Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="robal15"][quote="bini"]Tak, a SI nazwało to betą dla niepoznaki. Widzę, że mamy tu forumowego Macierewicza :)[/quote]

Produkt jest w fazie RTM, czyli skończony, gotowy do wypuszczenia.

Si tak to nazwało, aby ludzie nie narzekali za bardzo oraz aby mieli jakieś usprawiedliwienie, dlaczego tyle bugów jest w tej grze. Koniec kropka, myślenie nie boli.[/quote]

To nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia, bo choć kupujemy płytę, grę i tak pobiera Steam, a 31 października będzie ściągał inną wersję niż teraz - tę finalną (lub jeśli wolicie - uaktualnioną). Dopóki w rogu menu głównego macie napisane BETA, dopóty jest to BETA.

A WonderTac to zwykła taktyka użytkownika, który umieścił ją na różnych zagranicznych forach FM-owych - Forum SI to tylko jedno z nich. Twórcy nigdy nie wypuściliby przecież kiler-taktyki, litości.
twitter.com/Ceyvol

08041987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Do pytania czarnyafc dodam czy trzeba jeszcze raz będzie pobierać grę ze steam jak bedzie pełna wersja?

alq Partyzant

[quote="maciejgluszek"][quote="czarnyafc"]A w wersji która wyjdzie 31 będzie np inna baza danych czy ta sama co w becie?[/quote]

Baza będzie ta sama. Gra już pewnie jest w drodze to wytłaczalni płyt, więc zmian więcej nie będzie ;)[/quote]

Niekoniecznie.
Pamiętajcie, że gra, niezależnie od tego czy jest sprzedawana w dystrybucji elektronicznej czy na płytce, wymaga i tak posiadania Steam i stałego podłączenia przez tą sieć, co gwarantuję bieżące uaktualnienia. Stąd jestem przekonany, że mimo iż tłocznie już powoli zabierają się do roboty, 31 października spotkamy się ze sporym uaktualnieniem tak aby finalny produkt był pozbawiony pierwszych błędów. Inna sprawa, czy obejmie ona samą bazę danych. Podejrzewam, że tak. Sporo jest jednak tutaj małych wpadek.
Jeśli nie, pozostaną autorskie uaktualnienia, które na pewno będą w pierwszych tygodniach rozgrywki.

Czy tylko ja odczuwam, że to może być jeden z najlepszych managerów od 2008 r.? Wersja Beta wygląda bardzo obiecująco, a przed nami jeszcze na pewno z kilka większych łatek.

Don_Vito Partyzant

Mam do sprzedania roczne konto steam z samym FM13 oczywiście dołączam pdfa z potwierdzeniem zakupu kodu

Macias071 Partyzant

Witam,
też ostatnio postanowiłem odkurzyć FM.
Kupiłem więc FM2013 (oczywiście steam-key) na allegro w dość atrakcyjnej cenie.
Daję niżej link do aukcji:
http://alleg(...)153.html

marcin110987 Partyzant

16.10.2013 22:38    #1416     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Również mam już kod i szczęśliwie pobieram nowego FM'a.

Klucz, który dostałem za pośrednictwem cdp.pl normalnie wpisałem w Steam i gra się normalnie pobiera, więc nie trzeba instalować tego ich O.P.O.S., ani innych "urozmaiceń" i jest wszystko tak jak być powinno.

marcin110987 Partyzant

15.10.2013 18:26    #1417     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
[quote="D_Pawel"]Jashita -> Program do pobierania, Opos, jest jedynie ułatwieniem dla klientów, nie jest obligatoryjny. Grę będzie można po prostu aktywować kluczem na Steamie.

facemob -> To ciekawe, że uważasz keye.pl za pewniejsze źródło od oficjalnego sklepu oficjalnego dystrybutora tej gry w Polsce, czyli cdp.pl ;)

PP/cdp.pl[/quote]

@D_Pawel dzięki za info o O.P.O.S., bo już po fakcie (po zakupie) zacząłem się zastanawiać jak to zadziała :)
Co do pewności źródła, również uważam, że wydawca (CD Projekt ->cdp.pl) jest bardzo pewnym źródłem.

@facemob nie chcę tutaj robić nikomu antyreklamy, ale gdzieś czytałem, że zdarzało się, że keye.pl dawało klucz do gry, który jest dodawany za darmo np. do kart graficznych wypuszczanych na określony rynek i były później problemy z legalnością wersji językowej (co prawda zapisane tylko w regulaminie, którego nikt nie czyta, ale jednak), niestety w chwili obecnej nie jestem w posiadaniu odpowiedniego źródła na potwierdzenie swoich słów, więc musisz sam przed sobą zdecydować gdzie lepiej kupować.

D_Pawel Partyzant

15.10.2013 10:50    #1418     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Jashita -> Program do pobierania, Opos, jest jedynie ułatwieniem dla klientów, nie jest obligatoryjny. Grę będzie można po prostu aktywować kluczem na Steamie.

facemob -> To ciekawe, że uważasz keye.pl za pewniejsze źródło od oficjalnego sklepu oficjalnego dystrybutora tej gry w Polsce, czyli cdp.pl ;)

PP/cdp.pl

Jashita Partyzant

15.10.2013 09:49    #1419     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Ale to jest pewne źródło tam gdzie kupiliśmy. Masa osób tam gry kupuje. Pytanie jak została rozwiązana sprawa ze steam. Poza tym po co czekac? Trzeba grać Spoko
Tu może się ściągnie przez ich program a później poprosi o dane do steama, nie mniej nie mogli zrobić bez tego bo nie mają do tego prawa. Jestem dobrej myśli :)

facemob Partyzant

15.10.2013 08:55    #1420     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Ja bym poczekał do premeiry i zobaczyl po ile bedzie na keye.pl. Pewniejsze zrodlo i w Steam sobie wprowadzasz klucz. Gra sie instalouje a potem sama pobiera patche itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution