Wyniki wyszukiwania dla: reprezentacja

menaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2006 06:47    #1051     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Jestem w dołku nie wiem co robić prowadze kadre polską i nie umiałęm się zakfalifikować do mistrzostw europy i świata może gra nie jest taka słaba ale przegrywam wiele meczów najcześciej tą jedną bramką sądziłem że to przez to że brakuje mi rasowego napastnika ale nie. To nie to. proszę o pomoc nie wiem co robić :(

bodi Partyzant

16.06.2006 15:30    #1052     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Mam takie pytanko. Czy gdy wybieram narodowość na polską to mam mniejsze szanse na objęcie reprezentacji np. Hiszpanii. Czy pomimo takiej samej reputacji i dużych sukcesów jestem z góry skazany na porażke z trenerami hiszpańskimi????

Proletariat

13.06.2006 20:09    #1053     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Wisłą od samego początku w FM2006. Teraz już gram sezon 2019/2010. Prowadziłem w międzyczasie 3 reprezentacje.Największe sukcesy osiągnąłem obecną reprezentacją czyli Polską :) Mistrzostwo Świata w 2018 oraz drugie miejsce w Pucharze Konfederacji przegrywając z Włochami 3:2. Wisełką w sezonie 2017/2018 byłem 2 w Lidze Mistrzów.

Proletariat

13.06.2006 15:27    #1054     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja...
Witam,mam małe pytanko.Powiedzcie mi czy ma to znaczenie jeśli jestem trenerem np. reprezentacji Meksyku i ubiegam się o stanowisko selekcjonera Holandii czy innej reprezentacji?? Czy może lepiej by było gdybym nie obejmował żadnej drużyny narodowej i wtedy składał podanie? Czy gra na to zwraca uwagę czy nie? I podobnie czy jak obejmuję jakiś zespół np. Athletic to czy lepiej żebym nie miał klubu i był bezrobotny ubiegając się o posadę selekcjonera. p.s pomijam już fakt reputacji i takie tam... z góry dzięki za informację. Pozdrawiam...

gosc1 Partyzant

12.06.2006 03:48    #1055     Sufler - Porady do gry - Co daje Atrybut technika
Ja wytlumacze to inaczej. Spojrz na to z innej strony, co bedzie, jesli zawodnikom bedzie brakowalo takiego atrybutu? Hmmm...bedzie to Reprezentacja Polski!!!!!!! I to nie jest zart, bo bez techniki na odpowiednim poziomie w dzisiejszym futbolu jak widac nic sie nie osiagnie, poza fartownymi awansami do Mistrzostw Swiata.
Zawodnik bez techniki nie potrafi przyjac pilki tak, zeby mu nie oskakiwala za kazdym razem na pare metrow w niewiadomym kierunku, nie potrafi prowadzic krotko pilki na tyle, zeby w momencie braku kontaktu z nia przeciwnik nie odebral jej z latwoscia. Technika jest wazna w pojedynkach jeden na jeden w duzym zageszczeniu pola, kiedy nie ma miejsca na bledy w rodzaju pilka uciekajaca na 10 metrow, bo przeciwnik stoi co 5 metrow. No i brak techniki oznacza gre identyczna jak naszej reprezentacji, czyli zamiast gry po ziemi, kompletnie bezsensowne, spowalniajace gre i pozwalajace sie ustawic przeciwnikowi, niemalze lobowane podania do kolegi stojacego 5 metrow obok. Dzis juz tak nikt nie gra, nawet Andora, dlatego ja osobiscie wybieram zawodnikow z wysokim atrybutem techniki, gdyz jego brak wystarczy mi w wykonaniu Polakow :-).

Proletariat

11.06.2006 09:02    #1056     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja niemiec
Jak zrobic poprawna reprezentcje niemiec zeby nie bylo dzinwych nazwisk co sciagnac lub co zrobic pomocy!!!!!

Proletariat

11.06.2006 07:50    #1057     Sufler - Porady do gry - Kłopot
Jak zrobic zeby byla normalna reprezentacja niemiec a nie jakie nieznane nazwiska POMOCY!!!!!!!!!!!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
05.06.2006 14:23    #1058     Sufler - Porady do gry - Stadion
Zalezy jak ustalili researcherzy. Jesli reprezentacja ma w bazie danych ustawiony stadion, to bedzie na nim grala caly czas. Jesli natomiast stadion jest zmienny, to moze co jakis czas grac na roznych boiskach, ale zeby na stale zadomowila sie u Ciebie, to raczej nie sadze.

Proletariat

05.06.2006 11:01    #1059     Sufler - Porady do gry - Stadion
Czy jest szansa jesli bede rozbudowywac stadion ze reprezentacja wkoncu zacznie grac u mnie zamiast na stadionie na ktorym gra od rozpoczecia gry?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
04.06.2006 07:02    #1060     Sufler - Porady do gry - Praca
Jordaneq: jeśli reprezentacja nie ma trenera (możesz to sprawdzić w Biurze Pracy, albo też często dostaje się newsa, że jakiśtam trener stracił pracę) wtedy wchodzisz do okna ze skłądem tego kraju i w lewym dolnym rogu masz "Złóż ofertę" czy coś takiego.
Krajowa reputacja to może być za mało, ale próbuj.
myspace.com/marneszanse
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution