Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

el Maestro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2013 19:49    #1271     Football Manager - Ogólna dyskusja - CA/PA O CO CHODZI??
CA - to na jakim poziomie gra obecnie dany zawodnik. PA - jego potencjał, który przy odpowiednim treningu i grze w meczach o stawkę jest w stanie osiągnąć. Obie te wartości zawierają się w przedziale od 0-200. Potencjał nie ulega zmianie, jest raz zawodnikowi dany na zawsze, z kolei obecne umiejętności zawodnika ulegają zmianie pod wpływem różnych czynników, takich jak trening, gra w pierwszym zespole, kontuzje, starzenie się, itp. Są to atrybuty, które w FMie należą do tzw atrybutów ukrytych, których gra nie pokazuje. Jest to realistyczne, ponieważ w rzeczywistości dany trener czy scout również nie jest w stanie powiedzieć "Kowalski ma 170 pkt. talentu". Albo jest utalentowany, albo nie jest. Podobnie jak w prawdziwym świecie scouci i trenerzy są jedynie w stanie określić przybliżony potencjał i umiejętności danego zawodnika. Ale to od Ciebie zależy czy pozyskasz danego gracza czy nie. Może być tak, że piłkarz, którego Twoi scouci oceniają na przyszłą gwiazdę nie rozwinie się w wielkiego zawodnika, a może być też tak, że gracz, któremu nikt nie wróżył wielkiej kariery zostaje bardzo dobrym zawodnikiem (rzadziej). Na oficjalnym edytorze FMa (do ściągnięcia w steam) można obejrzeć potencjały piłkarzy występujących w grze, na edytorach czasu rzeczywistego można podejrzeć potencjał każdego piłkarza w grze, ale jakby na to nie patrzeć, to jest oszukiwanie i o ile na początku wydaje się fajne, to po pewnym czasie psuje satysfakcję z gry.

kamil_radek Partyzant

19.11.2013 10:21    #1272     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Siemka chłopaki może założyć nowy temat w którym będziemy się komunikować i ustalać godziny bo w grze to jeden mecz kończy drugi coś ustawia i nie koniecznie na szybkiego może pomyśleć na d dogodnymi godzinami co wy na to z tym pomysłem ? Teraz gramy w środę do tych co nie byli :) jakoś nie patrzyłem kto jaką ma nazwę na steam więc taki post. Z poważaniem szalenie waleczna i ambitna drużyna Dolcan Ząbki :D

d11amian Partyzant

18.11.2013 23:35    #1273     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikami spoza UE
hmmm mam problem z ta łatka, sciagnalem ja odpalilem w grze, gra się nie włączyla przerwało podczas ładowania, wyskoczył jakiś error, a teraz gdy probuje ja pobrac spowrotem po zasubksrybowaniu wyskakuje mi w warsztacie steam "błąd" wie ktoś moze o co chodzi?

d11amian Partyzant

18.11.2013 23:20    #1274     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikami spoza UE
Ma ograniczenia, ale FM ma być odzwierciedlem rzeczywistosci, więc chyba nie sądzisz, ze Blanc będzie sprzedawał swojego jednego zawodnika? Już znalazlłem łatke na steamie, która powinna to naprawić

zuban Partyzant

18.11.2013 19:59    #1275     Sufler - Problemy techniczne - Problem przy instalacji
Witajcie. Wracam sobie właśnie ze świeżutkim FM 14 z Empika, odpalam płytkę, wyświetla się wybór języka, następnie steamowy setup. Klikam coby się zainstalowało, akceptuję warunki umowy i co? i takie coś:
"Instalator Windows
Jest już zainstalowana inna wersja tego produktu. Dalsza instalacja nie jest możliwa. Aby zmienić konfigurację lub usunąć istniejącą wersję tego produktu, użyj opcji Dodaj/usuń programy w panelu sterowania"
klikam ok i wyświetla się drugi komunikat:
"Setup Error
Failed to run install script."
, oto screeny:
http://zapod(...)6e56.bmp
http://zapod(...)d2ee.bmp
Tak, przyznaję się z góry eksperymentowałem z piratem ;/ a nawet trzema... wszystkie foldery usunąłem (był tylko pobrany folder z którego odpalało się grę). Mimo to każdy z nich był odpalany więc mógł pozostawić jakieś "cząstki badziewia" . CCleanerem czyściłem rejestr. W panelu sterowania w "Odinstaluj program" nie wyświetla się pozycja Football Manager 2014 ani podobna.
Pomocy...

ColonelNosio Partyzant

Witam. Czy Mark van Bommel w sezonie 13/14 nada się do Wigan? BPL, FM13. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Screenshot ze statystykami: http://steam(...)96182321

rodem Młody aktywista

Mi często na crashdumpy pomagał taki trick:
prawym klawiszem myszy w bibiotece ->właściwości->pliki lokalne->"sprawdź spójność plików gry", steam wtedy zawsze pobiera nowego exe-ca i gra rusza :D

marco7112 Partyzant

17.11.2013 21:57    #1278     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
A ja mam taki problem. Sciagnalem ze steama fm edytor 2014. Odpalam go, ale nic sie nie dzieje. Wogole sie nie wlacza. Nie wiem co moze byc przyczyna tego. Wczesniej gry nie moglem odpalic, ale pomogla tutaj zmiana rozdzielczosci monitora. A gram na laptopie. Prosze o pomoc.

Willson Partyzant

Prze Steama zasubskrybowałem kilka dodatków.
W grze chcę wejść w warsztat ale widze tylko: przetwarzanie.zaczekaj.

Nie wiem ile miałbym czekać z komputerem i7 i 8GB ramu... :(

Ma ktoś jakieś rozwiązanie?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

radziolinho95 Partyzant

16.11.2013 18:19    #1280     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Dodajcie mnie do znajomych na steamie ( nick: radziolinho95 ). Kiedyś w podobnym przypadku pomogło dodanie mnie do znajomych przez hostującego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.