Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2011 14:34    #9611     Sufler - Porady do gry - FMRTE błąd
Spróbuj przeinstalować. A pozatym jest temat o problemach.

Zeus_Messi Partyzant

Witajcie!
Mam problem.
Chciałbym kupić do Jagiellonii Vladimira Yurchenkę, ale nie mogę go znaleźć ani w ,,szukaj", ani w reprezentacji Białorusi-pierwszej kadry,U-21 i U-19.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo właśnie kończy mi się okres transferowy i chcę go kupić.
Pozdrawiam.

exeter_city Partyzant

Mam problem z config do mauro formica z blackburn. na 11.0 jest w argentyńskim klubie. na 11.3 w blackburn zrobilem config do argentyny i edytowalem do blackurn a itak zdjecia nie ma. pomoże ktoś ?

arkady Partyzant

Ponawiam.Klops z FMRTE zamiast użytecznego programu mam "fmrte was unable to find FM 2011 running...". W czym problem ?

yankes750 Partyzant

27.06.2011 18:44    #9615     Sufler - Porady do gry - Zdublowani zawodnicy:|
To nie tylko twój problem. Tak jest przy patchu 11.3

diisasterr Partyzant

27.06.2011 18:14    #9616     Sufler - Porady do gry - Zdublowani zawodnicy:|
wyrzucilem zawodnikow de Graafschap.. ale jak zauwazylem wielu pilkarzy z afryki, przewaznie z wysokim PA jest zdublowanych.. czy to wina Patcha? przeinstalowalem gre, nie sadze zeby to byl tylko moj problem.. ;/

Kacper125 Partyzant

27.06.2011 14:41    #9617     Sufler - Porady do gry - Długi
Mam ponad 90 mln długów i mój klub Everton nie może sobie z nimi poradzić. Zaczynałem w Wolves gdzie prowadziłem dosyć podobną politykę transferową i problemów z pieniędzmi nie miałem(wygrałem m.in. 2x LM). Z Evertonem już raz wygrałem LM, w drugim sezonie słabo mi poszło przez co nie miałem tak dużych zysków. Ten sezon lepszy, myślę że dam radę wygrać LM, bo mam genialny skład, mistrzostwo Anglii prawie pewne i się zastanawiam, by ratować klub nie powinienem sprzedać paru kluczowych zawodników i skupić się na kupowaniu tanich i perspektywicznych? Mój klub nie daje rady spłacać długów i ciężko im to przychodzi. Udało mi się obniżyć płace o 20 mln i spróbuje sprzedać parę odpadków. Jak tak dalej pójdzie to wbije do mnie komornik...Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło przez moją nierozsądną politykę transferową. Rozsprzedać skład? Już raz tak u mnie Nottingham zrobiło i się podniosło.

diisasterr Partyzant

27.06.2011 14:40    #9618     Sufler - Porady do gry - Zdublowani zawodnicy:|
Po zainstalowaniu nowej łatki w składzie de Graafschap większość piłkarzy z rezerw a także kilku z drużyny juniorow się zdublowało w tym Parzyszek, w jaki sposob moglbym sobie poradzic z tym problemem? chcialem usunac pilkarzy w FMRTE ale nie widzę tam takiej opcji..

Goffer Partyzant

27.06.2011 13:07    #9619     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Goffer]Witamina. mam problemik. Gram Śląskiem Wrocław, jest ostatni mecz przed przerwą zimową zajmujemy drugie miejsce w ligowej tabeli i zawodnicy tracą formę to znaczy grają na "pół gwizdka" z każdą drużyną. Przytrafiło mi się to kiedyś jak grałem Barceloną. przeczekałem ten okres złej gry ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Proszę o pomoc z góry dziękuje ;-)[/quote]

Lucas8 Partyzant

27.06.2011 00:58    #9620     Sufler - Porady do gry - brak wartości zawodnika
ok problem chyba rozwiązany:) Zdobyłem kase na zwiększenie budżetu płacowego z transferów i dałem mu kontrakt taki jaki chciał i teraz jest wart 900tys:) :P, ale tym sie już nie martwię, bo jego wartość pewnie momentalnie podskoczy. Dzieki wszystkim za pomoc:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution