Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Klakax Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="vojtass"]pre order na steamie aż 50 ojro o.O A ty gdzie kupisz FM'a dla siebie? :) Oczywiście zakładam, że kupisz :)[/quote]

Znajdę jakąś stronkę w której będzie klucz do steama za rozsądną cenę ;)

vojtass Partyzant

pre order na steamie aż 50 ojro o.O A ty gdzie kupisz FM'a dla siebie? :) Oczywiście zakładam, że kupisz :)

Klakax Partyzant

Na steamie możesz złożyć pre-order, albo na amazonie. Jest też wiele stronek, które już w przedsprzedaży sprzedają klucze na steama (wyślą ci go 2 tyg. przed premierą, w momencie wyjścia bety FM'a14).

Wpisz se na google football manager 2014 steam key i znajdź se stronkę na której najtaniej sprzedają FM'a i go sobie zamów ;)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
28.08.2013 14:49    #1464     Sufler - Porady do gry - problem z zainstalowaniem
A którą wersję Steama posiadasz, że z automatu nie pobrał Ci tych plików?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sxz69 Młody aktywista

Nie miałem jeszcze okazji korzystać z win8, ale chyba docelowe miejsca zainstalowanych gier na steam nie różnią się od win7.

FM instaluje się w folderze steama/steamapps/common
Jednak tam i tak nie dodajesz żadnych dodatków.

Uaktualnienia, facepacki itp wklejamy do folderu FMa w Moich Dokumentach.
Z resztą dokładna ścieżka jest zawsze podana.

lesny8888 Partyzant

Witam , mam problem ,ponieważ nie moge zainstalowac FM 2013 przez steam w dowolnym folderze przez co nie moge grac na Uaktualenieniach. Mam Windows 8. Miał ktos taki problem? prosze o pomoc

SirMichu Partyzant

Problem już rozwiązany, trochę się pomęczyłem z tym, nie wiem czy da się usunąć posta, bo szczerze nigdy nie korzystałem z tego forum. Ale dla tych co także mieli by ten problem, pomogła weryfikacja cache w steamie oraz ustawienie w grze autozapisu co miesiąc. Co z tego pomogło nie wiem, ale już śmiga.

szamal96 Partyzant

1.Aktualizacja wszystkich sterowników ( Karta graficzna itp )
2.Sprawdź spójność plików w Steamie .
3."Football Manager 2013 is already running"-tu chodzi o to że masz już włączonego FM ( może chwile poczekaj aż się odpali ) , lub spróbuj zamknąć proces CTRL+ALT+DEL i jeszcze raz odpal FM .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

przeeem Partyzant

12.08.2013 21:44    #1469     Sufler - Inne - Zakup klucza na keye.pl
Witam.
Chciałbym się zapytać, czy ktokolwiek kupował klucz steam do jakiegokolwiek FMa przez serwis keye.pl?
Czy to zaufany serwis? W internecie krążą różne opinie, i sam już nie wiem co myśleć ;)
Zamierzam zakupić klucz do FM13 i mam nadzieje, że ktoś podzieli się ze mną swoją opinią.

Pozdrawiam

przemek223 Partyzant

12.08.2013 16:48    #1470     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
WItam wszystkich zapalonych Fm-owców, zapraszam serdecznie do ligi-fm , w football manager 2013, zainteresowanych proszę o kontakt gg: 42510365 bądz na steam: przemek12315, Pozdrawiam i życzę wielu wrażeń podczas gry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution