Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

marcin110987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.10.2013 13:15    #1431     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Również kupiłem na cdp.pl i widzę że zamiast steam jest tam jakiś inny śmieszny programik od cdp do dystrybucji wersji cyfrowych.
Co prawda chciałem kupić tutaj, żeby wesprzeć cmrev, ale jakoś nie widziałem przedsprzedaży na stronie.
Zobaczymy jak to zadziała, ale przypuszczam, że może nie być możliwości komunikacji ze znajomymi steam i wymiany screenów/filmików.

bezzyc Partyzant

Witam. Odświeżam temat. Problem z folderem z wersją FM13.
Gra się uruchamia. Wszystko działa. Problem w tym, że nie mam głównego folderu z grą. Nie mam pojęcia kiedy to się stało ani jaki jest tego powód.
W folderze Program Files x86, gdzie znajduje się Steam brak oznak folderu z FMem. Wyszukiwanie plików i folderów nie skutkuje - brak rezultatów.
Czy ktoś wie o co chodzi?
.

|\\//| Partyzant

07.10.2013 08:55    #1433     Sufler - Inne - Football manager 2014 pomoc
Proszę tu macie: za 108zł
http://www.gamec(...)key.html
albo tu za 109
http://www.keye.(...)ger-2014

skazi Partyzant

06.10.2013 19:22    #1434     Sufler - Inne - Football manager 2014 pomoc
Skąd się tacy ludzie biorą... Google u ciebie przestało działać czy jak? Czy to dla ciebie zbyt trudne wpisać w google "football manager 2014 pre order"?
http://store(...)l=polish

Sicarios Partyzant

Co jak co,ale mnie to steam najgorzej wkurza,Reinstalacje windy,zdejmowania partycji itd,nie działa,to jest jakiś żal.. Tyle kasy,a ktoś robi takie dziadostwo,że pograc nie mozna...

Zymon-No nie wiem czy 11,to taki bubel,w 12 i 13 jedna takta mozna grac 10 sezonow i ciagle winy,w 10 i 11 przeciwnicy uczyli sie taktyk i wiecznie trzeba bylo kombinowac,szczegolnie w 10 loty były.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2013 21:28    #1436     Sufler - Problemy techniczne - Crash...
Sprawdź spójność plików poprzez wejście w steam, kliknij PPM na FM13(w tym steamie, w bibliotece gier) i we właściwościach poszukaj sprawdź spójność plików... może coś ci sie usunęło albo nie wszytstko zaktualizowało.

Tobi18 Młody aktywista

23.09.2013 19:12    #1437     Sufler - Inne - Football manager 2014 pomoc
Steam > Gry > aktywuj produkt na Steam > wpisujesz kod i ci się ściąga.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

bartuś Pan Partyzant

[quote="buczek93"]Szukaj po prostu kogos, kto kupil tylko FMa i zarejestrowal go na nowe konto Steam. W innym wypadku ciezko, skoro 13 jest przypisywana tylko do konta Steam - a jesli ktos ma wiecej jak jedna gre, tak latwo nie odda.
Albo kup pudelko na alledrogo.pl - zawsze kilkanascie/dziesiat zl taniej jak w sklepie, a jakosc taka sama.[/quote]

Znalazłem coś takiego http://alleg(...)472.html , powinno być ok?

buczek93 Młody aktywista

Szukaj po prostu kogos, kto kupil tylko FMa i zarejestrowal go na nowe konto Steam. W innym wypadku ciezko, skoro 13 jest przypisywana tylko do konta Steam - a jesli ktos ma wiecej jak jedna gre, tak latwo nie odda.
Albo kup pudelko na alledrogo.pl - zawsze kilkanascie/dziesiat zl taniej jak w sklepie, a jakosc taka sama.

Damiankq Partyzant

21.09.2013 12:46    #1440     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote="Damiankq"]Chetnie zagram w sieci fm 2013 z najnowszymi skladami ;)))))))) zapraszam pw
lub steam Damiankq ;))))))))
kazda liga ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.