Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

lucjanos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="kijopek"]Jak zmienić 4.1.1 na pełną grę posiadając już kod na poczcie ?[/quote]

Wklepać nowy kod do Steam'a. Po rejestracji klucza zostanie pobrana łatka 14.1.2.

Gvynbleidd88 Partyzant

Wejdź na Steam, prawym klawiszem myszy na FM13, wybierz "właściwości", zakładka "pliki lokalne" i wybierz opcję "sprawdź spójność plików gry" w 99% takich przypadków to działa

kurtzouma Partyzant

Nie trzeba za każdym razem instalować FMa ani w ogóle posiadać płyty. Obadaj sobie na Steamie opcję "Utwórz lub przywróć kopię zapasową gry".

fryz Partyzant

Shrek: teoretycznie tak, w praktyce u mnie Steam czasem strajkował i nie dawał się odpalić bez podłączenia do sieci.

Shrek Partyzant

Jestem pewny kupna FM 2014, ogólnie FM od roku 2011.

Waham się pomiędzy wersją online steam - czyli kupno samego klucza + ściągnięcie całej gry z internetu, a zakupem normalnej płyty.

Na razie lekko wygrywa płyta. Przemawia za nią fakt, że aby zainstalować na dwóch różnych kompach, nie muszę ściągać gry dwa razy, niestety minusem jest to, że trzeba mieć sprawne DVD-Romy, także w trackie gry ( na kompie stacjonarnym DVD jest dosyć głośny), do tego trzeba jechać do sklepu i kupić grę.

Ogromnym minusem dla steamu jest dwukrotne ściąganie gry ( dość słabawe łączę), za to nie trzeba się martwić ani o sklep, ani o płyty.

Coś jeszcze pominąłem, czy są jeszcze jakieś ( może nawet i minimalne) różnice ?

KamilinhoCFC Partyzant

tak nawet jak kupisz wersie z płytą to potrzebny ci bedzie tylko klucz do gry płyta jest niepotrzebna wpisujesz kod w steam i się pobiera gra płyta to tylko bezwartościowy dodatek aby sobie na nią popatrzeć

Pgoroo Partyzant

Tak. Dostaniesz klucz do Steam'a. Wprowadzisz go tam i on sam ściągnie grę, zainstaluje a nawet sam pobierze uaktualnienia :)
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

|\\//| Partyzant

27.10.2013 09:53    #1388     Sufler - Porady do gry - crush dumps w beta wersji fm2014
Hm kliknij na FM 2014 prawym przyciskiem mysz w bibliotece steam, wybierz właściwości, następnie pliki lokalne, i kliknij sprawdź spójność plików gry. Powinno pomóc. A jak nie to jak masz zrobioną kopię zapasową plików gry to ją przywróć, a jak i to nie pomoże to odinstaluj, pobierz ponownie i zainstaluj.

Jero Partyzant

Wybacz zapracowany jestem i dziś dopiero steam odpaliłem : ) Co do wyników przesymulowałem cały sezon w Ekstraklasie i jest on bardziej realny niż wcześniej :) Mistrz Lech, wice Legia. W bramkach też realistycznie więc JEST PROGRES :) czas na nową karierę jako bezrobotny ;p pewnie trafi mi się 1ligowa miedź lub widzew :)

druid78 Partyzant

[quote="skazi"]
No tak, można się było domyśleć z uwagi na fakt że wersji 310.22 nigdy nie było (szukałem na stronie nvidii, google też nic nie wie o takiej wersji) a wersja 310 jak widać jest: http://packa(...)on=names
Po prostu nie chce mi się wierzyć że FM14 na ubuntu nie działa, biorąc pod uwagę że ta dystrybucja jest jedyną oficjalnie wspieraną (jest to napisane m. in. na forum FMa)[/quote]

Masz:
http://zapod(...)jpg.html

Na Ubuntu z domyślnym środowiskiem to samo co na XFCE., tyle, że obyło się bez wołania przez Steam o sterowniki.
W weekend sprawdzę o co biega z tym błędem.

Stery to jednak była wersja 304.22. 310 Nie ma w repo dla gf7600

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution