Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

ziomuuuuuś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2013 18:07    #1281     Sufler - Problemy techniczne - Problem z grą
Witam
Mam problem jak kolega wyżej plus dadatkowy problem na odpowiedź jak ten problem obejść. Mam orginalnego FM14 lecz nie instalowałem go naswoim kompie gdyż mam zepsuty cdrom, zainstalowałem go na innym komputerze u siebie uruchamiam przez steam więc w dokumentach nie mam folderu "setings" by usunąć tamte pliki. Proszę bardzo o pomoc bo coś mi się dzieje jak nie mogę grac w fm-a a wydałem na niego tyle kasy:( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kell1987 Partyzant

16.11.2013 16:08    #1282     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
[quote="matilipa"]Czesć też chciałbym dołączyć do gry. Grać mogę codziennie popołudniami. Mój nick na steam to matilipa50, a grać chciałbym Górnikiem Łęczna ;)[/quote]
serwer to FM2014 a hasło manufaktura

matilipa Partyzant

16.11.2013 15:39    #1283     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Czesć też chciałbym dołączyć do gry. Grać mogę codziennie popołudniami. Mój nick na steam to matilipa50, a grać chciałbym Górnikiem Łęczna ;)

patiw Partyzant

Po pierwsze nie krzycz bo to nie ja tutaj mam problem z FM'em. Znajdz folder w którym steam pobrał Ci grę tam będziesz miał plik fm.exe do niego utwórz ścieżkę skrótu z dopisaną komendą -small_screen -windowed" . Już rozumiesz?

FilipoMaster Partyzant

mam steamową wersje offline kupioną przez allegro widzę że utrudniasz mi życie kolego tylko chcę pograć !!!

patiw Partyzant

[quote="FilipoMaster"]Mam steamową nie piracką[/quote]
VS.
[quote="FilipoMaster"]Mam offline narazie nie mam kasy na oryginał może po świętach[/quote]
Gubisz się

FilipoMaster Partyzant

Mam steamową nie piracką

patiw Partyzant

Bo czasem trzeba użyć głowy i pomyśleć gdzie trzyma się PIRACKĄ wersję gry.
Ja podałem do steamowej.

Goldberg1987 Partyzant

15.11.2013 10:30    #1289     Football Manager - Ogólna dyskusja - PYTANIA
Patche instalują się same gdy włączysz steama.

patiw Partyzant

TWORZYSZ NA PULPICIE SKRÓT DO TEAKIEGO CZEGOŚ "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\fm.exe " -small_screen - windowed"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.