Wyniki wyszukiwania dla: reprezentacja

Strona

ptaszek88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.09.2004 17:30    #1091     Sufler - Porady do gry - reprezentacja w fm2005
czy w fm2005 bedze mozna wybrac sobie przeciwnika w meczu towarzyskim reprezentacji i ile meczy towarzyskich maksymalnie bedzie mozna grac w 1 roku?

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2004 22:37    #1092     Sufler - Porady do gry - reputacja
Wątpie czy liczba reprezentantów kraju ma jakieś znaczenue. Ja grając 5 sezon Legią zostałem trenerem kadry. z klubu powoływałem średnio 20 zawodników (część do U 21) część grało w innych reprezentacjach (Kongo, Serbia i Czarnogura, BRAZYLIA) ale i tak wielkie gwiazdy nie chcialy przychodzic mimo dwukrotnie zdobytej ligi mistrzów w każdym sezonie mistrzostwo i puchar polski. więc myślę że z tą reputacją jest coś nie tak.

PS. Kupujcie następujących zawodników Tuti, Moke, Waldison,Dykson, DENNYS!!!!

Proletariat

22.07.2004 14:57    #1093     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Zauważyliście, że obejmując reprezentacją na początku gry, a dotyczy to cm3, cm4 i cm03/04, piłkarze z kraju,którego reprezentację prowadzicie praktycznie nie zyskują na umiejętnościach, nie rozumiem kompletnie jak i dlaczego tak się dzieje, ale to na pewno prawda, robiłem testy. Mam w związku z tym następujące pytanie: Wie ktoś dlaczego tak się dzieje? Czy w momencie, gdy obejmujesz reprezentację składając ofertę pracy i zostając zatrudnionym sytuacja jest taka sama? Z góry dziękuję.

Proletariat

15.06.2004 16:21    #1094     Sufler - Porady do gry - Prostapadłe podania
Drużyną obecnie gram reprezentacją Anglii. ALe próbowałem też w innych zasepołach i zawsze kończyło sie na strzałach z dystansu. A w reprezetnacji Anglii po prostu chciałem zobaczyć jak to bedzie wygladalo wiadomo sa tam tacy zawodnicy jak Owen, Rooney, Smith.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.