Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

RobertM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2011 21:45    #9681     Sufler - Porady do gry - Fm 2005-Mecze towarzyskie
Ja gram Dynamem Drezno - obecnie 1-miejsce w 2-lidze.
Wybrałem ligi : Niemcy 1 i 2, Francja 1, Niemcy 1 i 2, Włochy 1, Holandia 1, Polska 1, Hiszpania 1.
Myślę że z tych spraw nie ma wpływu na mecze sparingowe gdyż przed rokiem w lecie i zimie nie miałem problemów.
O co chodzi - nie mam pojęcia ???

exeter_city Partyzant

17.06.2011 21:18    #9682     Sufler - Porady do gry - Christopher Samba problem
Witam. Prowadzę tylko dla niego klub Blackburn ( no dobra między innymi). Chłopak napykał mi 5 bramek i jest kluczowym zawodnikiem. Sęk w tym że Barca, Liverpool biją się o niego już w styczniu, rozmawiam z nim że klub ma przyszłość i widzę go w niej w klubie - on że nie może czekać - proponuje lukratywny kontrakt - nie chce. Co mam robić ? JAk go sprzedam Givet, Pederson, i jeszcze któryś obrażają się że go tak potraktowałem - a on chce grać w większym klubie przecież !! Co mam robić by go zatrzymać lub co zrobić żeby pozostali piłkarze dalej szanowali mnie a nie traktowali jak ostatnią szmatę ? Sprzedać ale na koniec sezonu ? chlip chlip

Jak nie da rady to powiedzcie ile za tego bydlaka mogę wyciągnąć i jakiego zawodnika mam kupić w zamiana ? Narazie kupiłem pichu 20 latek OŚ.

blaszek Partyzant

17.06.2011 20:21    #9683     Sufler - Porady do gry - Fm 2005-Mecze towarzyskie
Czas organizowania meczów nie jest problemem. Sam organizowałem mecze nawet dzień wcześniej i drużyny przyjmowały zaproszenia. A które ligi grywalne wybrałeś ??

PoshFan! Partyzant

17.06.2011 19:40    #9684     Sufler - Porady do gry - XML pasing error!
Mam ten sam problem (czytalem inne rady lecz one sa do innych FM'ów) dzieje mi sie to przed samym meczem jak wybiore sklad

RobertM Partyzant

17.06.2011 19:16    #9685     Sufler - Porady do gry - Fm 2005-Mecze towarzyskie
[quote=Falcon]A te drużyny nie grają wtedy meczy ligowych? W Rosji jest przecież system wiosna-jesień[/quote]

Właśnie tego nie wiem bo u nich nie mam terminarze ligowego ?
Ale rok temu w tym samym czasie grali bez problemów ?
Co robię źle ? może w ustawieniach coś sobie przestawiłem ?

kantus93 Partyzant

Też mam ten problem, wywaliłem crash dump i nadal to samo, jakieś rady?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
To, że obserwujesz grę czy nie nie ma większego znaczenia. Spróbuj puścić w 2D i napisz czy problem jest nadal
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

McMoney Młody aktywista

17.06.2011 11:21    #9688     Sufler - Porady do gry - Hojny sponsor
z tego co mi się wydaje to:
pierwszy plan - sypnie groszem tu i ówdzie w środku sezonu bez jakiejś specjalnej okazji
tło - że nie będzie robił problemów jak poprosisz go o kase na jakiś transfer
ubezpieczyciel - to że będzie sponsorował twój klub aby nie popadł w długi, czy właśnie w spłacaniu długów.
Glory, Glory MAN UNITED !!

MAN UTD Partyzant

Mam problem:kupuje zawodnika, ustalam wszystko, biorę opcję zeby mi odpowiedzieli za tydzien. W wiadomosciach, wyskakuje zaoferuj kontrakt i wyskakuje oplata agenta nie wybrano zarobki zawodnika nie wybrano itd. pomóżcie

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2011 18:38    #9690     Sufler - Porady do gry - Transfer
Hej wszystkim.
Wystawiłem ostatnio gracza na listę transferową i dostałem za niego dwie zadowalające mnie oferty. Zaakceptowałem je obie, ale transfer do żadnego z tych klubów nie doszedł do skutku. Dlaczego? Otóż sprzedawany przeze mnie piłkarz nagle doszedł do wniosku, że jest najlepszym defensywnym pomocnikiem na świecie i narzuca potencjalnym pracodawcom niebotyczne warunki finansowe. Przechodząc od biedniejszego klubu żąda wyższej pensji niż dostaje obecnie. Do tego większe premie, opłaty dla agenta itd. Wychodzi z tego głupia sytuacja, bo piłkarz, który w tym sezonie miał u mnie problem nie tyle w załapaniu się do 11, ale często nawet nie mieścił się w kadrze meczowej, ma wymagania, któremu nie potrafi sprostać Schalke ani nawet Liverpool. Zrozumiałbym jeszcze, gdyby żądał, bym dopłacał mu do tygodniówki (byłbym skłonny to zrobić byleby tylko się go pozbyć, a moje finanse mi na to pozwalają), ale on nawet o to nie prosi. Odrzuca oferty z uwagami do właściwie wszystkich punktów kontraktu.
Co mogę zrobić, by przeszedł on do jakiegoś zespołu?

P.S. Problem nie leży w tym, że nie chce on opuszczać mojego klubu- już z nim o tym rozmawiałem i pogodził się z odejściem.
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.