Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2013 17:48    #1581     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reprezentacja Polski
No to jak otwieram ten program Files to steam-u tam nie ma nie wiem co się dzieje, a mam to wszystko na dysku lokalnym C.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2013 17:46    #1582     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reprezentacja Polski
"para" to z angielskiego "Steam"
;)

08.05.2013 17:39    #1583     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reprezentacja Polski
chyba ze grasz na piracie ;)
jaki tu masz najwyzszy numer:

D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates ?

Nascimento1998 Partyzant

08.05.2013 17:04    #1584     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reprezentacja Polski
Ok, a jeszcze co do tym piłkarzy, pobrałem i nie wiem co dalej, gdzie jest ten program files? Tu chyba nie wszystko jest nawet przetłumaczono, mógłbyś mi pokolei objasnić gdzie to wypakowywać?
Po pobraniu pliku, który jest archiwum zip, musisz go rozpakować do folderu: Program Files> Para> steamapps> wspólne> Football Manager 2013> data> db> 1300> lnc

08.05.2013 16:08    #1585     Sufler - Porady do gry - save padł
usun crashe, ten plik z XML też bo moze nie zrobiles do konca, sprawdz spojnosc plkow. Tu masz pomocne wskazowki:

D:\MANAGER2013\dumps (ściezka tam gdzie masz zainstalowana grę, folder dumps do oproznienia)

XML: (setting do oproznienia)
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302

Spojnosc:
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow

Jaką masz wersje gry?
updaty:
D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates (najnowszy plik?)

freszzz Partyzant

Wersja gry aktualizowana na bieżąco, steam tego dosyć dobrze pilnuje. Urlop nic nie daje :(

no niby tak ale ja mu to tak ustawilem jak byl w PL bo podejrzewalem jakies kłopoty z ta gra, jak nie urok to wiadomo co...

zrobilem mu proste hasło do zapamietania, dalem steam w tryb ofline

Za kazdym razem jak wlaczalem mu gre pytało "czy skoro nie ma polaczenia z netem jednak wlaczyc tryb ofline". Teraz jak wlacza steam (za granica) to jest komunikat ktory wyzej cytowałem. Moze to jakos naprowadzi na rozwiazanie problemu.

konto juz mial zrobione w PL jak był na krotkim pobycie, nawet odpalalem mu tą gre i tlumaczylem co i jak jednak teraz tam u siebie odpala i wyskakuje komunikat że nie mozna podlaczyc sie do steama czy cos w ten desen takze nawet nie moze włączyc FM Ofline bo steam mu nie wchodzi...

taki komunikat:
[quote]Nie można nawiązać połączenia z siecią Steam. Tryb offline jest niedostępny,ponieważ na tym komputerze nie zapisano informacji o koncie.
Nie będziesz mógł używać Steam,dopóki nie uda się połączyć ponownie z siecią Steam.[/quote]

Na cmrev byl ten temat ale nie rozwiązany w ogole jak zauwazylem

zolahc Młody aktywista

ze tak zacytuje - "do aktywacji wymagane jest połączenie z internetem oraz darmowe konto w systemie steam", czyli niestety ale nie odpali... musi poszukac jakiejs kafejki albo cos w tym stylu, aktywowac, a pozniej to juz wiadomo

Cześć,

znajomy, ktory przesiaduje za granica kupil sobie FM13 ale na miejscu nie ma dostepu do neta. Wyskoczylo mu info, ze nie może podłączyc się do Steam'a.

Czy przy takich warunkach jest szansa odpalić FM offline? Obejść jakoś potrzebę posiadania dostepu do neta?
Bardzo irytujące to ze strony Steam'a.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution