Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

marcin260690 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Juz sobie poradzilem dzieki. a co do patcha to widze ze chyba sie juz pojawil, sprawdzcie najnowsze wiadomosci na steamie.
Hello Managers,

A small FM14 update has just been released and is now available to download - it is fully save game compatible.

franas Młody aktywista

Aktywowałeś klucz z pudełka na Steamie?
Uśpiony revolucjonista ;)

ladygaga Partyzant

[quote="marcin260690"]ja mam problem, gralem w wersje beta (wiadomo bledy sa) a wczoraj przyszla mi wersja pudelkowa i nie za bardzo wiem jak poradzic sobie z tym zeby zamienic wersje beta na "pelna". Jak wrzucilem plyte i wybralem zainstaluj ponownie, to wyskoczylo jakies male okienko ze steama i jak sie skonczylo aktualizowac to myslalem ze po porblemie, jednak w glownym menu nadal widnieje w prawym dolnym rogu "BETA". Moglby ktos pomoc?[/quote]

Wyłącz wersje BETA.

marcin260690 Partyzant

ja mam problem, gralem w wersje beta (wiadomo bledy sa) a wczoraj przyszla mi wersja pudelkowa i nie za bardzo wiem jak poradzic sobie z tym zeby zamienic wersje beta na "pelna". Jak wrzucilem plyte i wybralem zainstaluj ponownie, to wyskoczylo jakies male okienko ze steama i jak sie skonczylo aktualizowac to myslalem ze po porblemie, jednak w glownym menu nadal widnieje w prawym dolnym rogu "BETA". Moglby ktos pomoc?

k-u-b-a1 Przodownik pracy

05.11.2013 12:26    #1345     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie
Witam,

kupiłem Fm'a 14 w Norwegii, niestety jest on w językach: norweski, szwedzki, dunski i angielski. Czy jest jakies oficjalne spolszczenie lub latka mulitlanguage, ktora moge pobrac ze steam lub innych serwerow?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

k-u-b-a1 Przodownik pracy

05.11.2013 11:08    #1346     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spolszczenie
Witam,

kupiłem Fm'a w Norwegii, niestety jest on w językach: norweski, szwedzki, dunski i angielski. Czy jest jakies oficjalne spolszczenie lub latka mulitlanguage, ktora moge pobrac ze steam lub innych serwerow?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

franas Młody aktywista

[quote="Willson"]
Inną sprawą jest też to, do czego nikt z producentów się nie przyzna. Że mogą gniota wypuszczać celowo,aby ograniczyć piractwo. Bo SKIDROW,RELOADED czy inni nie mają ochoty crackować każdego fixa, a tych wychodzi co nie miara.
Cóż. Nie sądzę abyśmy wygrali z SI. Chodzi o kasę. Stare wygi grę porzucą. Ale ilu nas jest? Oni kasę trzepią na gimbazie i im podobnych. Wyjadacze nie są potrzebni, tylko pyszczą i oczekują towaru zgodnego z umową. ;)[/quote]

Grupy nie crackują gry, nie z powodów lenistwa, tylko zwyczajnie nie potrafią złamać odpowiednio kodu gry. To nie przypadek, że wersja mniej legalna, w którą można było grać bez błędów pojawiła się gdzieś w okolicach maja. Na tym polu SI wykonało coś o czym marzy każdy twórca gry.

Dla mnie najbardziej denerwujący jest fakt kompletnego braku jakichkolwiek fixów. W przeciwieństwie do patcha nie trzeba zaczynać nowej rozgrywki, nie trzeba zbierać i poprawiać większej ilości bugów by wydać poprawkę całościowo, można wykorzystać Steama by nawet codziennie pobierał te paro megowe fixy. Nie przeszkadzałoby mi nawet jakby tymi fixami srało dzień w dzień, byleby poprawić silnik gry. A tak to mamy teraz zakrzywianie rzeczywistości i tlumaczenia "to nie bląd, zmień taktykę".
Uśpiony revolucjonista ;)

Marecki_LDZ Partyzant

04.11.2013 23:28    #1348     Sufler - Problemy techniczne - Fm 2014 Osiagniecia
Przychodzi mi tylko jeden powód do głowy.
Może steam jest offline ?

djperson Partyzant

04.11.2013 20:26    #1349     Sufler - Problemy techniczne - FM 14 - Gra w oknie
zapraszam do grupy.. właśnie utworzyłem dla nas bo nie moglem znaleźć na steamie lokalizacji Poland
http://steam(...)s/Fm14PL

marrtac Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="jojas"]Co z tą ciemną skórką Panowie? Pomoże ktoś?[/quote]
Włączasz grę, wchodzisz w ściągnięte pliki(jeżeli masz wgraną dodatkową grafikę do gry to lepiej przed włączeniem zmienić nazwę albo przenieść folder graphics bo gra będzie kopiowała jego zawartość do folderu steam workshop) Wybierz warsztat, subskrybowane, wybierz skórkę kliknij zainstaluj a potem zmień skórkę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution