Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2014 21:51    #1151     Football Manager - Ogólna dyskusja - Netbook jaki FM
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

hubcio999 Partyzant

wejdz na tego steama>biblioteka i tam masz szukaj, wpisz tego nieszczęsnego fma i powinno grać jeżeli jest przypisany do Twojej biblioteki

PIOTER77 Partyzant

Nie znalazłem edycji więc dopisze jeszcze, że gdy chcę aktywować produkt kodem którego wcześniej użyłem, wyskakuje informacja " już posiadasz ten produkt. na koncie steam zarejestrowany jest już produkt związany z tym kodem instalacyjnym. kliknij dalej aby przejść do instalacji". Niestety są tylko 2 opcje do wyboru wstecz (której nie da się użyć) oraz zakończ.

PIOTER77 Partyzant

Witam. Jakiś czas temu odinstalowałem FM-a i teraz chcę znowu trochę pograć ale jest mały problem. Nigdzie nie widzę możliwości ponownego zainstalowania. W bibliotece gier steam nie FM za to są gry o których nawet nie słyszałem. Gdzie mam szukać instalki.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="Muryniok"]Witam.
Jak sprawdzić ID klubu żeby wgrać mu herb?
Jakim narzędziem mogę sprawdzić ID-iki klubów?
Pozdrawiam.[/quote]

Najwygodniej w oficjalnym edytorze dołączonym do gry na Steamie lub w ustawieniach interfejsu włączyć pokazywanie numerów ID.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

maciek3022 Partyzant

22.01.2014 14:54    #1156     Sufler - Gra przez sieć - Fm 2014 - gra przez sieć
Zagrałbym z jakimś chętnym w football managera 2014. Jestem dostępny wieczorami po 18. Mój nick na steamie to romerek_26. Jestem zainteresowany grą w lidze niemieckiej włoskiej lub angielskiej. Proszę o kontakt pod numerem gg 3931624.

satariel Partyzant

Witam

od razu na wstępie że mam oryginalnego fm 2014, wersja steam. Zanim postanowiłem zacząć grę ściągnąłem sobie logopacki, skiny, faces megapack 6,0 i update transferów. odpalam grę jako vitesse arnhem i jak chce zapisać wywala mi crash dump o nazwie :

FM 2014 v14.2.2.457794 (2014.01.21 23.32.41).dmp

sprawdzam co się tylko mi nawinie w głowie - zmieniłem skina na oryginalnego, próbowałem zapisywać w różnych miejscach na 2 różnych dyskach, usunąłem tego update transferów.......i nic to nie pomaga :(

poratujcie mnie jakimś pomysłem jak to zrobić by gra działała????

Dodam że po wgraniu bez żadnych dodatków zapis gry był możliwy, jednak wcześniej grąłem fm11 też oryginał z megapackiem i innymi dodatkami i wszystko hulało......

od czego może zależeć mój crash dump???? Wie może ktoś????

petr1410 Partyzant

20.01.2014 18:26    #1158     Sufler - Problemy techniczne - Steam Error
Witam, potrzebuję pomocy. Ostatnimi czasy czyściłem komputer i program chyba usunął jakieś pliki ze steam. Teraz nie mogę włączyć w ogóle Steama. Ani odinstalować, ani zainstalować ponownie, ani włączyć.

ColonelNosio Partyzant

Witam. Czy ktoś z Was miał kiedykolwiek w swoim składzie ekwadorskiego ŚO Fricksona Erazo z klubu Barcelona (ECU)? Czy jest on wart wydawania na niego niecałe 400 tysięcy funtów? Wersja gry FM14. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
http://steam(...)17613746 - Frickson Erazo

Pikawa Artysta Rewolucji

Lekko ponad 24mb właśnie zostały pobrane przez mojego steama. Wszystko to zostało oznaczone numerem 14.2.2. Do tej pory jednak żadnego patch notes nie zdołałem zauważyć więc po prostu trzeba poczekać na więcej informacji co i jak.
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution