Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

reyty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gratuluje odpowiedzi. Mam oryginał ze steama.

manager2013 Partyzant

kurcze powinno byc editor data ale ja nie mam owego pliku, dodam tylko,ze jak gre odpalam to musze wpierw wlaczyc steama zawsze (jest potrzeby net) bo inaczej sie gry nie da odpalic,na tych zasadach to dziala?

pawlik010 Partyzant

13.06.2013 14:36    #1523     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reforma Ekstraklasy
mam najnowsze uaktualnienie ze steam i bez żadnych dodatków i nie mam tej reformy

Nascimento1998 Partyzant

12.06.2013 20:12    #1524     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reforma Ekstraklasy
Nie jest tak źle, ta reforma działa na oficjalnym uaktualnieniu Steam po zimowym okienku, nie działa tylko na późniejszych dodatkach z CMRev, ale da się grać:)

amenokoyane Młody aktywista

Klucza do FMa nie mozesz ponownie aktywować, jest o n przypisany do twojego konta. Zainstaluj steam i zaloguj się na swoje konto, wejdź w bibliotekę gier, tam będziesz miał FM, którego musisz zainstalować.

machaj88 Młody aktywista

Steam -> biblioteka -> Football Manager -> PPM -> Wlasciwosci -> sprawdz spojnosc plikow. Steam ofc online.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

wyślij kilka razy że chcesz odzyskać konto, za ktoryms razem zaskoczy
sprawdz na jakiego maila masz steam i przejrzyj na nim czy nie wskoczyło info do spamu.

Powodzenia ;)

Michellaga Partyzant

Poszukuje zaiteresowanych gra w Fm 13. Jesli ktos miałby ochote przyłaczyc sie to prosze pisac na gg 39014734 lub na steamie wyszukac michellaga1908 albo dry86.
Preferowana prze mnie liga to rosyjska lub włoski ale jestem w stanie sie dogadac

Gra w tygodniu w godzinach 18 - 22, a weekendy do dogadania. Chetnie rownież sie do kogos przyłaczymy.

Wszystkich serdecznie zapraszam

machaj88 Młody aktywista

10.06.2013 18:27    #1529     Sufler - Porady do gry - FM13 osiągnięcia
Steam jest caly zbugowany, trzeba sie przyzwyczaic. Do tej pory nie zwracalem uwagi na acziwy, ale wlasnie zobaczylem, ze mialem kilka zaliczonych, a teraz ich nie ma. Mozna napisac na steampowerd.com ale po co? Mnie tam te acziwy i tak lataja, tak jak i fejs, twitt i cala reszta neo-gowna ;]
Jak mowie, chcecie to piszcie na steampowerd, moze poprawia bledy.

buczek93 Młody aktywista

10.06.2013 15:52    #1530     Sufler - Porady do gry - FM13 osiągnięcia
A ja właśnie ubiłem ten bardziej wartościowy dublet (upragniona La Decima po 3:2 w dogrywce z City), a Steam dalej swoje :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution