Wyniki wyszukiwania dla: reprezentacja

Strona

Demon79 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2006 15:02    #1011     Sufler - Porady do gry - Newport County conferance south
Wystarczy ci sama UE. Na tym etapie przez najblizsze kilka sezonow i tak nie sciagniesz zawodnikow spoza UE. A zawodnicy klasy Premiership których kiedyś warto będzie ściagnąć i tak się pojawią bo będą grali w reprezentacjach. Ja mam wybrane tylko anglia, belgia, francja, hiszpania, holandia, niemcy, portugalia i wlochy.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2006 17:03    #1012     Sufler - Porady do gry - ogólne pytania
cześć, mam 2 pytania:
1.dlaczego jak się wejdzie na Arsenal (w informacje) to gdy patrze na stadion to nie jest napisane Emirates Stadium? tylko jest inna nazwa, to jest ulica na której jest położony?
2.to pytanie pewnie było pare razy zadawane, ale trudno :P a mianowicie co musze zrobić aby reprezentacja Holandii i Niemiec było normalna (czyt. nie było szaraków)
z góry dzieki za odp.

dobre? Partyzant

31.10.2006 16:12    #1013     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wisła Kraków/Sevilla/reprezentacja Szwecji - gralem 5 sezonów
-4 Mistrzostwa kraju i 3 puchary Polski z Wisłą/ wicemistrzostwo hiszpanii Sevilla i mistrzostwo świata ze Szwecją;]
-2 razy puchar ueffa (z rzedu) Wisłą i raz z Sevilla
-2 razy LM z Wisłą (z rzedu)
-4 razy udział w superpucharze 2 razy win 2 razy lose(z Wisłą) i raz win (z Sevillą)
-2 razy klubowe mistrzostwo świata z Wisełką
oto moje sukcesy;] w fm 2006 teraz gram w 2007 ;] mam nadzieje ze podobnie mi pojdzie;]
ps sklad Wisły podstawowa 11 z ktora osiagalem LM to: boruc-cruz,hernani,leonardelli,baszczynski-grzelak,sobolewski,cantoro,blaszczykowski-vitti,brozek
jeszcze inni wazni zawodnicy to : jose sosa ,tardelli,sala
pozdro all;]

lukaszlew77 Partyzant

Dzięki Si, zę mimo braku licencji umożliwiła bezproblemową i szybką zmianę danych na które nie miała licencji.

Nie widziałem gdzie to napisać, a być może komuś się to przyda.

Mianowicie otwieramy Notatnikiem fake.lnc znajdujący się w folderze Football Manager 2007datadb700lncall.

Zmieniamy wartości z 1 na 0 przy liniach "FAKE_NATIONAL_TEAM" oraz zamieniamy Jens na Oliver, a Mustermann na Kahn i po rozpoczęciu nowej gry możemy cieszyć się prawdziwymi drużynami narodowymi w/w narodów.

Dowody:
http://img32(...)nww5.jpg
http://img32(...)yyj0.jpg
http://img32(...)aol2.jpg

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
22.10.2006 10:45    #1015     Sufler - Porady do gry - Kiedy będzie plik Fake!?
warebel- Jeżeli masz FM2006 z Updatem RUT, skopiuj plik fake z 06 i zastąp nim tego z 07.
Tylko reprezentacja Holandii będzie pusta, więc wklej takie coś:

#Holland
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 784 0

warebel Partyzant

22.10.2006 10:36    #1016     Sufler - Porady do gry - Kiedy będzie plik Fake!?
kurcze, kahn dziala, a reprezentacja niemiec i holandii "pusta"...
moze po prostu wywalic ten plik fake i wszystko bedzie ok??

a co z UEFA i Champions League? tez da rade to zrobic??

Wieku Partyzant

13.10.2006 16:41    #1017     Sufler - Porady do gry - Zmiana pracy(ligi)
Ja grałem przez 3 sezony Legią Warszawa, w tym czasie zdobyłem dwa razy Mistrzostwo, raz Puchar Polski, raz półfinał pucharu UEFA i raz ćwierćfinał Ligi Mistrzów. W ciągu tych trzech sezonów udało mi się wygrać z takimi zespołami jak Aston Villa, Valencia, Bayer Leverkusen czy Ajax. Po 3 sezonach złożyłem podanie do szkockiej federacji i dostałem posadę selekcjonera reprezentacji Szkocji. Po dwóch miesiącach złożyłem podanie o posadę w Dundee Utd i prowadziłem ten zespół do końca sezonu gdzie zająłem 5 miejsce. Jednocześnie prowadziłem reprezentację Szkocji. A po zakończeiu sezonu złożyłęm podanie o posadę w Rangersach i dostałem tę posadę. Tak więc jako Polak, po 4 sezonach zostałem trenerem Glasgow Rangers a więc solidnej europejskiej drużyny. Zapewne wpływ na ten angaż miał fakt, że nieźle mi szło z reprezentacją bo po 6 meczach eliminacji MŚ 2010 byłem na drugim miejscu w swojej grupie, tylko o punkt przegrywając z Holandią.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
09.10.2006 15:19    #1018     Sufler - Porady do gry - OFERTY
Reprezentacje się da, ale jeżeli masz reputację lokalną, to jeszcze kilka sezonów minie zanim dostaniesz ofertę pracy z reprezentacją :))

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

23.09.2006 21:43    #1019     Sufler - Porady do gry - waga seva
WItam, jestem ciekaw od czego zależy waga sejva? tzn. czy im częściej będę zapisywać tym jego wielkość będzie wzrastać i czy jest to zależne od ilości lig?

Bo zacząłem niedawno nową grę reprezentacją Anglii i gram ok.1,5 roku a wielkość save wynosi 220mb, a sejvuje b.rzadko i z lig to wybrałem anglie, hiszpanie i włochy, a moja starsza gra 2025 rok i wybrałem ligę polską, angielską i hiszpańską ma wielkość 650 mb (użyłem kilka razy saveclenaera) czyli jego wilekośc wynosiła by z 900mb. A skoro teraz gram 1,5 roku i już jego wilekośc wynosi 250mb to tą 900 pobije już niedługo, dlaczego tak jest?

MT(L) Partyzant

Kilka rzeczy trzeba poprwić:
Gra reprezentacją. Często zdarza się tak że zostani mi pół roku d mistrzostw świata a ja nie rozegram w tym czasie ani jednego sparingu. W realu jest tak że gra się wtedy sparingi c miesiąc albo i częściej. O zgrupowniu nie będe pisał bo to już było poruszone.
Powinno dać sie rozbudować stadion. (Emirates Stadium w Londynie).Raport o zespole. Jest do d.... . Wygrywam Legią Lige Mistrzów i co widzę przed następnym sezonem w raporcie? Twój zespół bez poważnych wzmocnień nie ma szns na zdobycie MISTRZOSTWA POLSKI.
Zła moim zdaniem gra bocznych obrońców. Nawet gdy nastawię im ofensywne nastawienie grają tak jak w rzeczywistości czyli: nie idą na obieg skrzydłowemy by popędzić do lini końcowej i dośrodkować.
Potencjał piłkarzy. uwazam że nie może być tak by 15-nastolatek pojawiał się w grze i już miał określony potencjał. Powinno go się poobserwować conajmiej z 2 lata i wtedy dopiero można ocenić potencjał jego możliwośći
Wróce może jeszcze do repry. Np. Gram reprą polski i nie biore na munidal dudka. Ten obrażony na mnie wyzywa mnie w mediach od najgorszych.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution