Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

man_utd2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No dobrze, a powiedzmy, że robię format dysku wszystko wyczyszczone i chce zainstalować fm-a, to wtedy instaluje program steam i stamtąd znowu pobieram grę, czy ona tam już będzie na moim koncie gotowa do instalacji ?

Viique Młody aktywista

Dostaniesz kod, który później będziesz musiał aktywować poprzez program Steam. Gra zostanie przypisana na Twoje konto i będziesz mógł zainstalować ją dowolną ilość razy... chyba że padną serwery.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

buczek93 Młody aktywista

na steamie to jest tak, że raz wiążesz grę z kontem. Instalować możesz dowolną ilość razy, na dowolnej ilości kompa. A klucz jest aktywny chyba forever - a już na pewno do momentu, gdy gra nie zniknie ze Steama.

man_utd2 Partyzant

Witam, kupiłem FM14 z allegro przez steama i mam pytanie, czy w takim razie jest to instalacja jednorazowa czy jest gdzieś instalka na kompie ? bądź czy klucz jaki otrzymałem by ściągnąć grę ze steama jest aktywny ciągle ?

makdeb Partyzant

Witam!

Mój problem polega na tym, że nie potrafię zmienić wersji z 14.3.1 na 14.3.0

Gdy włączam nową karierę w Wiśle dalej jest Bunoza, nie ma Buchalika i Sadloka. W ekstraklasie dalej gra Zagłębie Lubin i Widzew Łódź - grę kupiłem dzisiaj przez Steam.

Proszę o pomoc.

wojtek1964 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Siema.

Od jakiegoś czasu gram w FM14. Z ciekawośći pobrałem taktykę z tej stronki ( tę najlepszą ) i momentalnie zacząłem osiągać niezłe wyniki.
Po pewnym czasie miałem problemy z komputerem i musiałem zrobić formata. Od razu zainstalowałem dokładnie tak jak wcześniej, z tej samej stronki grę i już ta taktyka to było totalne dno. Ściągałem grę i patcha 14.3.0 a mimo to ciągle mi się wyświetla 14.2.1. Dziwne, bo jak za drugim razem instalowałem grę to zrobiłem to w ten sam sposób co za pierwszym. http://www.nosteam.ro/portall/ szło to z tej stronki. Po zainstalowaniu patcha znów wyskakuje mi okienku z plikami do pobrania, które już pobrałem i tak w kółku. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to dajcie znać. Dzięki! :)

Mar1992 Przodownik pracy

Dysk:\xxx\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430\lnc\all
Odpalacie fake notatnikiem. 1 zmieniacie na 0, a zamiast Jens Mustermann wklepujecie Oliver Kahn. Zapisujecie i tyle. Od kolejnych powołań macie reprę Niemiec prawidłową.

kokakok Partyzant

01.09.2014 11:47    #1038     Sufler - Dodatki do gry - Nowe logo Steam
Od pewnego czasu zauważyłem,że było czarne, a teraz takie granatowe przechodzące w morski kolor. Czy wszystko jest ok?

martiao88 Partyzant

27.08.2014 17:56    #1039     Sufler - Edytor - Mała zmiana w edytorze
Witam, mam mały romansik do kogoś z edytorem. Gram od jakiegoś czasu na World League Mitch'a z warsztatu steama, niestety zastosował on w ligach rozwiązanie, które się w ogóle nie sprawdza - maksymalną roczną pensję zależną od poziomu ligi - co jest dla mnie całkowicie bez sensu. Odczułem to grając 4 sezon legią, kiedy awansowałem już z Division 9 do Division 6 i zaczęły się schody z utrzymaniem składu żeby nie przekroczyć limitu. Wszystko przez to że ciężko podpisać kontrakty w niższych ligach bez rocznych podwyżek i podwyżek za awans, a perspektywa budowania składu co rok od nowa mnie nie bawi. Zresztą sytuacja jest kuriozalna, bo w premier league zespoły przy limicie 1,6mln na tydzień zostały z 10-12 zawodnikami w składzie, reszta kisi się w rezerwach i czeka na nowy klub.
Mógłby ktoś ten plik przerobić, usunąć te limity płacowe z każdego poziomu ligowego w anglii i wrzucić przerobiony? W razie czego mogę udostępnić plik DB albo zalinkować w warsztacie steama.

Szymi511 Partyzant

Proszę o pomoc. Jak przejść na Steamie w tryb offline.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution