Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

ukipuki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2013 11:27    #1211     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.1.3
Chyba tak się nie da, bo łatkę można ściągnąć tylko ze Steama. Może się mylę.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Steam, steamApps, common, football manager, db, 1200 (jeśli przykładowo grasz w 12-kę), i tam znajdziesz Inc

Z całym szacunkiem, ale tyle razy było to wałkowane:-)

kell1987 Partyzant

15.12.2013 18:14    #1213     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe Ligi
no musisz zasubskrybowac w warsztacie steam, a nastepnie juz w grze wejsc do warsztatu i zainstalowac...i gotowe

kell1987 Partyzant

15.12.2013 17:00    #1214     Sufler - Dodatki do gry - Dodatkowe Ligi
cypryjska widzialem w warsztacie steam

kell1987 Partyzant

a ktora wersje DirectX masz zainstalowana? moze to jest ten plik ktory Ci doinstalowuje ze steam

belzebub666 Partyzant

A więc. Od wczoraj walczę z instalacją FM2014. Instalacja przebiegła normalnie, potem nastąpiło ściąganie reszty plików. Gdy to się udało nastąpiła próba uruchomienia FM - a tu crash. Sprawdziłem spójność plików, po tym rozpoczęło się ściąganie jakiegoś pliczku ważącego 17,1 mb. Spoko. Ściągnął się, to ja ->spójność plików, potem uruchomienie. I znowu crash. "Aplikacja miała poważny problem" coś tam coś tam. No lekko mnie szlag trafił, ale okej. Znowu sprawdzam spójność plików, po sprawdzeniu co? Ściąga mi się pliczek o wadze 17,1 mb, no to domyślam się że ten sam. Po tym sprawdzam spójność plików, próba uruchomienia zakończona niepowodzeniem, nic się nie dzieje, nic się nie chce ściągać. Sprawdzam spójność plików znowu, no i po sprawdzeniu oczywiście ściąga się ten jeb**y pliczek o tej nieszczęsnej wadze 17,1 mb. I tą operację powtórzyłem od wczoraj już jakieś 10 razy. Miał ktoś taki problem? Domyślacie się czegokolwiek? Błagam o pomoc bo mnie krew zalewa, bo mam grę a nie mogę grać. Problem jest z tym że mam chu**wego neta (Orange Free, na limit danych) no i nie bardzo mogę od początku wszystko ściągać, no ale jakbym miał gwarancję że to pomoże to bym się szarpnął :D No i mam też jakieś dziwne lagi (problemy z zasięgiem), co wydłuża całość operacji niemiłosiernie. Czy pomogłoby gdyby kumpel posiadający FM zrobił coś takiego jak kopię zapasową gry (to coś z opcji w Steamie)? Ta kopia robi się na płytce? Czy byłaby możliwość żeby mi z takiej kopii poszło? Bo kumplowi śmiga wszystko bez zarzutu. POMOCY, JA TU GINĘ :(((((

EDIT:

Zapomniałem napisać jak wygląda proces uruchamiania gry:
Wyskakuje okienko w Steamie
"Trwa instalacja DirectX dla Windows..."
Za chwilę to znika i pojawia się komunikat:
Błąd aplikacji: napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w: ścieżka dostępu" .

marco7112 Partyzant

13.12.2013 15:15    #1217     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Witam

Mam problem z włączeniem edytora do FM 2014. Jest on pobrany ze steama. Po prostu wogole się nie włącza.
Mam laptopa satelite a200. Proszę o pomoc. Aha i jak pobrać patche do gry?

Pijo Partyzant

11.12.2013 00:53    #1218     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2014
Ja tez kupilem (przez steam dokldnie ) i nie żałuje ani funta wydanego , dla mnie warto :)

devix Partyzant

09.12.2013 17:44    #1219     Sufler - Problemy techniczne - Gra sama się odinstalowuje
Po raz pierwszy ten problem pojawił mi się w fm 13, teraz po zakupie fm 14 znowu to samo.
Instaluje steama potem fm14, gram jakis okres czasu az tu pewnego dnia po właczeniu kompa okazuje się że jest tylko ikona fm na pulpicie po kliknieciu na którą nic się nie dzieje wchodze do folderu z gra a tam tylko steam został. Ten problem pojawia mi sie tylko z Football managerami
Ma ktoś pomysł co może powodować taki problem?
Z góry dzieki

RafMad Partyzant

Mam, wszystko na bieżąco aktualizuje mi Steam.
Jest to brak wyjątkowo bolesny, bo spora część budżetu opierała się o puchar, a teraz, z powodu braku jakiejkolwiek kasy (grozi mi drugi z rzędu komisarz) nie dość, że wyjątkowo trudno cokolwiek ugrać (przy budżecie płacowym rzędu 18k ciężko złożyć, przynajmniej jeśli o mnie chodzi, zespół który powalczy o baraż chociaż) to jestem rozliczany tylko z ligi, co powoduje, że okres gorszej gry (opisany w oddzielnym poście) niemal kończy się kopem w rzyć i pożegnaniem z klubem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution