Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2013 15:40    #1561     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
Demo (ściągnięte ze Steama) jest aktualizowane na równi z pełną wersją, a ze swojej biblioteki Steam wyciągam te oto dane:
FOOTBALL MANAGER 2013 DEMO
GRANO PRZEZ 2 H
OSTATNIO GRANO: 20/03/2013

rapechuck Trybun Ludowy

21.05.2013 12:22    #1562     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
Skoro masz FM12 - graj w FM12.
Kilka razy podchodziłem do dema FM13 i te kilka razy zawsze kończyło się tak samo - wyłączałem po pierwszych sparingach. Gra po prostu nie wciągała mnie i nie miałem chęci i siły, żeby się przemóc.

To czy któraś gra jest trudniejsza nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo chodzi o to, żeby gra wciągała, a jak kogoś coś nie rajcuje to cóż... Zresztą ja (a nieczęsto mi się to zdarza) zdecydowałem, że nie mam zamiaru wydać jakiejś gigantycznej kasy (stosunek jakość/cena i różnice pomiędzy już posiadanymi tytułami) na kosmetyczne poprawki i uaktualnienie składów. Stwierdzenie, że FM 2013 jest bardzo, ale to bardzo dobry, a duża rzesza graczy (nawet tych, która na CM-ach i FM-ach zęby zjadła) sobie go odpuściła tylko dlatego, że jest dla nich za trudna jest dla mnie po prostu śmieszne.

Aciel - sam możesz sprawdzić, co jest dla Ciebie lepsze. Demo Football Managera 2013 jest do pobrania za darmo (KLIK!).

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
[quote="bitt"]Witam ;)

Pobrałem i zainstalowałem

Pozdrawiam! :)[/quote]
Ze steama? To wejdz w steam->biblioteka->moje gry->FM -> graj, Otworzy sie okno "przygotowanie do pierwszego uruchomieania" i powinno dzialac.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

sorry ja pisalem pod wersje 2013 ale w 2012 nie powinno byc inaczej.

Tu masz jeszcze inne sciezki jakie moga sietrafic w "12": http://forum(...)=2463192

zachi Zgred Manifestant

Wielokrotnie musiałem wpisywać ów steamowy kod, który przychodził na mejla nieraz kilka minut po informacji o przesłaniu. Nie masz aby wiadomości od steama w spamie?
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

MUFC Partyzant

Słuchajcie mam problem jeżeli chodzi o STEAMA z Football Managera 2013 . Musiałem niestety wyczyścić cały system w lapku . Czyli tak jak wiecie od nowa wszystkie programy i cały SYSTEM + zainstalowanie oryginalnego nowego WIN 8 . Wszystko spoko udało mi się nawet zachować cały folder Sport Interactive ,a tam miałem te foldery graphics i tak dalej więc jeżeli chodzi o zapisy itd. nic nie straciłem . Hmmm ? No cóż nie miałem zainstalowanego FM 2013 :) . Włożyłem sobie płytke . Wszystko git . Zainstalowało mi STEAMA . I teraz zaczęło się -,-' LOGIN I HASŁO do Steama pamiętam + mojego e-maila . Chcę się zalogować ,a tam ... ? Napisane jest ,iż " Cześć! Zauważyliśmy, że logujesz się z nowego komputera. Jako dodatkowy środek bezpieczeństwa musisz wprowadzić specjalny kod, aby uwierzytelnić ten komputer. Wysłaliśmy go właśnie na Twój adres e-mail wp.pl " Mam przycisk dalej więc naciskam se go ( ale przed tym sprawdzam sobie poczte czy mam ten kod . Hahahaha ? I co za przeproszeniem W CHUJA MNIE ZROBILI bo kodu żadnego nie ma a jest tylko wiadomość następująca "Dear manchesterowiec1878,

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.

We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:

http://suppo(...)aqid=197

Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.

The Steam Support Team
http://www.steampowered.com "
Więc o co tu chodzi ? Nie mogę wbić żadnego kodu bo GO NIE MAM NA E-MAILU !!! Nie wiem co zrobić nie mogę zainstalować sobie Footballa Managera ,ponieważ muszę zalogować się na konto ... i co teraz ... miał ktoś ten problem ? Proszę o pomoc bo jeżeli nikt nie pomoże ... to moje 120 zł czy tam około tyle pójdzie się " pier...dolić " ; c BŁAGAM ZRÓBCIE coś ; (

zachi Zgred Manifestant

14.05.2013 13:54    #1567     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
[quote="undertheskin"]Jeśli chodzi o piractwo to niejeden zgrzeszył, ale tutaj mamy sytuację, że wchodzi facet do punktu autoryzowanego sprzedawcy sprzętu adidas, powiedzmy, i mówi w progu, że wystawi sobie reklamę na podróby w witrynie :). No i ciekawe dlaczego oni go wyrzucili za drzwi? :). Rzecz jasna wcale nie sugeruję tutaj, że redakcja ma profit ze sprzedaży FM-ów. Wszyscy kochamy tę grę, dlatego tutaj jesteśmy ( sorry, że w takie wysokie tony uderzam;)) i niech nasze kariery będą karierami z prawego łoża, że tak powiem. Jeszcze gdyby SI się przyłożyło do jakości gry równie mocno co do marketingu, to w ogóle nie byłoby tematu "sprzedam fm" i nikt by tu bezczelnie cracków nie reklamował. Za dobrą grę to nawet i przyjemnie pieniądze wydać bo w ten sposób okazujemy szacunek jej twórcom, którzy nam kitu nie wciskają.[/quote]
Było "troszkę" inaczej z owym kolegą, który dostał bana. Niestety nie zrobiłem skrina jego wypowiedzi, ale też każdy kto mnie zna wie, że za "popierdółkę" nigdy nie karałem. I tak właściwie to chyba pierwszy delikwent potraktowany przeze mnie w ten sposób.

Co do gry FM2013 - nie uważam tej edycji za gniot, chociaż na początku nie miałem najlepszej opinii o tym produkcie. Jeżeli jednak komuś się oczekiwania rozminęły ze stanem faktycznym i chce się gry pozbyć - cóż. Proszę bardzo. Ja na ten przykład nie mam dobrego zdania o FM2009 - ale grę kupiłem, pudełko stoi na półce a gra się kurzy na steamie.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

14.05.2013 00:05    #1568     Sufler - Dodatki do gry - FM 2013 Real Names Fix
Plik należy wypakować zastępując oryginalne pliki do folderu: C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2013/data/db/1300 (tylko pliki "dbc", "edt" i "Inc".

musisz wejsc w folder steam'a a nie folder manager'a ;)

Folder "editor data files" należy wypakować w katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data).

rapechuck Trybun Ludowy

13.05.2013 16:58    #1569     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
[quote="zachi"]A ja gram w FM13 ponieważ jestem osobnikiem ograniczonym umysłowo :).[/quote]

Why so hard on yourself? ;)

Ja w sumie bym kupił od kogoś po promocyjnej cenie dla samej manii mania mienia, ale ze względu na przypisanie gry do konta Steam nie zrobię tego.
Czekam na taką samą promocję jaka była na FM12 (za około 20zł ze Steama mam ;) ).

destos15 Partyzant

11.05.2013 16:22    #1570     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Poszukuję chętnych do gry online. FM 13. Kontakt gg;5097303 ew steam; kotyniaj

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution