Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2013 10:57    #1541     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
Sprawa była bardziej prozaiczna. W tym tam panelu sterowania, w systemie, w tym całym menedżerze zadań czy cuś, w tej karcie sieciowej, czy tam sterownikach, których nazwę napisałem jako pierwszą było coś takiego jak: advanced, a tam w property: 802.3az i przy value zmieniłem z disabled na enabled no i połączyło się z routerem, którego wcześniej wklepałem tam i hasło i jakoś połączyło. Swoją drogą nie wiedziałem, że mam takie chore hasło. Przy innym routerze, który mi wyświetliło było: domek123. A ja miałem literę znak i tak z 10 razy różne. Także bez wątpienia nikt mi się na routa nie wbije :D.

Teraz mam inny problem. O ile język sobie już ściągam uaktualnieniem windowsa, to chciałem mieć trochę inną szatę graficzną. Są jakieś skiny do windowsa 7? Takie bardziej dark?

A i jeszcze jedno. Czy na moim sprzęcie pójdzie mi Hitman-Absolution? Bo chce kupić klucz na steamie. Wcześniej sprawdzałem "wersję kolegi" i włączała mi się gra i przy wczytywaniu misji wywalało do wina. Tylko wtedy miałem mocno zadyganego kompa wirusami i ogólnie strasznie mulił. A chwilę potem wyszedł jakiś patch do Hitmana, który tego typu błędy naprawiał... jak myślicie? Pójdzie?

- procesor: Intel Pentium CPU B960 2,20 dwurdzeniowy
- 4 gb ramu (w ogóle warto dokupować ramu? Bo podobno w laptopach przy grach największe znaczenie ma grafika?)
- karta graficzna to chyba Nvidia 1gb, ale więcej nie wiem :D.

Pyknie czy nie pyknie?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
28.05.2013 15:34    #1542     Serwis - Uwagi i propozycje - Pilna potrzebna pomoc z fm
Masz oryginała i nie wiesz gdzie Steam ? Dziwne...

PS. O jaką wersję FM-a chodzi ?

Norbi09 Partyzant

28.05.2013 15:32    #1543     Serwis - Uwagi i propozycje - Pilna potrzebna pomoc z fm
tak mam orginala gdzie jest ten steam ??

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
28.05.2013 15:31    #1544     Serwis - Uwagi i propozycje - Pilna potrzebna pomoc z fm
Jesteś nowy i zielony, więc tak, jeżeli folderu editor data nie masz u siebie to go tworzysz sam i wrzucasz tam sobie dodatki z bazą danych. A najnowszego patcha pobierzesz ze Steam-a (w sumie to sam powinien Ci się pobrać). A na koniec takie moje małe pytanko, czy masz oryginalną wersję gry ?

Evix Partyzant

28.05.2013 15:30    #1545     Serwis - Uwagi i propozycje - Pilna potrzebna pomoc z fm
Czytaj instrukcje! trzeba go stworzyć;) a patch sam sie instaluje przez steam może że masz pirata;d

k3lt Partyzant

Jak ktos ma jeszcze jakies pytania to piszcie na steamie: http://steamcommunity.com/id/k3lt/
Albo gg 2721104, bo tutaj rzadko zagladam.

KRaven031 Partyzant

@NormalnyNick - To nie rozwiązuje mojego problemu.

@piotrp504 - Wczytałem ostatni mecz (po restarcie całego steama, btw) na klasycznych 2d, 2d i TV. Kolor komentarza nie zmienia się, chyba nie o tryb chodzi. Mam to od początku rozgrywki, od tamtej pory odświeżałem skórkę kilka razy - to też nic nie zmienia. Barwy klubowe są prawidłowe, i niestety przenoszone są na komentarz.
Just Raven.

kma Partyzant

Witam, mam taki problem. Jak wiadomo łatki przynoszą czasem więcej złego niż dobrego do gry. Na poprzedniej wersji gry (przed łatką chyba z 27 marca) grało mi się bardzo dobrze. Teraz nieopatrznie uruchomiłem steama zainstalowała się łatka i gra jest niegrywalna (głupie błędy bramkarzy itp.) Chciałbym zagrać w starszą wersję, więc zrobiłem przywracanie systemu - bo to kiedyś mi zadziałało ... ale teraz jak to zrobie i uruchamiam gre to wyskakuje komunikat steama że wymagana jest aktualizacja. Da się to jakoś obejść koledzy ?

Pozdrawiam,
kma

k3lt Partyzant

Nie moge edytowac posta, ale mam juz potwierdzenie ze nie ma region locka, to zwykly Retail. (a wiec bedzie i polski jezyk)

http://steam(...)ion_subs

k3lt Partyzant

https://www.viaga(...)er-2013/
Standardowa cena w promocji €6,99 po wykorzystaniu kodu -20% VIAGAME20 - €5,59.
Myk polega na tym ze trzeba Fińskie IP, czyli proxy/vpn/tor. Dostepne metoda platnosci to tylko CC (Visa/Mastercard)
Poki co nie wiem czy klucz ma blokade regionalna (na tej samej stronie jest promocja na Fallouta 3 GOTY, i mozna go bez problemu aktywowac w Polsce)

W kazdym razie ja mam zamiar kupic na tej stronie jutro i dam znac czy smiga, jesli ktos kupi wczesniej tez niech napisze czy nie ma region-locka. :)

Edit:
To wersja Steamowa oczywiscie.
W razie pytan: http://steamcommunity.com/id/k3lt/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.