Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2013 19:29    #1301     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
niestety nie mogę się przyłączyć...jakiś problem jest bo wpisuje hasło i już wtedy koniec...może musimy być znajomymi na steam?

el Maestro Partyzant

Witam. Zasubskrybowałem w Warsztacie Steama kilka plików, które zamierzałem ściągnąć do swojego FMa. Niestety, gdy otwieram "Ściągnięte pliki" i wybieram zakładkę "Warsztat Steam", pojawia mi się okienko z napisem "błąd". Klikam ok i mogę normalnie poruszać się po warsztacie steama. Problem polega jednak na tym, że pomimo zasubskrybowania kilku plików, zakładka "subskrybowane" głosi "Nie subskrybujesz jeszcze żadnych dodatków". Czy jest jakiś inny sposób, żeby ściągnąć te dodatki, lub też jakiś sposób na ten błąd z subskrypcjami?

barman1985 Partyzant

13.11.2013 12:57    #1303     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Jak ktoś ma ochotę pograć przez sieć to zapraszam na serwer FM2014 a hasło podam na gg 7166267 lub mój nick na steam mlody019

GrOcAL Partyzant

Witam ,
szukam osób odpowiedzialnych i konkretnych do gry . Preferuję osoby doświadczone w grze w FM.
Chcę grać beniaminkami żeby gra była ciężka i przez to ciekawsza :) Realem i Barceloną nie sztuka wygrać LM :) Kontakt przez steam - mój login w steam to GrOcAL

Krasak Partyzant

12.11.2013 19:16    #1305     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Każdy gra kim chce ;)

Hasło do servera podam na steam, jak już gra będzie gotowa ;)

Krasak Partyzant

11.11.2013 21:12    #1306     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Witam. Planuję rozpocząć rozgrywkę przez sieć w FM2014. Szukam ludzi chętnych to uczestnictwa. Oto kraje w jakich planuję grę :
-Polska
-Anglia
-Hiszpania
-Niemcy
-Francja

Chętnych proszę o danie swojego nicku do steam. Jak będzie nas przynajmniej 10 to można z tym ruszyć :)

PS. Nie zgłaszajcie się, jeżeli będziecie grali 2 tyg a potem koniec.

patiw Partyzant

11.11.2013 16:01    #1307     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie co do FM2014
Tak, nazywa się to "utwórz kopię zapasową gry", czy jakoś tak podobnie w menu Steam.

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Wg. tego co wyszperałem, ostatni fix jest datowany na 1.11.2013 - nie posiadam FM14 więc nie mogę określić, czy później była wypuszczona jakaś poprawka.

Co do "tak" robala - było to magiczne zaklęcie usypiające trolla.

Patch notes dla tych co przegapili (wątpię):

[quote] Football Manager 2014 - Update 14.1.3
Match v1427

- Improved player rating system

- Improved use of subs in FMC match plans

Performance

- Fixed lag/crash in the Steam Workshop with lots of custom graphics installed

- Fixed crash launching game when user has removed public documents folder

- Fixed match viewer graphical corruption on some non-English language Linux systems

Transfers

- Tuned AI opening offers & negotiations

In-Game Editor

- Fixed text bleeds in some non-English currencies

- Fixed club finance values resetting in some non-English currencies

Standalone Editor

- Fixed player data tabs when editing multiple players

Data

- Fixed some incorrectly set Norwegian wages

- Fixed some international records not displaying
[/quote]
[ http://www.sigam(...)released ]
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

oliwier_pl Partyzant

10.11.2013 18:29    #1309     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote="oliwier_pl"]Szukam grcza do fm14. Liga angielska, hiszpanska, niemiecka, francuska lub polska. W tygodniu jestem dostepny zazwyczaj po 18, a w weekendy zazwyczaj przez caly czas. Moj nick na steam: THE ONE. Konto na fb: https://www.faceb(...)zymanski[/quote]
Moje gg: 49096105

kell1987 Partyzant

Witam, mam problem bo ogólnie jak gram to lubię mieć dość dużo lig i dodaje sobie nowe ligi z warsztatu steam, ale okazało się, że niestety 15 lipca pojawia mi się crash dump, nie wiem co zrobic bo nie chce mi się za bardzo sprawdzać która z tych lig wykrzacza gre...masz może jakiś pomysł?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.