Wyniki wyszukiwania dla: reprezentacja

Strona

Kliminho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.12.2005 21:29    #1081     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski
Grał ktoś reprezentacja Polski? Piłkarze troche słabo graja i nie wiem jaki skłąd wystawiać!! POMOZCIE...

Piotro0 Partyzant

11.12.2005 17:34    #1082     Sufler - Porady do gry - Klub/Reprezentacja
Czy w sezonie można prowadzić klub i reprezentacje razem ?

progresywny Partyzant

08.12.2005 10:11    #1083     Sufler - Porady do gry - przydział numerów
Przez długi czas nie mogłem rozstać się z FM 2005 pomimo, że FM 2006 leżał już w szafie :-) Wczoraj zdecydowałem się zainstalować FM 2006 i ropocząc grę - oczywiście w polskiej lidze. Wgałem łatki 6.0.1 i 6.0.1b, a takze updata Robiego Robsona (wspaniała robota! - wkurza mnie już chyba tylko reprezentacja Niemiec). W polskiej lidze rozegrałem 8 kolejek, co oznacza ze jestem gdzieś w połowie wrzesnia 2005 roku. Jak do tej pory nie maiłem szansy przydzielenia zawodnikom nmerów na nowy sezon, a wielka szkoda bo zwodnicy rezerw "blokują" mi parę fajnych numerów, a takze większość 20-tek i 30-tek. Nowym nabytkom muszę przydzielać jakieś chore 40-tki i 50-tki. Stąd moje pytania:
- czy funkcja przydzielania numerów przed nowym sezonem w ogóle istnieje?
- czy jej brak spowodowany jest updatem Robiego (czwarty update do FM 2005 wyłaczała tę funkcję, choć raport o przydzielaniu numerów oczywiście się pojawiał)?
- a moze ten przydział jeszcze przede mną - pod koniec września lub na początku października, a moze dopiero przed nastepnym sezonem?

Uprzejmie proszę o odpowiedź - bardzo lubię kluczowym zawodniko nadać przed sezonem ważne - prestiżowenumery np 9-tkę, 10-tkę, 7-kę itp.

Z góry dziekując za pomoc,
pozdrawiam,
progresywny

pablos1992 Partyzant

02.12.2005 12:44    #1084     Sufler - Porady do gry - po fake
Mam problem, po wklejeniou fake kahn jest poprwany tak samo europeskie puchary nazwy, ale reprezentacja niemiec dalej zwalona1!1

gosc Partyzant

14.09.2005 13:43    #1085     Sufler - Porady do gry - Obywatestwo
Obecnie chyba nie jest mozliwe zeby naturalizowany zawodnik zagral w nowej reprezentacji. I w sumie dobrze, bo to co realne nie zawsze oznacza dobre. Ja osobiscie uwazam, ze reprezentacja to elita pilkarska narodu a nie mieszkancow. A narod to ludzie urodzeni w danym kraju, ewentualnie jako dziecko "przesiedleni" i zakorzenieni. Gosc naturalizowany poza kasa zadnych korzeni w nowym kraju miec nie moze (przyklad Olisadebe-niby zona Polka, ale slowa po polsku nie wypowie). Wiec jak dla mnie wszystko ok ;-). Jesli chodzi o przyjecie obywatelstwa w grze to mialem mase obcokrajowcow w skladzie i po 3-5 latach wiekszosc z nich miala juz polskie obywatelstwo. Obecnie mam sklad oparty w 90% na naturalizowanych obcokrajowcach (liga polska), glownie z Ameryki Pld. A gram dopiero 7 sezonow. Nie chce mi sie teraz liczyc, ale przez te kilka lat stworzylem co najmniej kilkunastu nowych polakow :-). Jesli zawodnik jest graczem podstawowym w ekipie, to obywatelstwo dostanie szybciej, a raczej bedzie mial chec je przyjac. Dobrze jest tez zaobserwowac jak szybko uczy sie naszego jezyka. Z pewnoscia ktos, kto dlugo sie adaptuje do nowego srodowiska i miesiacami uczy sie podstaw nowego jezyka bedzie bardzo dlugo zwlekal z podjeciem decyzji o przyjeciu nowego obywatelstwa.

mideros Partyzant

12.09.2005 15:04    #1086     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Prowadze reprezentacje. Powoluje do niej zawodnikow ale niektorzy klubowi menedzerowie usuwają ich ze skladu. Czy mozna ich ochrzanic? Jak tak to w jaki sposob?

Proletariat

08.09.2005 16:30    #1087     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Mam pytanie z innej baczki - dlaczego w FM 2005 nie ma reprezentacji Niemiec i Olivera Kahna? Czy pojawią się w FM 2006?

danekk Partyzant

16.07.2005 13:53    #1088     Sufler - Porady do gry - REPREZENTACJA POLSKI
yo jak zroibić żeby prowadzić reperezenmtacje poilski??
u mie polska przegrywo prawie wszystko i nie chcą janasa zdymisjonować GRALI w elimionacji MŚ i zajęli drugie miejsce i grali w barażach ze słowacją i oczywiście przegrali?

Proletariat

15.02.2005 19:14    #1089     Sufler - Porady do gry - Praca w reprezentacji
Może, a raczej na pewno wyjdę na idiote , ale jestem początkujący i dla tego chciałbym się spytać o to czy grając klubem (w moim przypadku Wisła Kraków),można jednocześnie grać reprezentacją? A jeśli tak, to jak się do niej zgłosić(do reprezentacji)?Czy koniecznie musi być wolne stanowisko?

Proletariat

30.12.2004 22:12    #1090     Sufler - Porady do gry - Nagrody i reprezentacja
Mam 2 pytania 1.W edytorze do fma sa rozne nagrody np. najlepsze szkloenie mlodzierzy lub najlepszy prezes, ale jest napisane ze te opcja sa w grze niedostepne, i gdy ustawilem taka nagrode dla ligi polskiej to nikt jej nie dostal to po co sa te nagrody jezeli nie dzialaja? Utworzylem tez nagrode dla najlepszego polskiego pilkarza i nacisnolem zeby wybiarali go managerowei z rozgrywek i ta nagrode rowniez sie nie pojawila dlaczego? 2. Czy w trakcie sezonu moge objac stanowisko trenera rep. U-21 lub U-19? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdro dla ludzi tworzacych te stronke.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution