Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Gib21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To była jego pierwsza i druga. Sprawidziłem. Sprawdziłem również przepisy. Dwie żółte w meczu skutkują czerwoną ale tylko w tym meczu konkretnym. Po spotkaniu liczone są jako dwie żółte! Tak zresztą było w poprzednich wersjach FMa. A osobna kwestia dotyczy el. MŚ. dla mnie to tragedia. Za każdym razem jak zaczynam nową rozgrywkę terminarz eliminacji jest inny i są inne wyniki. Raz Polska jest na 5 miejscu, a raz na pierwszym, bo dwa razy pokonała Anglię i tylko zremisowała z Czarnogórą... To jakaś paranowa. w poprzednich wersjach terminarz był rzeczywisty! Też macie ten problem czy ja jestem jaiś inny? Może to jakiś błąd przy istalacji czy konfiguracji Steam?! Sam wiem , że to raczej nie jest możliwe, a cholernie mnie irytują te błędy i ta nierealność... Nadmieniam, że oczywiście zakupiłem oryginalnego FMa

bart(KSC) Partyzant

To zmien nazwe katalogu graphics na np graphics1 i usun z katalogu steam_workshop wszystko co sie tam znajduje.

Melanzcholia Partyzant

Moi Mili właśnie zainstalowałem steam i fm ponowie ,ponieważ SFORMATOWAŁEM KOMPUTER i niestety PROBLEM NADAL AKTUALNY ! P O M O C Y !!!

Melanzcholia Partyzant

Witam ! Wiem że podobne problemy były opisywane na forum ale dalej nie znalazłem rozwiązania ! Kupiłem sobie dzisiaj w RTV AGD nowego FM14 o godzinie 17 zacząłem instalacje jest za chwile 23 a ja nie mogę dalej go włączyć. Instalacja przebiegła pomyślnie i po włączeniu gry ( zarówno przez steam jak i z ikony pulpitu i zarazem z pliku exe w folderze steam ) nic się nie dzieję ! Po ponownym kliknięciu ikony wyskakuje komunikat : NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY - APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA. W menadżerze zadań windowsa (win 7) w zakładce aplikacje nie ma nic o fm a w zakładce procesy jest fm.exe 32*. Czytając różne problemy innych użytkowników zrobiłem sprawdzenie zgodności plików w steam- wszystko zgodne , uruchamiane jest wszystko jako administrator , reinstal steam też nie pomógł i zarazem całej gry , nie mam antywirusa który mógł by blokować aplikacje a zapora windowsa pozwala FM-owi na swobodne działanie na komputerze , odinstalowałem nawet FM-a ręcznie czyszcząc rejestry REDEGITem, dodam że komputer spełnia wymagania gry a ja już naprawdę szaleję...wydając sporo pieniędzy na ukochaną grę dalej nie mogę w nią grać . P R O S Z Ę O P O M O C

Michellaga Partyzant

21.11.2013 17:42    #1265     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Poszukuje zainteresowanych gra w Fm 14. Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć się to proszę na steamie wyszukać michellaga1908 lub dry86.
Szukamy graczy którzy już mieli styczność z gra online, żeby od razu byli gotowi do grania.
Oferujemy:

Szybką płynną rozgrywkę
Długodystansowa grę min 8 sezonów
Doświadczonych i ogranych graczy

Gra w tygodniu w godzinach 18 - 23, a weekendy do dogadania. Nie zgłaszajcie się, jeżeli będziecie chcieli zagrać 2,3 mecze a później zrezygnować.
Serdecznie zapraszamy

Michellaga Partyzant

Poszukuje zainteresowanych gra w Fm 14. Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć się to proszę na steamie wyszukać michellaga1908 lub dry86.
Szukamy graczy którzy już mieli styczność z gra online, żeby od razu byli gotowi do grania.
Oferujemy:

Szybką płynną rozgrywkę
Długodystansowa grę min 8 sezonów
Doświadczonych i ogranych graczy

Gra w tygodniu w godzinach 18 - 23, a weekendy do dogadania. Nie zgłaszajcie się, jeżeli będziecie chcieli zagrać 2,3 mecze a później zrezygnować.
Serdecznie zapraszamy

dluki94 Partyzant

nie wiem bo nigdy nie pożyczałem gier na steam.Czyli raczej sobie nie pogra ?

kell1987 Partyzant

[quote="dluki94"]Mam problem.Pożyczyłem kumplowi Fm14 oryginalnego i gdy instalował wyświetlił mu się komunikat że ten numer seryjny gdy wpisywał został już wpisany w innym koncie steam i nie może zainstalować.Może wiecie jak to zrobić al znacie jakieś inne kody,obejścia itp. Pomóżcie[/quote]
przeciez to normalne przy grach steam...ewentualnie może się on zalogować na Twoje konto, ale nie wiem czy to coś da

dluki94 Partyzant

Mam problem.Pożyczyłem kumplowi Fm14 oryginalnego i gdy instalował wyświetlił mu się komunikat że ten numer seryjny gdy wpisywał został już wpisany w innym koncie steam i nie może zainstalować.Może wiecie jak to zrobić al znacie jakieś inne kody,obejścia itp. Pomóżcie

ziomuuuuuś Partyzant

19.11.2013 23:36    #1270     Sufler - Problemy techniczne - XML parsing error
Witam!
Po załadowaniu gry fm14 i wejściu w skład mojej drużyny wyskakuje mi XML parsing error a dokladnie not well-formed (invalid token) at line 1 of views-v1-fm-team-squad-views.xml Mam orginalnego FM14 lecz nie instalowałem go naswoim kompie gdyż mam zepsuty cdrom, zainstalowałem go na innym komputerze u siebie uruchamiam przez steam więc w dokumentach nie mam folderu "setings" by usunąć tamte pliki. Proszę bardzo o pomoc bo coś mi się dzieje jak nie mogę grac w fm-a a wydałem na niego tyle kasy:( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution