Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

cubsonart Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

gram w FM14 od kiedy tylko gra ujrzała światło dzienne na Steam. Z FM mam doczynienia od roku 2006 być może 2007. W 14-stce jednak nurtuje mnie już klika problemów.

Stworzyłem taktyki (ofensywna u siebie, kontratak na wyjazdach) które w pierwszym sezonie dały mi mistrzostwo Francji, Puchar Ligi oraz 1/4 LM gdzie odpadłem po swoich głupich błędach. Drugi sezon to już 5-te miejsce w lidze oraz jak rok wcześniej 1/4 LM.

Moja taktyka w pierwszym sezonie nie szwankowała, natomiast w drugim miałem wrażenie że przeciwnik idealnie czyta moją grę. Wynik się pogorszyły co pokazuje tabela ligowa. Rotowałem 2 taktykami, co w poprzednich wersjach FM-a zdawało egzamin w 99% przypadków przez 5-6 pierwszych sezonów w danym klubie. Mam wrażenie że 14-stka jest pod tym względem inna.

I tutaj moje pytania - jak wy organizujecie się z taktykami, oraz co mogę zrobić aby zachować nadal te 2 taktyki i grać nimi z efektami przez co najmniej kilka lat ? Nie szukam tutaj jakiejś uniwersalności, tylko chciałbym aby mój zespół kosił rywali przez to że jest zgrany i perfekcyjne obeznany z taktyką (znajomość taktyki od dawna mam maksymalną). Doświadczenie podpowiadało mi lekko modyfikować polecenia i role graczy na konkretne mecze, jednak po dokonaniu tego, nie było żadnych pozytywnych efektów.

Jakie są wasze rady w tej kwestii ?

Vethro Partyzant

28.03.2014 15:12    #1112     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem gry
Sęk w tym, że nie. Żadnych zmian sprzętowych, żadnych zmian w sterownikach, wszystko w sumie tak samo jak przy ostatnim uruchomieniu. Reszta gier ze steama działa (w tym rownież FM 13) bez zarzutu, tylko FM 14 ma ten problem.

#
Działały, bo po tym, jak wyłączyłem FM 13, teraz również się nie odpala

Gostek19 Partyzant

27.03.2014 16:21    #1113     Sufler - Porady do gry - Crush FM14
Witam , mam oryginalnego FM14 steam i ciągle wyskakuje mi problem CrushDumps .
Grywam codziennie i codziennie kilka razy musi mi ten bład wyskoczyć i gra się wyłącza.

Normalnie aktualizowana gra jest

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Steam zapewne wyśle Tobie na maila kod, żebyś potwierdził, że to Ty korzystasz z tego konta na nowym IP.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

marcint Partyzant

hej.

Planujemy z kumplem grać online każdego dnia ale co każdy piątek będziemy się spotykać w jednym domu i grać obok siebie.

Czy nie będziemy mieli problemu jeśli biedzimy się logować do steamy z różnych IP?
proszę o odpowiedz.

maciek3022 Partyzant

22.03.2014 19:59    #1116     Sufler - Gra przez sieć - Fm 2014 - gra przez sieć
Witam. Poszukuję chętnych do gry ligą niemiecką w football managerze 2014. Chętni do gry proszeni o kontakt na steamie mój nick to maciek_26 lub na gg pod numerem 3931624. Z góry dziękuję za zgłoszenia.

vax Partyzant

22.03.2014 06:26    #1117     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z SEZONEM
próbowałem i nic z tego, dopiero rezygnacja z wakatu trenera pomogła, aczkolwiek.... jest dostępny wakat w II Ligowej drużynie, ale w "biurze pracy" jej nie widać . To samo tyczy się zespołów z trzeciej ligi.
Oczywiście FM kupion na steam ( najnowsza aktualizacja)

Pikawa Artysta Rewolucji

20.03.2014 16:06    #1118     Football Manager - Ogólna dyskusja - odkupienie Managera.
Jeżeli FM jest przypisany do konta STEAM Twojego kolegi to możesz grać tylko z niego.
.

prezestomek Partyzant

Konta cmrev na steamie ;)
Shaken, not stirred

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
[quote="prezestomek"]Czy będzie zmiana logo cmrev na steamie? Jest już fm14 a tam ciągle fm12.[/quote]

Pewnie tego ;).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution