[quote="undertheskin"]Jeśli chodzi o piractwo to niejeden zgrzeszył, ale tutaj mamy sytuację, że wchodzi facet do punktu autoryzowanego sprzedawcy sprzętu adidas, powiedzmy, i mówi w progu, że wystawi sobie reklamę na podróby w witrynie

. No i ciekawe dlaczego oni go wyrzucili za drzwi?

. Rzecz jasna wcale nie sugeruję tutaj, że redakcja ma profit ze sprzedaży FM-ów. Wszyscy kochamy tę grę, dlatego tutaj jesteśmy ( sorry, że w takie wysokie tony uderzam

) i niech nasze kariery będą karierami z prawego łoża, że tak powiem. Jeszcze gdyby SI się przyłożyło do jakości gry równie mocno co do marketingu, to w ogóle nie byłoby tematu "sprzedam fm" i nikt by tu bezczelnie cracków nie reklamował. Za dobrą grę to nawet i przyjemnie pieniądze wydać bo w ten sposób okazujemy szacunek jej twórcom, którzy nam kitu nie wciskają.[/quote]
Było "troszkę" inaczej z owym kolegą, który dostał bana. Niestety nie zrobiłem skrina jego wypowiedzi, ale też każdy kto mnie zna wie, że za "popierdółkę" nigdy nie karałem. I tak właściwie to chyba pierwszy delikwent potraktowany przeze mnie w ten sposób.
Co do gry FM2013 - nie uważam tej edycji za gniot, chociaż na początku nie miałem najlepszej opinii o tym produkcie. Jeżeli jednak komuś się oczekiwania rozminęły ze stanem faktycznym i chce się gry pozbyć - cóż. Proszę bardzo. Ja na ten przykład nie mam dobrego zdania o FM2009 - ale grę kupiłem, pudełko stoi na półce a gra się kurzy na steamie.
Najnowsze posty