Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2011 17:23    #9571     Sufler - Porady do gry - Wyczerpany limit bramek?
Cześć, mam tego typu problem. Prowadzę Karpaty Lwów[1 sezon]. Po pierwszej rundzie mam 5 miejsce, ale nie o to chodzi.

Terminarz wygląda tak:
Karpaty - Zoria 3-0
Worskla - Karpaty 1-5
Karpaty - Szachtar 4-1
[przerwa zimowa]
Arsenal Kijów - Karpaty 0-7
Karpaty - Tawrija 3-0
Krywbas - Karpaty 1-3
Karpaty - Metalurh Zaporoże 0-1
kolejny mecz..
Karpaty - Metalist 0-1
[Metalist super forma remisuje z outseideram, natomiast we Lwowie zdominował mnie - ten FM to mnie juz tak wk***** 0 realistyczności

Chodzi mi o to, że w 6 meczach strzeliłem 25 bramek, tracąc 3[zmieniałem taktykę, w koncu się przemogłem na jednego napastnika - podziałało] U siebie nie przegrałem żadnego meczu[ogólnie 3 porażki - Szachtar, Dynamo Kijów, Dnipro(na wyjeździe oczywiście)] W meczu z Metalurgiem - akcja moja, moja, moja, moja, moja, rożny dla M. - GOOL, akcja moja |przerwa| akcja moja, moja, moja moja, moja KONIEC mniej-więcej..Zawodnicy, którzy strzelają średnio 2,5 bramki na mecz nie mogą pokonać na własnym stadionie drużynę, która broni się przed spadkiem? Strzelają mi głową, mimo, że moi obrońcy mają 202cm, 197cm, ale wiadomo, że nie tylko oni tam są - ok, mogła wpaść, trudno.

Strasznie mnie to denerwuje, bo 2-4 miejsce to różnica 2 punktów, a mam szanse uzyskać awans do LM..Takie mecze tylko to przekreślają[tym bardziej, że mam lepszy bilans bramek, więcej strzelonych, lepszy bilans z Szachtarem, który teraz ma 1pkt więcej ode mnie - więc mogę mieć nawet tyle samo pkt co oni, by zagrać w następnej edycji LM].

Co mam zrobić, by takie mecze się nie zdarzały?Też macie taki problem?Piszcie, chętnie usłyszę wasze opowieści i porady.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Ten problem występuje chyba jedynie jeżeli dany piłkarz Cię nie lubi lub klubu który prowadzisz.
Mi zdarzyło się prowadząc Arsenal złożenie oferty za Obi Mikela ale sam piłkarz nie chciał, jako że nikt nim nie był zainteresowany został na kolejny sezon. Ja wówczas przeniosłem się do Romy, ale piłkarz nie był zainteresowany rozmowami ze mną mimo że skauci takiego problemu nie sugerowali.
Myślałem wówczas że to problem reputacji bo klub chylił się ku upadkowi, z ciekawości odpaliłem FMRTE i tam ujrzałem że widnieje w jego relacjach jako osoba której nie lubi.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

A który sezon grasz tą samą taktyką?
Może czas na zmiany, w taktyce bo przeciwnicy Cię rozgryźli :P
Grając mecze ze słabszymi ekipami problem też polega na tym że ty chcesz wygrać a oni robią wszystko by nie przegrać i często grają wszystkimi w obronie i od czasu do czasu pokuszą się o kontratak co czasem sprawia że przegrywamy :).
A zwróciłeś uwagę może gdzie częściej przytrafiają Ci się te wpadki?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Ja nie mam tego problemu, u mnie zawodnicy gdy gram klubami z Polski (głównie z Poznania) swobodnie przenoszą się pomiędzy Lechem i Wartą, ale także w innych klubach nie zauważyłem problemów z tym.

Cz4ki Partyzant

Ja grając MU kupiłem(za darmo) Davida Silve bez problemu. Jednak miałem problem z Balotellim, który mimo iż był wystawiony na listę nie chciał przejść.

Zymon Partyzant

Ja zauważyłem że od FM2008 i w zwyż co roku trzeba sie wzmacniac...innni tez rosna w siłe,dokonuja transfery..może twoi zawodnicy wygrali już wszstko i nie maja motywacji?sprubuj ze słapszymi druzynami dac pograc zawodnikom z rezerw lub zdolnym juniorom..jesli to nie pomoże..no cóż..ja w takich przypadkach robiłem czystki w skladzie,paru graczy sprzedawalem,paru kupwałem i było po problemie...
był - będzie - jest zawsze IKS!

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Nie dawaj odpoczynków po każdym meczu. Stosuj rotację albo zmniejsz obciążenia treningowe, jak masz problem z kondycją, bo jeśli będą odpoczywać co 3 dni, to o rozwój będzie ciężko. Co do Twojego kłopotu, to po taki słabszym meczu spróbuj dokonać jakichś zmian, może postawić na młodego, który nie dostaje wielu szans. I daj im luz w rozmowie motywacyjnej. Powiedz, żeby grali na luzie. Po słabszych meczach pomaga to zwykle odbudować drużynę i naprawdę widać skok jakości.
Darkness... for me is where I shine

MiceQ Partyzant

Witam wszystkich serdecznie. Od razu przejdę do rzeczy.
Gram właśnie 5. sezon Tottenhamem Hotspur w FM11 i mam taki problem, że moi zawodnicy grają bardzo słaby futbol. O co chodzi głównie? O to, że od poczatku sezonu nie potrafią grać tak jak grali przez poprzednie sezony. Powiem, że wygrałem już wszystko co mogłem [od Premier League po Ligę Mistrzów]. Może to jest jakiś powód tak słabej dyspozycji? Zbyt pewni siebie? Za duże pieniądze? Mam mecze, które potrafią zagrać jak z nut, galaktyczny futbol z przeciwnikiem typu Man Utd, Arsenal, ale reszta meczy to totalna katastrofa. Owszem wygrywają te spotkania, ale w jakim stylu? Fuksiarsko strzelona bramka, albo.. samobójcza. Mecz z Fiorentiną, cały przeważam 2-0 prowadzę i co? Skończyło się 2-2.. No bez przesady i to mnie zaczyna denerwować. Poprzednie sezonu grali bardzo ładnie. Nie wiem czy to spowodowane może być transferami, ale w tym sezonie ściągnąłem tylko Davida de Gea [Bramkarz]. a tak to nikogo więcej.

Doradźcie mi coś, bo mnie już pomału zaczynają denerwować i mam ochotę zmienić klub.. Może za dużo trenują? Może za dużo od nich oczekuję? Nie wiem, nie mam pomysłu.. Wy gracie w to więcej niż ja i mam nadzieję, że jakoś mi pomożecie :))

wilq1993 Partyzant

ja jak kolega wyżej, grając arsenalem kupiłem bale i obi mikela bezproblemowo, ale byli wystawieni na własne życzenie ...
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

kvj Partyzant

Coś masz spieprzone, ja grając Tottenhamem kupiłem bez problemu Nasriego (z Arsenalu, największy rywal) był nzw i na własne życzenie wystawiony na listę

do Legii kupiłem też newgena z Polonii nawet nie był na liście, przyszedł bez problemu
Jeziorak Iława!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.