No tak Sidorf, to jest jakaś argumentacja. Odkąd trzeba aktywować na steamie ma to jakieś uzasadnienie. Choć nie wiem jak to technicznie wygląda, nie można by to jakoś np. opcjonalnie zrobić? Poza tym ja tych fotek bym chciał chociaż ze 100 bo nawet niektórym gwiazdorom zdarza się, że tej fotki nie ma. Ale to akurat detal. Bardziej mnie irytują rzeczy wymienione na początku. Bez tych zdjęć mogę przeżyć. Mam po prostu wrażenie, że twórcy nie do końca wiedzą w którą stronę pójść. To dość zrozumiałe - gra jest bardzo, bardzo dobra. Ja po prostu piszę co mi na sercu leży w związku z FM bo bardzo lubię tę grę i po prostu chciałbym, aby była jeszcze lepsza

A według mnie dopracowania wymagają właśnie kontrakt, interakcja z piłkarzami, czy też konferencje prasowe( na które albo wysyłam asystenta, albo klikam już z pamięci, bo bardzo mało jest tych pytań). No i kurczę ta reputacja. Uważam, że są twórcy są zbyt idealistyczni. Bardzo ciężko mi nawet wychowanków co lepszych zatrzymać, nie mówiąc o innych piłkarzach( dlatego zazwyczaj daję kontrakty na 4-5 lat i często się na tym przejeżdzam, ale trudno - nie oddam po roku dobrego zawodnika). A za zwycięstwa w LM daję poważną kasę. I to powinno stanowić równowagę dla reputacji. W FM piłkarz zawsze kieruje się reputacją( no, albo prawie zawsze). Nawet jeśli zaoferuję mu 2x więcej kaski niż klub z większą reputacją. Przez to pewnego poziomu po prostu nei przeskoczę. Zgodnie z tą logiką Monaco powinno ściągnąć Saganowskiego zamiast Falcao

Trochę przesadzam, ale po pewnym czasie w FM mam sporo kasy, której nie mam za bardzo jak wydać bo nikt poważny nie chce przyjść to inwestuje tylko w infrastrukturę( głupi myślałem, że poprawi to moją reputację) lub w ściąganie masę młodzików z Brazylii i ze wschodu
Najnowsze posty