Grupa STEAM miłośników FM
http://steam(...)s/fm_pl#

Grupa powstała żeby zrzeszać miłośników FMa, również tych, którzy chcieliby pyknąć sezon online :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.