Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Gieorgij Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2013 17:19    #1311     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
W tej chwili tylko podstawowy, nie rte, edytor do pobrania ze Steama (w narzędziach siedzi).
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

Gieorgij Partyzant

Masz dziwna wersje gry, steam powinien zainstalować Ci wersje 14.1.3. Taka jest aktualna i to zapewne jest twój problem.

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

Piotrek_wwa Partyzant

Witam
Potrzebuje pomocy, kupiłem FM 14 i mam problem z instalacja, a mianowicie odpalam z plyty setup, zaczyna mi instalować Steama. Wyswietla się wybor jezyka, później wybieram miejsce instalacji i wciskając dalej wyskakuje mi komunikat Error - Failed to run install scrypt. Dodam ze mam nowego laptopa z Windowsem 8, wiec może tu jest problem. W każdym razie potrzebuje pilnie pomocy

danielfmfix Partyzant

Witam,
Chciałbym zaprezentować mój pierwszy dodatek do FM 2014:

Daniel Real Names Fix

W 1 wersji która udostępniam poprawione są nazwy wszystkich najwyższych lig krajowych i prawie wszystkich niższych lig oraz rozgrywek międzynarodowych.
Z czasem mam zamiar prawdziwe nazwy klubów oraz pozostałych rozgrywek.

Zachęcam do przetestowania i wyrażenia opinii:

Link do pobrania:
http://www.media(...)x_v1.rar

Instalacja:
Skopiuj plik Daniel Fix.lnc do folderu:
\Steam\steamapps\common\Football Manager 2014\data\db\1400\lnc

skazi Partyzant

09.11.2013 12:57    #1315     Sufler - Inne - Sprzedaż klucza
Musisz mu sprzedać całe konto steam na którym ten FM jest zainstalowany, ale to chyba nie jest legalne wg. licencji steama.

Gieorgij Partyzant

Sprawdź spójność plików gry przez Steama, pewnie coś popsułeś wgrywając tamte pliki. Steam powinien Ci pobrać nowe, wtedy wróć do poprzedniej rady. Innej drogi nie ma.

A czemu jej nie ma? Licencje i wszystko jasne.

Gieorgij Partyzant

Wchodzisz do folderu:
(...)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2014\data\db\1400\lnc\all

Otwórz w notatniku plik fake.lnc

Znajdź
#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 1
i zmień 1 na 0 żeby mieć
#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 0
Zapisz i odpal FMa, możesz się cieszyć reprą Niemiec

Areksandrinho Partyzant

Witam ! Jestes chyba moją ostatnią deską ratunku ... Jak wiemy wszyscy rozpoczęło sie szaleństwo FMa 14. A ja nadal nie potrafie znaleść grywalnej REPREZENTACJI NIEMIEC ... bardzo mi na tym zalezy, ponieważ chce grać bundeslige a wiadomo jak się gra lige bez rep narodowej .. Prosze was o pomoc
Znalazlem jakąś paczke 6 plików po 1kb .. wkleiłem do : steam/steamapps/common/fm14/data/db/1400/inc i niestety nic ... Błagam o pomoc

duh Partyzant

07.11.2013 19:37    #1319     Sufler - Inne - Klucz steam allegro
Trochę odkopuję temat, ale myślę, że ten jest odpowiedni. Mianowicie bardzo chętnie kupię działający klucz steam lub pudełkową odmianę, oczywiście również z działającym kodem Football Manager 2012. Cena jaką chce na to przeznaczyć to maks. 30 zł.

Polo07 Partyzant

Mam problem ... chce zainstalować oficjalną czarną skórkę, wszystko robię jak w instrukcji i gdy wchodzę do "warsztatu steam" to gra się zawiesza :/ ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.