Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szotgun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.06.2011 18:40    #9661     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Tome888]Mam pytanie. Czy Lukaku nadaje się na środkowego napastnika?(znacie kogoś innego młodego piłkarza który by się nadawał?)[/quote]

Ja go tam zawsze wystawiałem jako cofniętego. Ale o szczegóły zapytaj się lepiej tutaj:
http://www.cmrev(...)page=225
..::Hala Real Madrid::..

GuMkAzMaJtEk Partyzant

20.06.2011 22:40    #9662     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Zacznijmy od początku to może dojdziemy do źródła problemu.
Jak wyglądały przygotowania do sezonu: rozkład i zmienność obciążeń treningowych, intensywność sparingów i klasa rywali w tych spotkaniach, na jakim poziomie przygotowania fizycznego zawodnicy zaczynali pierwszy mecz sezonu?

macieks7 Partyzant

20.06.2011 20:46    #9663     Sufler - Porady do gry - Problem z asystentem
Witam,
Mam problem z asystentem, a przynajmniej tak mi się wydaje.
Mam zapisane w grze trzy shortlisty i w każdej zaznaczone, żeby wykluczyć zawodników "nierealnych" do ściągnięcia i tu zaczyna się problem.
Dodam, że gram widzewem - drugi sezon.
Mniej więcej wiem ze wcześniejszych karierach którzy zawodnicy są w moim zasięgu, natomiast asystent nie wykazuje ich w shortliście, kiedy rozpoczynam z nimi rozmowy okazuje się że oni mogą do mnie przyjść.
Co ciekawe kiedy chce ściągnąć nowego asystenta i też zaznaczam żeby wykluczyć "nierealne" transakcje to mam wtedy do wyboru wielu trenerów, asystentów tyle że oni nie są wogóle zainteresowani przejściem do mnie.

Nie wiem czy jest to kwestia jakiegoś atrybutu asystenta (ukrytego?) czy może coś innego?

ZenonBambolina Partyzant

20.06.2011 14:44    #9664     Sufler - Porady do gry - Luis Fabiano, Kanoute i Negredo
Witam mam problem z ustawieniem tych trzech napastników, Luis Fabiano najlepiej sprawdza mi się jako lis pola karnego, ale pozostałych dwóch to już zagadka, szczególnie Negredo, może jakieś typy np. Kanoute jako odgrywający lub środkowy napastnik. Dzieki za podpowiedzi

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
20.06.2011 14:38    #9665     Sufler - Porady do gry - OPP - Toulouse
A może tak udasz się do odpowiedniego tematu z tym pytaniem ?
[quote=Falcon]http://www.cmrev.com/sufler/problem/21703,Zawodnicy-_-szukam-_-kupie-_-wypozycze_-Sztab-szkoleniowy-_-szukam.html[/quote]

Zamykam!

Falcon Przodownik pracy

20.06.2011 13:40    #9666     Sufler - Porady do gry - OPP - Toulouse
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

szfedo Przodownik pracy

W wir poszukiwań. A na serio to przeszukaj dział talenty, albo spytaj tu

pawlik010 Partyzant

Witam mam problem.
Gram Śląskiem i mój bramkarz Kelemen nie chce przedłużyć kontraktu a mu się kończy co mam zrobić ?

matis105 Partyzant

19.06.2011 18:38    #9669     Sufler - Porady do gry - Słabe mecze
Witam, od pewnego czasu mam pewien problem, gram Fiorentiną i gram 3 sezon o to moj terminarz http://zapod(...)bmp.html jak widac poczatek mialem swietny ale cos sie stalo po meczu z Torino, gram slabo nie strzelam juz tak duzo bramek nie wiem co jest ? Z gory dzieki za porady
Ps: moge rzucic screena skladu ; )

Salim Partyzant

[quote=-Patryk-]Szukam klubu, który:

-znajduje się w najniższych ligach krajowych
-najlepiej jakby był z anglii
-ma mocny skład i spore finanse jak na możliwości tej ligi
- W dawnych czasach był jedną z lepszych ekip na swoim podwórku[/quote]
Southampton,

Szukam klubu ktory jest niekwestionowanym mistrzem w danym kraju. Tak, zeby bez problemow wygrac lige, ale zeby nie osiagal za wiele w pucharach.
probowalem Hajdukiem Split i Partizanem Belgrad, ale to nie to ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.