Cześć.
1. Co może być przyczyną tego, że nigerysjki ZPN uważa, że moje podejście do reprezetacji jest poniżej standaradów jakich mozna wymagać od trenera mojej klasy? Rozegrałem dopiero 4 mecze towarzyskie i jeden w el. PNA (wygrany 9-0 z Somalią). Może powodem tego jest sparing z Dominikaną jaki rozegrałem? Pojawił się news, że opinia pobuliczna uważa, że ten mecz nie ma sensu, bo Dominikana jest za słaba. Ale w grupie mam takie potęgi jak Somalia, Nambia i coś tam jeszcze i chciałem, żeby się chłopaki rozstrzelały

Jak sądzicie?
2. Jak zwiększyć skuteczność mojej drużyny (tu już chodzi o klub, nie reprezentację). Te sytuacje co oni marnują, to już zakrawa na kpinę. Mam wrażenie, że to jest hokej bo łatwiej trafić z daleka, a nie piłka nożna. Da się jakoś trenowac kiwanie bramkarza? Bo w mojej drużynie takie coś nie istnieje, a 90% sytuacji sam na sam to strzał wprost w bramkarza. Bez ściemy: zdecydowana większość bramek jakie strzelam to strzał zza szesnastki lub dobitka po odbiciu od bramkarza. Jaka jest na to rada? Co chwila jest ten komentarz o butelce wina i "że dziecko by to strzeliło". A po meczu: [nazwa klubu] powinna wygrać bez problemu! Natomiast [nazwa przeciwnika] nie ma podstaw do narzekania! Jak się znów to pojawi to rozwalę myszkę o ścianę i wyślę wam fotorelację

Pozdrawiam!!
Najnowsze posty