Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lucas8 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2011 22:36    #9621     Sufler - Porady do gry - brak wartości zawodnika
coutinho i ma już 25 lat i gram Oxford United. Przed tym problemem wcześniej zmieniłem mu tylko klauzule odejścia na większą, bo pełno sępowatych realów i innych manchesterów sie rzucało, a miałem lipe z kasą to nawet kontaktu mu nowego nie mogłem dać jaki chciał, więc nie zamierzałem czekać aż go stracę za śmieszne pieniądze no i tera jeszcze więcej sepów sie zrobiło i każdy mi oferuje 0 funtów za niego

Lucas8 Partyzant

26.06.2011 22:18    #9622     Sufler - Porady do gry - brak wartości zawodnika
Siemano. Mam taki problem. Otóż jeden z zawodników u mnie nie ma w ogóle żadnej wartości/ceny jest po prostu kreska i wkurza mnie to i męczy, bo pełno sępów co okienko transferowe składa mi ofertę typu 0. W FMRTE nawet zmieniałem mu wartość, ale to nic nie pomaga i po chwili znowu wart jest null:P:P Wiecie jak to naprawić??

raul.7 Partyzant

Witam. Mam pewien problem. A właściwie to nie jeden. Zacznę może od tego, iż dopiero od niedawna gram w FM'a. Czytałem wiele poradników tutaj, na cmrev i czasem w jakiś tam sposób mi pomagały, lecz nie wszystkie. Dalej nie potrafię np. dobrze ustawić zespołu. Może tak: gram Almerią, na najnowszym uaktualnieniu, czyli mój zespół po spadku znajduje się w Liga Adelante. Almeria jest oczywiście głównym kandydatem do ponownego wskoczenia do Ligi BBVA. Dodam jeszcze, że wcześniej grywałem takimi klubami jak: TuS Koblenz (awans z 3 do 2 ligi, potem zaledwie dwie wygrane w całym sezonie i spadek) oraz Southampton (zwolniony po niecałej połowie sezonu, gdzie zajmowałem dopiero 7 miejsce a byłem także głównym kandydatem do awansu). Chciałbym uniknąć tego w Almerii, nie popełniać dalej tych samych błędów. Sezon rozpocząłem niezbyt dobrze (1 mecz 0:0 z Huescą, potem wygrana 6:0 z Lugo, remis z Herculesem 1:1 oraz ciężka przeprawa z Numancią - wygrana 2:1). Zespół jest silny, lecz straszliwie nieskuteczny. W jednym meczu potrafię mieć 40 strzałów, 20 w bramkę a pada z tego zaledwie jedna, dwie bramki, przy czym mój przeciwnik ma 5 strzałow i także strzela. Wiem, pewnie powiecie: przeczytaj "historia pewnego meczu". Czytałem, lecz mi się wydaje, że chodzi tutaj raczej o ustawienie poszczególnych ról piłkarzom. Chciałbym, abyście mi pomogli dobrać dobre role dla zawodników lub podpowiedzieć co jeszcze zmienić, bo w składzie mam naprawdę klasowych piłkarzy: Pablo Piatti, Henok Goitom, Kalu Uche, Albert Crusat - to tylko kilku z nich. Gram taktyką kyler z tego forum, nic nie zmieniane. Proszę o sugestie.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
26.06.2011 18:09    #9624     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=teszub]Witam, mam następujący problem gram w fm-a 2011 przez steam nie mam płyty grałem na starej bazie danych postanowiłem sobie ją zaktualizować ściągnąłem patcha 11.3 i od tej pory wyskakuje mi proszę włożyć płytę próbowałem zrobić reinstall gry, ale nic to nie dało dalej mam bazę danych 11.3 i komunikat brak płyty cd w napędzie. Panowie będę bardzo wdzięczny za pomoc [/quote]

A jak pobrałeś tą aktualizację ? przez Steam ?

Goffer Partyzant

26.06.2011 17:43    #9625     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witamina. mam problemik. Gram Śląskiem Wrocław, jest ostatni mecz przed przerwą zimową zajmujemy drugie miejsce w ligowej tabeli i zawodnicy tracą formę to znaczy grają na "pół gwizdka" z każdą drużyną. Przytrafiło mi się to kiedyś jak grałem Barceloną. przeczekałem ten okres złej gry ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Proszę o pomoc z góry dziękuje ;-)

gmjr27 Partyzant

26.06.2011 17:41    #9626     Sufler - Porady do gry - Resetowanie ustawień
Otóż mam taki problem: za każdym razem kiedy włączam fm'a to moje ustawienia są zresetowane(nie ma załadowanej grafiki itp.). Jak temu zapobiec?

Mam Windows 7

teszub Partyzant

26.06.2011 17:32    #9627     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam, mam następujący problem gram w fm-a 2011 przez steam nie mam płyty grałem na starej bazie danych postanowiłem sobie ją zaktualizować ściągnąłem patcha 11.3 i od tej pory wyskakuje mi proszę włożyć płytę próbowałem zrobić reinstall gry, ale nic to nie dało dalej mam bazę danych 11.3 i komunikat brak płyty cd w napędzie. Panowie będę bardzo wdzięczny za pomoc

shpoola20 Partyzant

haha miałem ten sam problem :D ale sciagnij sobie Bartosza Iwana albo Romańczuka :D a jezeli chcesz cos większego no to Cetnarski ( o ile przejdzie ) mi też mila odszedł :D

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

Witam, mam problem z załadowaniem się sejwa. Był na bazie danych 'South American revolution update 2008' Otóż, wszystko było ok, dopóki nie miałem formata. Skopiowałem wszystko co miałem w folderze Moje Dokumenty/Sports Interactive na nowy system, więc wydawało mi się, że będzie ok. Zainstalowałem patcha 8.02 i fix, update z ligami z Amer. Płd. też mi działa (wczytuje przy wybieraniu nowej gry). Jednak, kiedy już gra się ładuje, najpierw wyświetla się komunikat 'Cannot find the database folder with which the game was created. The game is now using the default database'. Następnie pojawia się komunkat z nazwy tematu, a potem już słynne 'the game could not be loaded.'
Co ten tytułowy komunikat oznacza (nie po angielsku, tylko w kwestii niedziałania gry :)) i jak można temu zaradzić? Dodam, że update 'South American Leagues' jest oparty na bazie danych 'UNO update 1.2', który też ściągnąłem, też działa, ale nie pomaga'.
Gdyby ktoś miał jeszcze tę bazę danych z ligami z Ameryki Południowej i mógłby zupować, to byłbym też baaaardzo wdzięczny. Mirrory na Rev już wygasły.

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

25.06.2011 22:23    #9630     Sufler - Porady do gry - Kim zacząć
http://www.cmrev(...)ke_.html - tu kierujemy takie pytania..
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.