Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
każdy to ma ;) po prostu nie obsłużyli zakończenia gry co jest dla mnie śmieszne.
Jak Ci to przeszkadza wyłączaj proces fm.exe oraz Steam.exe i Gamecośtamcośtam w menedżerze zadań(klik CTRL SHIFT ESC)

rafal92f Partyzant

Witam. Mam taki problem. Gram Realem Madryt. Wyedytowałem sobie wiek niektórych zawodników (2-3 lata mniej niż w rzeczywistości), dodałem kilka osób do personelu z innych klubów, których nigdy nie mogłem zakontraktować, dodałem przyszłe transfery (Kaka do AS Monaco za 30 mln euro, Messi do Realu za 100 mln euro).
Zakończyłem właśnie 1 sezon gry i w podsumowaniach jak to jest zawsze pokazuje najbogatszy klub, a także największy awans. Ja na rozpoczęciu gry miałem wartość klubu 2,3mld, tyle samo co Barcelona i byłem na 2 miejscu. Po sezonie wartość klubu wynosi 120 mln i jestem na 27 miejscu ... Dodam, że nie edytowałem finansów klubu, ani też umów sponsorskich. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?
P.S. W tym sezonie wygrałem lige hiszpańską i puchar hiszpanii, w lidze mistrzów odpałem w półfinale z Bayernem.
Proszę o szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam :)

P.S. Gram na FMie 13 steam offline + oficjalny edytor ze stema. Baza danych 1.3.3.

skazi Partyzant

29.06.2013 22:26    #1513     Sufler - Dodatki do gry - Patch FM 12
Patcha znajdziesz jak włączysz steama :P

Pozdrawiam :)

ens Partyzant

Cześć,

Przedstawiać wam tego "kolegi" chyba nie muszę... Jak często u was serwery są zapchane?
Macie jakieś magiczne sposoby na obejście tego?

Dziwie się, że ekipie Steam jeszcze nikt do dupy się za to nie dobrał :pila:
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

kubbuss Partyzant

18.06.2013 11:11    #1515     Sufler - Porady do gry - problem z grą
Mam taki samo problem lecz przy instalacji gry. Błąd wyskakuje mi przy finalizacji instalacji "Serwery Steam są zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą dla gry Football Manager 2013. Kod błędu: (53). Nic z wyżej wymienionych sposobów nie działa.

Michno Partyzant

18.06.2013 10:33    #1516     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save FM 2013
Witajcie. Wiem, że temat był na forum wielokrotnie wałkowany, ale i tym razem ja również potrzebuje pomocy. Zrobiłem formata, po instalacji FM-a i próbie wczytania gry wyskakuje większości graczy pewnie znany komunikat "Zapisana gra nie została wczytana". Wyczytałem w sieci, że jakieś tam sposoby są na odratowanie save (np. program Shadow Explorer, ale u mnie program ten w ogóle nie widzie save)... Jeśli byłby ktoś na tyle dobry i mógłby spróbować zreanimować mój zapis gry to byłbym bardzo wdzięczny. Nie chce zaczynać od nowa (12. lat w plecy). Poniżej daje link do mojego "sejva". Pozdrawiam.

http:(...)9/BBB.fm

PS Grę mam na Steamie, więc mam najnowszą wersję patcha.

kajn Partyzant

http://steam(...)53483756

drugi mecz sezonu, wynagrodziłem kibicom porażkę 0:1 z Romą w meczu otwarcia

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

tak, odpalając grę odpala się najpierw steam, bo gra jest z nim zsynchronizowana ;)

Przeczytaj gdzie dokładnie trzeba wrzucić pliki.

BTW to nie jest temat od takich pytań!

Nascimento1998 Partyzant

Ok, no cóż szkoda, zaryzykuje i pogram sobie na update nie z oficjalnego edytora na uaktualnieniu Steam z 01.03.13, tam jest podział punktów:)

manager2013 Partyzant

Witam! sciagnalem tą grę ze steama (po wpisaniu kodu) i teraz pytanie: zawsze musze odpalac wpierw steam i miec polaczenie internetowe by gre odpalic? help

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.