Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

legionista3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2014 15:10    #1121     Sufler - Porady do gry - Problem po aktualizacji
Witam

Mam pewien problem. Otóż Steam zainstalował mi automatycznie aktualizację Football Managera 2014 jakiś miesiąc temu. Wcześniej miałem już rozegrane 6 sezonów w T-Mobile Ekstraklasie i właśnie grałem 7. No i aktualizacja zmieniła mi podczas tej kariery zasady, tzn. nie mogę teraz wystawiać w meczu więcej niż 2 zawodników spoza UE :/ od tego czasu zacząłem nową karierę w innej lidze ale jakoś nie wciąga mnie ona za bardzo i chciałbym znowu pograć sobie na tamtym zapisie, bo osiągnąłem już bardzo dużo, ale z tymi zasadami się nie da bo połowa mojego podstawowego składu to zawodnicy spoza UE, a nowej kariery Legią na pewno nie zacznę dopóki nie wyjdzie wersja 2015. I teraz pytanie: czy mógłbym jakoś usunąć tę aktualizację albo ją wyłączyć? Dla mnie to trochę dziwne, że takie coś się zmieniło podczas zaczętej już dawno temu kariery. Podejrzewam, że nie tylko ja mam taki problem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc!

Michellaga Partyzant

kamil_radek możesz na steamie do mnie napisac nie mam juz gg nawet zainstalowanego

Ilaar Partyzant

Jak w temacie. Gdy uruchamiam edytor to wyskakuje seria okienek i sie nie włącza.

Finczyk Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
15.03.2014 14:58    #1124     Sufler - Porady do gry - Patch 14.3.0
Witam :)

Mam pytanie odnośnie wymienionego w temacie patcha. Chciałbym go zainstalować sobie, ale nie wiem jakie procedury wcześniej wykonać. Niestety nie posiadam wersji oryginalnej, ale bardzo proszę o pomoc. Mam wersję 14.1.2 od nosTEAM. Mogę 14.3.0 na tą wersję bezpośrednio zainstalować? Czy też pobrać np. 14.1.3.45519 Crack-3DM V3 wcześniej, bo ona ponoć powoduje, że crush dumpy się nie pojawiają. Jestem zielony jeśli chodzi o FM'a 2014, a chciałym zagrać na jaknajowszych wersjach z uaktualnieniami transferów, składów itd. bez żadnych komplikacji. Z góry dziękuję za pomoc i jeszcze raz proszę o poradę, jakie patche powgrywać najlepiej.

Pozdrawiam, Michał :)

Debe Partyzant

widzę moje rejony :).

jeśli dalej aktualne, jestem chętny. zostawiam gg oraz steam:
49529345
/
bajkoo

Godlike87 Partyzant

Ja co prawda do FM12 kupowałem klucz na alledrogo do aktywacji na steamie ale w/w program mogę pobrać więc jak kupisz FM12 gdzie indziej to też będziesz mógł go pobrać bo grę i tak będziesz musiał aktywować na steamie i za jego pomocą ją instalować (z tego co pamiętam to FM12 był pierwszą grą z serii która wymagała steama)

mackos7 Partyzant

FM 12 nie jest już dostępny do kupienia na Steamie, więc rodzi to pewne pytanie. Czy, żebym mógł mieć Resource Archiver musiałbym go kupić na Steamie czy mogę spoza Steama i potem po prostu na Steamie sobie ten program ściągnąć?
1910

Michellaga Partyzant

Poszukuje zainteresowanych gra w Fm 14. Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć się to proszę na steamie wyszukać michellaga1908. Szukam graczy którzy już mieli styczność z gra online i którzy jednak mają trochę czasu na gre. W razie czego pisać wszystko wytłumaczę. W FM online gram już od części 12 wiec już kilka lat za sobą mam. Celem jest gra w polskiej lidze w której wyniki głównie zależą od samego menadżera i jego poradności w grze.
Oferuje:
Szybką płynną rozgrywkę
Długodystansowa grę
Doświadczenie w grze online
Gra w tygodniu w godzinach 18 - 23, a weekendy do dogadania. Nie zgłaszajcie się, jeżeli będziecie chcieli zagrać 2,3 mecze a później zrezygnować.
Serdecznie zapraszam

vanLorenz Partyzant

Witam. Posiadam oryginalną wersję FM2013 pobraną przez Steam. Do tej pory grałem w nią na innym kompie (win xp), ale musiałem pobrać i zainstalować na drugim (win7). Każdorazowo pojawia się ten sam problem: mogę włączyć grę, rozegrać pierwszy mecz, ale natychmiast po zakończeniu rozmowy motywacyjnej po meczu występuje błąd, który zamyka grę i odpala ją na nowo. Plik w folderze crash dumps nazywa się: FM 2013 v13.3.3.359652

Jak to naprawić, by znów można było grać normalnie?

vanLorenz Partyzant

08.03.2014 22:02    #1130     Sufler - Problemy techniczne - Ciągłe crash dumpy
Witam, mam dokładnie ten sam problem. Posiadam oryginalną wersję FM2013 pobraną przez Steam. Do tej pory grałem w nią na innym kompie, ale musiałem zainstalować na drugim. Każdorazowo pojawia się ten sam problem: mogę włączyć grę, rozegrać pierwszy mecz, ale natychmiast po zakończeniu rozmowy motywacyjnej po meczu występuje błąd, który zamyka grę i odpala ją na nowo. Plik w folderze crash dumps nazywa się: FM 2013 v13.3.3.359652

Jak to naprawić, by znów można było grać normalnie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution