Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

pSsi, Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2014 22:18    #1101     Inne - Hyde Park - kupony zniżkowe na fm 2014
Mam do oddania dwa kupony zniżkowe -75 % na fm 2014,
Zniżka jest do wykorzystania tlyko w sklepie steam, gdzie podstawka kosztuje 50 euro, ale i tak się opłaca.
Więc jak ktoś chętny to pisać, oddam za darmo, no chyba że jak ktoś się poczuje to może jakąś dyszkę na fajki wysłać czy coś.
kupony ważne do 13 maja.

maciek3022 Partyzant

17.04.2014 23:34    #1102     Sufler - Gra przez sieć - Fm 2014 - gra przez sieć
Witam. Szukam chętnych do gry online w lidze niemieckiej.Proszę o kontakt pod numerem gg : 3931624 lub na steamie. Moja nazwa użytkownika to : maciek_26. Dyspozycyjność do uzgodnienia.

zolahc Młody aktywista

17.04.2014 22:42    #1103     Sufler - Porady do gry - Problem z czarnym ekranem
a skorki sciagales? czesto to jest przyczyna. moze sprobuj starsze stery zainstalowac, moze sprobuj odpalic jako administrator z SteamApps/common/Football Manager ? moze dodaj we wlasciwosciach skrotu do fm'a w polu 'element docelowy' --reset_preferences

kakinho1992 Partyzant

17.04.2014 22:20    #1104     Sufler - Porady do gry - Problem z czarnym ekranem
Kupiłem dzisiaj FM'a 2014, zainstalowałem, Steam porobił aktualizację, włączyłem działało. W tym czasie pościągałem jakieś facepacki itp za pomocą steama i samemu. Włączam grę ponownie, te ekrany początkowe normalnie i zamiast głównego menu, czarny ekran i kursor tylko widać. Grę reinstalowałem, paczki usunąłem, sterowniki ściągnąłem najnowsze. Jakieś pomysły?

prezestomek Partyzant

Napiszcie chociaż czy też macie nagle dwa managery'09 na liście gier na Steamie.
Shaken, not stirred

prezestomek Partyzant

Witam! Niedawno po aktualizacji klienta Steam pojawiły mi się 2 FMy 09 w bibliotece gier?! Wcześniej tego nie było. Żeby było śmieszniej na drugim kompie gdzie mam swoje konto na liście gier mam dalej jednego FMa09 (konto steam też jest aktualizowane). O co chodzi? Sugestie typu przeinstaluj steama - nie działają
Shaken, not stirred

Pikawa Artysta Rewolucji

09.04.2014 19:26    #1107     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jedna osoba potrzebna do rozgrywki sieciowej na szybkości! Donos bądź steam: kempes100
.

kajn Partyzant

Na pewno masz możliwość gry w ten sposób na dwóch komputerach, a jeśli gra nie pobiera save'ów automatycznie to pod prawym klawiszem albo we właściowościach gry w steamie znajdziesz opcję synchronizacji.

zyke Partyzant

W domu korzystam z komputera stacjonarnego a po za domem (np. w trakcie wyjazdów) z laptopa. W domu mam zainstalowanego FM 2014 i staram się w niego grać. Jak wyjeżdżam mam post od gry :) W związku z powyższym proszę o informację czy mam możliwość zainstalowania tej samej wersji gry na laptopie przy wykorzystaniu tego samego konta Steam aby móc kontynuować grę na zmianę na dwóch komputerach? Jeśli tak to jak wgrywany byłby save gry aby zachować ciągłość rozgrywki - musiałbym go przy każdej zmianie komputera wgrywać np. z pendriva czy gra sama pobiera sobie sava przez Steam?

wujeks Partyzant

Wcześniej działały, jak już miałem wystarczającą reputację, żeby ich tym skusić, czyli od jakiś 3 sezonów. A teraz niespodzianka, mistrzostwo wygrałem, a następnego dnia chcą odejść... No bez jaj...
Zapomniałem wcześniej napisać. Do tej pory miałem Steam offline i grałem na 1.1.4, dopiero w trakcie obecnego sezonu postanowiłem przejść w ten magiczny przycisk online i ściągnąć najnowszą łatkę... I to chyba ona popsuła.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.