Wyniki wyszukiwania dla: reprezentacja

Strona

Adermor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.

Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.

rinho Partyzant

Fajnym pomysłemn byłby raport dotyczący twoich wypożyczonych graczy. Podobny do tego o reprezentacjach. Byłby raz w tygodniu i pisałoby, ktory gracz gral, jak dobrze, a ktory siedzial na ławce.

Proletariat

22.08.2006 04:15    #1023     Sufler - Porady do gry - Jak trenować kadre i druzyne ??
Trenując zespół,dajmy na to Wisłe Kraków,i odnosząc sukcesy,dajmy na to wygrywanie OE,PP,LM,PU itd,zdobywasz reputacje,i wtedy jakaś reprezentacja może złożyć Ci propozycje objęcia jej...Lub gdy zwolnią menadżera możesz sam złożyć podanie,co nie gwarantuje objęcia posady...Odrazu po rozpoczęciu gry nie jest to możliwe,aby objąć posade selekcjonera i menadżera klubu...Pzdr

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2006 14:50    #1024     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U-23
u mnie reprezentacja polski u-21 wygrała ME u-21 :) a jeśli chodzi o tą reprezentacje u-23 to w niej oczywiście po za graczami poniżej 23 roku życia może grac chyba 2 zawodników powyżej tego wieku, przynajmniej tak było kiedyś więc nie wiem jak jest teraz

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2006 11:17    #1025     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U-23
Prawdę mówiąc ja nie spotkałem się z żadną reprezentacją w której byli zawodnicy u-23. To powinno być poprawione.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.08.2006 11:09    #1026     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U-23
Taka reprezentacja U-23 to można powiedzieć, że to odpowiednik Kadry B... możliwe, że o to twórcom chodziło. Ale to nie jest zaden bład, bo w niektórych reprezentacjach są zawodnicy w zespole U-23 ;)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.08.2006 09:23    #1027     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja U-23
Od jakiegoś czasu się zastanawiałem, po co twórcy FM'a stworzyli reprezentacje do lat 23, jak nie ma tam żadnych piłkarzy i owa reprezentacja nie rozgrywa żadnych spotkań. Czy jest to jakiś błąd ?

Proletariat

12.08.2006 06:55    #1028     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
w informacjach o tym uaktualnieniu jest napisane:poprawione statystyki wielu postaci, mające na cele urealnienie rozgrywki "(pozycje, potencjały, reputacje itp.)"-z tego co ja widzialem nic si w polskiej lidze nie zmieniło żaden zawodnik nie jest lepszy czy też gorszy.Ta informacja jest napisana prz yakżdym uatualnieniu tylko żedata jest zmieniona. Mecze w reprezentacjach tez nie sa zuaktualizowane(np.Fabregas)

Proletariat

08.08.2006 08:33    #1029     Sufler - Porady do gry - znów edytor
co to za sens grac jesli bedziesz caly czas wygrywal? jaka w tym radosc?
i tak w polsce mozesz miec tylko chyba 5 cudzoziemcow wiec jesli chcesz, zeby cala reprezentacja polski grala w slasku to tak graj :)
wez sobie klub np. z holandii, gdzie caly sklad moze byc spoza UE, nie trzeba pozwolenia na prace (jak w Anglii) i nie masz ograniczen zadnych:)

wapster Partyzant

03.08.2006 04:59    #1030     Sufler - Porady do gry - liga
trzeba dobrze zaprezentowac sie polska reprezentacja i awansowac na wyzsz miejsca w rankingu FIFA

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution