Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Wichura Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mam problem może mi ktoś wytłumaczyć czemu FM 11 po aktualizacji steama co chwile bez uprzedzenia i komunikatu sam sie wylacza nawet nie jest to zaliczane jako crash dumps. Co robić?? próbowałem już reinstalu steama i FM11 i nic

Wichura Partyzant

13.08.2014 14:39    #1052     Sufler - Porady do gry - Pomocy - Rozgrywka
mam problem może mi ktoś wytłumaczyć czemu FM 11 po aktualizacji steama co chwile bez uprzedzenia i komunikatu sam sie wylacza nawet nie jest to zaliczane jako crash dumps. Co robić?? próbowałem już reinstalu steama i FM11 i nic

flexior Partyzant

30.07.2014 00:22    #1053     Sufler - Problemy techniczne - helper.dll błąd
Witam
Pobrałem dziś przez Steam FM 14.
Odpaliłem, by sprawdzić czy wszystko działa, wszystko było ok.

Po ok 4h chciałem sobie zacząć grę, ale pojawił się błąd, gdy próbowałem ją uruchomić.
Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną.
Gra jest oryginalna, prosto ze Steam'u.

Screen błędu:

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
29.07.2014 01:32    #1054     Sufler - Porady do gry - Błąd FM13
Znalazłem jeszcze dwa potencjalne wyjścia:
- przeinstalować grę przy wyłączonym antywirusie - radzi Neil Brock,
- utworzyć nowe konto użytkownika jako administrator i z niego odpalić - radzi jakiś koleś na Steamie.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Z konta Steam nie da się usunąć gry, jeśli już raz została na nim aktywowana (można odinstalować grę z dysku, ale będzie ona nadal widniała w bibliotece Steam tego konta). Jeśli więc ktoś chce Ci sprzedać używanego FM-a bez konta, na którym był używany, to najprawdopodobniej chce zrobić cię w konia :)
twitter.com/Ceyvol

teekoki Partyzant

witam.
chciałem kupić grę fm 2013.Gra jest używana,spytałem sprzedającego czy jest dołączone konto steam,a on mi odpisał,że nie bo gra jest originalna i że można założyć nowe konto steam.Z tego co się orientuję to jest jedna gra przypisana do jednego konta steam?czy się mylę i można założyć kilka?

flexior Partyzant

28.07.2014 21:52    #1057     Football Manager - Ogólna dyskusja - Opłaca się kupić?
No tak, pomyłka.
Chodzi oczywiście o Steam.

kacperlito Partyzant

24.07.2014 12:04    #1058     Sufler - Gra przez sieć - problem z odnalezieniem serwera
Gram z kolegą na serwerze już sezon, w trakcie przygotowań chcieliśmy dodać jeszcze jednego znajomego, ale ma problem z odnalezieniem serwera. Na steam'ie jesteśmy znajomymi, więc też powinien znaleźć mój serwer poprzez opcje 'pokazuj tylko znajomych'. Wiecie jak rozwiązać ten problem ? (FM14)

SonicSyndicate Partyzant

14.07.2014 18:25    #1059     Sufler - Edytor - Problem z FM Editor 2014
Witam. Chciałem odpalić dzisiaj oficjalnego edytora do fm 2014, ściągnąłem go i zainstalowałem na Steamie, ale jak uruchamiam to wyskakuje błąd "Failed to find language data, could not to select language". Przeinstalowywałem i dalej pokazuje się ten sam błąd. Co zrobić?

dracuch Partyzant

Tak jak w temacie - Steam nie zalicza mi osiągnięć w FM14. Kilka z nich (na przykład "Pierwsze zwycięstwo", "W siatce!";) zostało co prawda uznanych, ale już Hat-trick czy mistrzostwo nie. Mam dwa tropy jeśli chodzi o przyczynę: pierwszy to fakt, że karierę założyłem u kuzyna (też ma oryginała) i dopiero po kilku dniach przeniosłem save'a na swój komputer, a drugi to użycie Steam Workshop (konkretnie Poland Lower Leagues, ale na tym rozszerzeniu założyłem tylko nową grę żeby sprawdzić czy jest klub z mojego rodzinnego miasta :) ). I właśnie użycie Workshopa wydaje mi się bardziej prawdopodobną przyczyną, bo dopiero od tej pory przestały mi działać achievementy.

W samej grze wszystko działa dobrze.

Jeśli to ma jakieś znaczenie to gram w lidze islandzkiej, wystartowałem grę w połowie sezonu i pierwsze trofeum zdobyłem jeszcze na kompie kuzyna :]

Szukałem rozwiązania problemu na forum, ale nie udało mi się go znaleźć.

Czy ktoś ma pomysł jak to można naprawić, mam nadzieję że jedynym rozwiązaniem nie będzie rozpoczęcie gry od nowa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.