Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2011 14:18    #9671     Sufler - Porady do gry - FM 2008 nie dziala na notebook
IMO otwórz w oknie. Mnie działał FM 2008 na notebooku, ale przełączał się na okno z pełnego ekranu.

edyta: i to nie notebook, tylko netbook :) może być problem w takim razie, ale spróbuj

Abdulinho17 Młody aktywista

19.06.2011 13:33    #9672     Sufler - Porady do gry - Wyjatkowo słabi
i w czym tu jest problem ? To nie Twoja druzyna nie wygrała zadnego meczu takze nie ma sie czym przejmowac.
Visca el Barça !

ronaldek1 Młody aktywista

Witam, mam pewien problem związany z crash dumps'em w taktyce.

Np: Mamy przerwę w połowie, wciskam taktykę i bum crash dumps. Nie wiem co z tym zrobić, to naprawdę uciążliwe...

p.s Nie bawiłem się żadnymi fmrte'ami, geni scoutami...
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

elpueblo Partyzant

18.06.2011 15:55    #9674     Sufler - Porady do gry - błąd w edytorze
witajcie
mam problem z edytorem nie moge go wlaczyc bo wyskakuje mi taki blad
wie ktos jak sie z nim uporac??

najpierw wyskakuje powiadomienie
ERROR; EDITOR 2011 IS ALREADY RUNNING a pozniej jakis inny komunikat ale juz sie nie pojawia:/

Wujcio-Sid Partyzant

18.06.2011 13:24    #9675     Sufler - Porady do gry - Urlop dla zawodników
sami wyjezdzaja na urlop na koniec sezonu.. ostatecznie jesli przed sezonem przyjdzie ci wiadomosc ze z urlopu wrocili przemeczeni to mozesz im go przedluzyc i wtedy bedziesz miec do wyboru bodajze do 4 tyg mozliwosc przedluzenia. Albo jeszcze gdy kupujesz zawodnika i ma on problemy z zaaklimatyzowaniem sie w klubie mozesz mu dac urlop i na miesiac wyjezdza.. a w trakcie sezonu bez zadnych z wypadkow powyzej to tak jak kopacz mowil jedyne wyjscie dac odpoczynek na tydzien

carlosss89 Partyzant

18.06.2011 12:27    #9676     Sufler - Porady do gry - Finanse w srednich klubach
Najpierw musze wpoic chlopakom ze są lepsi od czołowych klubow Ligue 1 :)
Mysle ze to sie uda problemem bedzie zatrzymać tych najlepszych ;p

Zymon Partyzant

Tomek888 masz jakis problem? Zdecydowałem WBA.
był - będzie - jest zawsze IKS!

kantus93 Partyzant

18.06.2011 11:40    #9678     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze. POMOCY!
Ja mam ten sam problem, szukałem tego folderu, mam zaznaczone "pokaż ukryte pliki i foldery" i nie mam tego folderu.. Zawsze po wejściu w profil gracza pojawia się crash dumps.

Salmen Młody aktywista

17.06.2011 23:25    #9679     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem FM11
[quote=Wujcio-Sid]Witam. jesli wątek już jest to sory, ale mam problem z transferem i chce sie dowiedziec czy cos z tym idzie zrobic... Chce kupic zawodnika i zarzad odwoluje transfer z powodu nie odbycia badan medycznych.. Nie wiem, probować kupić go pozniej czy gdzies trzeba pogrzebac?[/quote]

To jest spowodowane kontuzją. Tak samo miałem z Gai'em Assulinem (nie wiem czy dobrze napisałem), musiałem odczekać do końca kontuzji i wtedy go ściągnąć.
error 404 - not found

Wujcio-Sid Partyzant

17.06.2011 23:16    #9680     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem FM11
Witam. jesli wątek już jest to sory, ale mam problem z transferem i chce sie dowiedziec czy cos z tym idzie zrobic... Chce kupic zawodnika i zarzad odwoluje transfer z powodu nie odbycia badan medycznych.. Nie wiem, probować kupić go pozniej czy gdzies trzeba pogrzebac?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.