Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Krystian168 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=damianero20]Witam szukam napastnika i of pomocnika do norwich city budżet wynosi pokazne 500tys euro i przydało by sie zeby piłkarz był z europy by nie było problemów z pozwoleniem z góry dzieki wszystkim.:)[/quote]

może Yurchenko, Tobias Janicke (Rostock) ?

[quote=Kwa_Kwa_2415]Poszukuję lewego obrońcy.
Drugi sezon gry, mogę na niego wydać około 17 mln euro, miło by było gdyby miał obywatelstwo UE. Piłkarz musi być na poziomie drużyny, która bije się o mistrzostwo kraju.
Odpadają Tremoulinas i Ansaldi.[/quote]

Criscito, Mattia Cassani

damianero20 Partyzant

Witam szukam napastnika i of pomocnika do norwich city budżet wynosi pokazne 500tys euro i przydało by sie zeby piłkarz był z europy by nie było problemów z pozwoleniem z góry dzieki wszystkim.:)

loswariatos Młody aktywista

25.06.2011 17:17    #9633     Sufler - Porady do gry - Ligi
Na 11.3 uruchomiłem rozgrywkę z wszystkimi ligami europejskimi(w sensie UEFA) poza Luksemburgiem, który robił non-stop problemy przy konfiguracji. Jestem bliżej środka drugiego sezonu i już, że tak powiem, "czuć" to obciążenie a save waży 650mb. Teoretycznie można więc odpalić wszystkie możliwe ligi naraz ale musisz się zgłosić do NASA, żeby Ci kompa pożyczyli, który to uciągnie ;)
meglio fascista che frocio

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
25.06.2011 08:40    #9634     Sufler - Porady do gry - Crash dumps

zollw Partyzant

25.06.2011 02:20    #9635     Sufler - Porady do gry - Crash dumps
Wchodząc do treningu mam taki problem , reinstalowałem już grę . Ma ktoś jakiś pomysł?
Folder Crash dumps był już skasowany.

GuMkAzMaJtEk Partyzant

25.06.2011 01:14    #9636     Sufler - Porady do gry - Pomoże ktoś...
[quote=pawelg19890727]hehhe a ja myślałem że to jest skrót od fizjoterapeuty sorrry za problem a ja dopiero zaczynam w to grać...[/quote]
Chłopcy będą dzięki temu zdrowsi.
Ja kiedyś odhaczyłem przydziały tego treningu. Wyobraź sobie moją minę gdy po pewnym czasie zaznaczyłem opcję pokazuj zmiany w atrybutach.

Zymon Partyzant

[quote=jasiek77]Prosiłbym o klub który jest sredniakiem w jednej z najlepszych lig (pierwsza piątka lig) lub zespól który walczy o mistrzostwo ze słabszych. Dobrze by było aby miał troche kasy.

FM11 , Patch11.3 Gietz Winter Update[/quote]

Tottenham,Aston Villa,Fiorentina,Lazio(ale oni chyba maja długi wiedz sprawdz), Napoli - sredniaki
może jeszcze Tottenham,Atletico Madryt,Valencia i Sevilla - o mistrza

[quote=PanMagik]Po co codziennie piszesz o pomoc, jak następnego dnia chcesz kolejny klub.[/quote]

Jakiś problem?
był - będzie - jest zawsze IKS!

pawelg19890727 Partyzant

24.06.2011 20:07    #9638     Sufler - Porady do gry - Pomoże ktoś...
hehhe a ja myślałem że to jest skrót od fizjoterapeuty sorrry za problem a ja dopiero zaczynam w to grać...

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
24.06.2011 19:59    #9639     Sufler - Porady do gry - Jaki FM na ten komputer?
Zapytaj w tym temacie http://www.cmrev(...)l?page=6

zawodowiec777 Partyzant

24.06.2011 19:27    #9640     Sufler - Porady do gry - posady
witajcie
mam pytanie, otóż mój manager ma już reputacje światową i prowadzi
klub Zenit SP, chciałbym tym manager poprowadzić reprezentacje
w poprzedniej mojej grze innym managerem jak prowadziłem Legie to dostałem kilka ofert żeby objąć jakieś reprezentacje (Gruzji, Armenii itd) a teraz w tej grze nie otrzymuje żadnej , wchodzę w status managera i widzę dwie dostępne posady reprezentacji (Serbii i Brazylii) jednak nie mogę zaaplikować podania o prace, czy już może miał ktoś taki problem i wie jak go rozwiązać ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.