Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

lukste Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2014 14:03    #1071     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dumps
Sprawdzanie plików w steamie pomogło ,ale tylko na moment. Jeden mecz przeszedłem ,a przy następnym znowu się zaczął pojawiać!

Po 10 latach grania w FM mam już serdecznie dość !

cavano15 Partyzant

17.06.2014 03:20    #1072     Sufler - Problemy techniczne - MAM PYTANIE
Witam.Nie wiedziałem w jakim temacie napisać więc założyłem nowy.Niedługo będe miał nowy komputer,laptopa i chciałbym się dowiedzieć czy jak zainstaluje fm 2013 na tym nowym kompie to będe musiał zaczynać grę od nowa? bo gram już kilka sezonów ,pobrałem dużo plików uaktualnień i patchów ,czy można jakoś wczytać stan gry czy trzeba zacząć wrzystko od nowa? Gram w fm 2013 przez Steam.

maciejgluszek Partyzant

14.06.2014 20:47    #1073     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dumps
Ja miałem do tej pory 2 crash dumpy. W pierwszym sezonie gry jeden, ale wczytałem ponownie save i poszło.
Dzisiaj, w trakcie 3 sezonu, pojawił się zaraz po meczu kolejny crash dump i wczytywanie ponowne nic nie dało ponieważ się pojawiał po tym samym meczu cały czas. Zrobiłem weryfikację plików lokalnych gry w Steam i przy kolejnej próbie poszło. Naprawiło niby ponad 200 plików w tym główny .exe gry (nie wiem w jaki sposób mógł się popsuć).
Sugeruję próbę weryfikacji plików gry poprzez Steam.

PS. Ustwiłem zapisywanie gry co 2 tygodnie i tworzenie każdego save'a jako nowy plik (tak dla pewności)

lukste Partyzant

14.06.2014 20:41    #1074     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dumps
Jestem fanem tej gry od FM 04. Co rok poświęcam swoje pieniądze na zakup jeden ,jedynej gry w którą gram.

Ale takiego gówna jak FM14 jeszcze nie było!!!
Przy wszystkich aktualizacjach jakie oferował steam , ciągle wyskakuje mi crash dumps. Do początku pazdziernika było ok , a teraz mam 23(!!!!!!!) crash dumps!!!! zaraz po zakończonym meczu ,zanim zdąże zapisać gre wyskakuje kolejny.Jedną kolejkę przebrnąłem udając się na urlop.Ale do chuja wafla nie po to kupuje gre ,żeby ciągle na urlop chodzić!

Ma ktos jakies propozycję rozwiązania tego , bo jak gram od 10 lat ,to czegoś takiego nie doświadczyłem!
To jest kpina z ludzi,którzy uczciwie kupują gre!
Jesli nadal będzie takie olewanie graczy ,to na bank już nigdy nie wydam swoich pieniędzy na tą grę!

marrtac Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
09.06.2014 19:06    #1075     Sufler - Dodatki do gry - Fm14 Ligi
Od SI jest w warsztacie Steam http://steam(...)ibraltar

buczek93 Młody aktywista

09.06.2014 18:59    #1076     Sufler - Inne - Korzyści Steam oraz kluby partnerskie
to nie cracki, tylko fmrte. Ale, jak wszystko ingerujące w czasie rzeczywistym - grozi zepsuciem zapisu w LOSOWYM momencie.
Jak masz pirata, to musisz grać offline - z resztą, powinno to stać jak byk w tej całej "instrukcji" jaką "dobrzy ludzie" wstawiają, wrzucając piraty w internet. Steam weryfikuje każdą kopię gry i każde konto, więc nie ma opcji, by przeszło takie lewe.
Ostatnie - jest to możliwe, choć nigdy nie wiadomo, co sobie gra wymyśli. Negocjacje mogą paść na zasadzie "bo tak" - tak sobie zero-jedynkowe "dzieło" wymyśliło i tak będzie. Próby w czasie, gdy zarząd nie ma do Was takiego zaufania, by dać Wam kogoś do wyboru, mają tak małe szanse powodzenia, że lepiej dać sobie spokój, bo to się tylko traci czas i pulę akcji z zarządem (jak się za często z nimi gada, to stroją foszki w stylu "powinien Pan więcej czasu spędzać w ośrodku treningowym, niż w moim gabinecie";). A po wyczerpaniu albo nadszarpnięciu, obrażają się - debilna, ale jedyna słuszna logika FM.

Tak swoją drogą - aż mnie zadziwia czelność piratów - Steam to narzędzie dla ludzi, którzy NIE OSZUKUJĄ. Więc to chyba logiczne, że nie korzystają z niego ludzie, którzy mają grę na lewo. Kup oryginała (byle nie 14, szmelc jakich mało) i nie zadawaj już takich pytań :O

dawig Partyzant

05.06.2014 17:00    #1077     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez internet
Witam , chciałbym zaprosić was do gry online! Szukałbym gry 2-3 osoby wtedy najłatwiej jest się dogadać zainteresowani dodają mnie na steam dawidbujnar1994

buczek93 Młody aktywista

04.06.2014 23:58    #1078     Sufler - Dodatki do gry - Fm 14.3.1 a inne wersje gry
Prawdopodobnie nie. Steam sam ściąga najnowsze łatki i update'y. Można spróbować usunąć zawartość lokalną i pobrać jeszcze raz - powinno wejść łyse 14.0. I potem odznaczyć automatyczne aktualizacje i pobrać sobie samemu pożądaną łatkę. Ale czy to zawsze działa, to nie wiem...

Kabaczek88 Partyzant

04.06.2014 15:22    #1079     Sufler - Dodatki do gry - Fm 14.3.1 a inne wersje gry
Witam wszystkich

Ostatnio zakupiłem klucz, pobrałem przez steam i gram.

Do wyboru mam wersje domyślną lub 14.3.0 która działa jako 14.3.1

Pytanie. Jeśli chce pograć w inne wersje tzn 14.3.0, 14.2.2 itd - > jest taka możliwość z oryginalną grą ? jeśli tak to skąd/w jaki sposób pobrać patche ?

konrad1795 Partyzant

03.06.2014 15:16    #1080     Sufler - Edytor - kupno fm przez steam
czy jesli kupię fm 2014 przez steam to będę miał edytor bazy danych ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.