Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Z początku też miałem ten sam problem, ale wyszedłem z założenia że sprzedaje tylko tych za których same kluby składają mi propozycje bez żadnego "proponowania".
Jeżeli już na siłę chcesz sprzedaj kogoś to najpierw porozmawiaj z nim o tym że go wystawiasz bo wówczas jakoś łatwiej przychodzi ich sprzedaż (takie przynajmniej mam wrażenie, a dość dużo czasu straciłem przez FM2011 :P).
Oferując piłkarza nigdy nie zaznaczaj opcji by automatycznie wystawiało go na listę bo wówczas też rola w klubie się zmienia i jego wartość też spada.
Przy sprzedaży warto zaznaczać opcje organizacji sparingów bo zawsze za darmo można je rozegrać a zawsze jakaś kasa z biletów jest.
Dodatkowo ja zawsze wybieram opcje "procent z następnej sprzedaży" minimum 30%, a zazwyczaj jest to 45-50%.
A tak przy okazji nie zawsze ważna jest średnia, często ważniejsza jest ilość występów w sezonie a również w jakim wieku jest dany gracz.
Pamiętaj że im dłuższy kontrakt i wyższy status w drużynie tym więcej udaje się wyciągnąć kasy za piłkarza.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Jak nie masz pacza 11.3 to zainstaluj. Jak masz to nie wiem dlaczego tak się dzieje, ja nie mam takich problemów

Cz4ki Partyzant

Witam,
Gram Ajaxem Amsterdam od 5 sezonów, jak każdy chciałem ściągać do zespołu młodych piłkarzy za "drobne", a sprzedawać za grube pieniądze. Lecz od samego początku miałem z tym problemy. Piłkarzy kupuje za nie więcej niż 5mln euro(po za wyjątkami). Problem opisze na jakimś przykładzie.
Mam piłkarza X którego kupiłem za 2,5 mln euro i tyle wynosi w tym momencie jego cena rynkowa. Zakładając ze ma udany sezon jego wartość rośnie do np. 3,2mln. Oczywiście są chętni na tego grajka lecz kwoty jakie proponują wynoszą grubo poniżej ceny rynkowej, albo ją osiągają. Ogólny zysk 700tys euro w ciągu sezonu, przyznacie, nie jest zbyt satysfakcjonujący.
Przykłady: Aissati, Suk, de Zeeuw, El Hamdaoui - sprzedani po cenie rynkowej po udanych sezonach średnia ocen powyżej 7,20,
Suarez wart 7,5mln cudem sprzedany za 7mln po dobrym sezonie,
Toby Alderweireld warty 5mln sprzedany za 7,5mln euro po swietnym sezonie srednia nota 7,54,
Christian Eriksen wart 5,25mln sprzedany za 10,5mln, bylem już zadowolony ;)
Sytuacja jest dziwna gdyż chcąc kupić piłkarza z innego klubu o takiej wartości muszę liczyć się z kosztem ok 10mln euro, czyli 3 krotnie przepłacając.
Myślałem, że wpływ ma reputacja klubu, ale patrze na inne holenderskie kluby i bez problemu osiągają po 20-30mln euro zysku z transferów w trakcje całego okienka. Ja natomiast co rok jestem na minus, zyskuje tylko na wychowankach. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacja, czy grając dłużej będę dostawał większe pieniądze?
Pozdrawiam

piter150 Partyzant

Też miałem kiedyś taki problem i zacząłem tworzyć taktykę za pomocą kreatora taktyk. Mi pomogło, spróbuj.

Tommy6 Partyzant

28.06.2011 16:46    #9605     Sufler - Porady do gry - Liga Nowozelandzka
Hej ! Stworzyłem ligę Nowej Zelandii, gram już trzeci sezon i zostałem selekcjonerem druzyny narodowej, tylko jest mały problem, w edytorze ustawiłem limi obcokrajowców tak by rodzimi gracze mogli sie ogrywać ale niestety całą ligę zalewa fala Australijczyków, którzy nie są traktowani jako obcokrajowcy, jak to można zmienić? Doszło nawet do takiej sytacji, że w jednej z drużyn w wyjściwoej jedenastce jest gorzej niż w Wiśle Kraków

GuMkAzMaJtEk Partyzant

Problemem nie są rozmowy motywacyjne.
Wszystko co piszesz o ilości oddawanych strzałów świadczy, że to co stosujesz ciężko nazwać taktyką. Podstawowy błąd jaki popełniłeś to to, że bezkrytycznie podchodzisz do CMREV i tego co na jego łamach można znaleźć. Nie rób tego więcej, również do tego co ja wypisuję w tym poście. Na problem z zagrożeniem płynącym ze skrzydeł rywala dostajesz radę by kryć zawodników... środka pola. Większość taktyk, które są tu umieszczane dają pogląd na to jak gracze nie rozumieją do czego są poszczególne polecenia i jakie są ich wzajemne relacje.
Jesteś nowym graczem więc dam Ci radę: nie szukaj gotowych rozwiązań.
Pozdrawiam.

adasb11 Partyzant

28.06.2011 15:39    #9607     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2011
Witam. Mam problem z FM 2011. Przy uruchamianiu wyskakuje problem. Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:11.0.0.20793
Sygnatura czasowa aplikacji:4caf93c5
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:11.0.0.20793
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4caf93c5
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:0104f5b6
Wersja systemu operacyjnego:6.0.6002.2.2.0.768.2
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:aa9c
Dodatkowe informacje 2:00e6300fac05cee8bb11ab1f62618af7
Dodatkowe informacje 3:a2ce
Dodatkowe informacje 4:43eecbf9f101d60b8489cc4ba2d7e7c6
Co mam zrobić żeby FM się uruchomił?
Z góry dzięki z pomoc.

vivaldi9 Partyzant

Ja mam go w Widzewie. Przyszedł bez problemów.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

kopacz Młody aktywista

28.06.2011 15:02    #9609     Sufler - Porady do gry - FMRTE błąd
Pokaż mi niby gdzie jest ten temat... bo ja widzę tylko temat o problemach z crashdumpami ...

Tome888 Partyzant

28.06.2011 14:57    #9610     Sufler - Porady do gry - FMRTE błąd
[quote=kopacz]Ściągałem FMRTE kilkakrotnie i to nic nie dawało, bo nadal wyskakuje to samo[/quote]
[quote=Tome888] jest temat o problemach.[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution