Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

maciek3022 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2014 21:33    #1161     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywkami
Witam. Mam oryginalnego football managera 2014 i mam łatkę 14.2.1
Od czasu jej pobrania przez steama wszystkie mecze w lidze i pucharach gram w jeden dzień a nie jak to było wcześniej przez cały weekend i we wtorki i środy. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję.

LinQ Partyzant

14.01.2014 15:46    #1162     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
[quote="Adriankov"]Witam. Kompletnie nie ogarniam Edytora. Otóż chciałbym wczytać moją karierę w celu modyfikacji jednej rzeczy jednak nie wiem jak to zrobić. Pomoże ktoś ?[/quote]
Ale o jaki Edytor Ci chodzi o ten dołączony razem z FM czy ten Edytor Czasu Rzeczywistego ?
Edytor dołączony do gry nie służy do edycji bieżącej kariery tylko do zmiany bazy danych( w skrócie by zaistniałem zmiany miał miejsce musisz zacząć grę od nowa)
Co to Edytora Czasu Rzeczywistego nie wiem którego używasz czy tego ze sklepu FM Steam*czy jak mu tam, czy może używasz FMRTE.
Jeśli używasz tego drugie to w trakcie gry odpalasz go, klikasz load i edytujesz.

Adriankov Partyzant

13.01.2014 23:09    #1163     Sufler - Edytor - Edytor - problem z pobraniem
Witam. Mam problem z pobraniem edytora. Gdy chcę to zrobić wyskakuje komunikat o braku połączenia z internetem, mimo że połączenie oczywiście jest...Co powinienem zrobić ? uruchomienie steam jako administrator nie pomogło.

http://zapod(...)png.html

Szemek Ekspert

13.01.2014 14:40    #1164     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup Fm14
Jeżeli FM13 bardzo Cię rozczarował to w ciemno nie kupuj 14tki. Zawsze możesz ściągnąć demo i obadać dodatkowe funkcje. Jest bardzo wiele negatywnych głosów wśród użytkowników i nie można z czystym sumieniem polecić nowego FM'a. Chociaż wiele osób w niego gra i nie narzekają.

http://store(...)/231670/
"To tylko Internet k*rwa."

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2014 11:48    #1165     Sufler - Problemy techniczne - Steam support
Prawdopodobnie wiadomość od Steamu będziesz miał w folderze spam.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

ciechan78 Partyzant

13.01.2014 10:41    #1166     Sufler - Problemy techniczne - Steam support
Witam i mam pytanie ile sie czeka na mail-a do potwierdzenia rejestracji w supporcie bo 2 dni juz minely i nic cisza. Musze sie z nimi skontaktowac bo ktos mi zajumal konto steam-a i nie moge zagrac.

ciechan78 Partyzant

Edytor należy ściągnąć ze steam-a free. Jeżeli jest powinien być w bibliotece w narzędziach tak jak to było w fm 13.

jarek1987 Partyzant

Polska Liga update dodaje terminarz dla drużyny rezerw ale nadal mam problem z drużyna U-18. Ma ktoś jakiś pomysł jak stworzyć dla nich rozgrywki? Jest jakiś edytor żeby zrobić ligę U-18?

Szukałem oficjalne edytora FM 14 ktory niby powinien być w C/Pliki programów (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2014/tools/editor ale go tam nie ma. Czy muszę go pobrać za opłatą ze steama czy jest on darmowy?

Proszę o pomoc.

maciejgluszek Partyzant

10.01.2014 16:43    #1169     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
Nie tak prędko... ;)

"There will be another ME update, probably with 14.3 when the data is updated."

http:(...)t9348601

Informacje ze steamdb.info pokazują jedynie, że kod został wrzucony dla testerów wewnątrz SI "int-test" oraz później dla testerów zewnętrznych "ext-test". Historia pokazuje, że takich wrzutek dla QA może być wiele zanim pojawi się wpis mówiący o wrzutce updatu - "branches/public/"

ladygaga Partyzant

10.01.2014 15:32    #1170     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
Juz ładują pliki na steam...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.