Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Krystian168 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2011 15:18    #9561     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niezadowolony
[quote=pawlik010]Mam problem 3 moich piłkarzy:Giggs,Vidic,Fletcher są niezadowolenie z powodu braku dyscypliny.Moje wyniki są wspaniałe szczególnie w lidze.
Co mam w tej sytułacji zrobić ?[/quote]

Prawdopodobnie nie ukarałeś zawodnika/zawodników po czerwonej kartce lub bardzo słabym meczu i dlatego ci trzej panowie twierdzą że nie ma dyscypliny w drużynie...

pawlik010 Partyzant

03.07.2011 14:44    #9562     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niezadowolony
Mam problem 3 moich piłkarzy:Giggs,Vidic,Fletcher są niezadowolenie z powodu braku dyscypliny.Moje wyniki są wspaniałe szczególnie w lidze.
Co mam w tej sytułacji zrobić ?

raul.7 Partyzant

03.07.2011 11:28    #9563     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji.
Tacy klasowi zawodnicy nie są aż tak podatni na kontuzje. W Celticu tego problemu nie było, tak samo w Almerii.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2011 11:15    #9564     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji.
Może piłkarze których masz mają duży współczynnik "podatności na kontuzje"?
Poza tym jest coś takiego jak powtarzanie się kontuzji, np. wszystkie kontuzje związane z urazami pachwiny są powtarzalne i po jednym takim urazie często się powtarzają ;/.
Tak samo przy każdym urazie jaki występuje w FM jest odsetek kontuzji w trakcie sezonu co też dość w znaczący sposób wpływa.
Prócz tego są też kontuzje które mają swój określony czas występowania.
I te wszystkie czynniki niewątpliwie się skumulowały.
Jedyną rade jaką mam to jak masz około 3dni do następnego meczu to każdego dnia zapisz i wczytaj grę, bo za każdym wczytaniem gry komputer oblicza nie które współczynniki na nowo i jest szansa że to zakończy twoje problemy. (Choć jest to tylko moja teoria spiskowa :PP)
Ale muszę przyznać że ostatnio podobną sytuacje miałem w Arsenalu na 6 napastników wszyscy byli kontuzjowani od 3 tygodni do 5 msc (złamanie nogi). Nastąpiło to w roku 2017 :P a wcześniej takich sytuacji nie miałem. I w następnym sezonie też już na szczęście nie doświadczyłem tego problemu

krissojka Partyzant

03.07.2011 02:16    #9565     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Oj oj, pojawił się tutaj stosowny poradnik dotyczący twojego problemu, poszukaj. A tak na szybko, to indywidualne rozmowy, motywacja lub zjebka, kontrakt nowy z kims, urlopik. ZMeczenie mogło ich dopaść.. dużo możliwości. Rotatuj skład ;)
Lubię kakauko!

krissojka Partyzant

problem w nieodpowiednim dziale.
Lubię kakauko!

Mirkowski Partyzant

03.07.2011 00:06    #9567     Sufler - Porady do gry - Utrzymanie się beniaminkiem
[quote=Falcon]Szukaj też graczy po drużynach rezerw. Nie chodzi mi że masz kupić jakieś drewno,ale często są tam gracze którzy nie mieszczą się w składach, i mają ustawioną cenę wyjściową na śmiesznie niską. Ja raz do Torino kupił kolesia który był wart 7 mln za 450 tys. Oczywiście był u mnie gwiazdą drużyny.Niestety jest to bardzo czasochłonna zabawa.[/quote]

Właśnie tak robię, na razie mam 2 sezon tak o mi idzie i wkurwiam się trochę jak przegrywam wtedy gdy jestem faworytem, obecnie mam okienko zimowe ściągnąłem parę dobrych graczy za grosze bo byli "nagle" na sprzedaż i w rezerwach z Premiership! oczywiście skład mam trochę duży ale jakoś ogarnę... do tego ten problem z taktyką, wkurwia mnie to.

raul.7 Partyzant

02.07.2011 22:32    #9568     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji.
Witam. Tematy takie były, czytałem i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Gram Valencią i po prostu plaga kontuzji jest nie do zniesienia. Mam jednych z najlepszych fizjoterapeutów: 20 med., 17 det. Obciążenia treningowe na poziomie średnim, więc raczej to nie tutaj jest problem. Praktycznie co mecz 1 zawodnik jest kontuzjowany. Czasami wypada po dwóch: przykład - podstawowy środkowy obrońca Adil Rami tragiczna kontuzja: złamanie nogi i 5 miesięcy bez gry. To samo drugi środkowy Angel Dealbert. Kupiłem przed sezonem także Toulalana i w pierwszym meczu oczywiście co? Kontuzja! 3 miesiące. Jasne. Teraz zdarzają się takie 4-5 tygodniowe praktycznie codziennie. Obecnie przewodzę w tabeli kontuzji: na 25 zarejstrowanych zawodników pierwszej drużyny mam 13 zawodników kontuzjowanych - tragedia. Druga drużyna też nie jest słabsza - 8 kontuzji. O co w tym wszystkim chodzi? Gram na łatce 11.3.0

TomiGNO31 Partyzant

Witam,
gram Middlesbrough (1 sezon, letnie okienko) wersja 11.3.0
poszukuję:

Lewego Pomocnika - młody (do 22 lat), ale rozwinięty na tyle, aby bez problemu pograć w 1 składzie; cena 3-4 mln euro

Prawy/Lewy Obrońca - cena do 1 mln euro; ma to być zawodnik, który da sobie radę w lidze i będzie mocną zaporą (młodych do ogrywania już mam) także może być nawet starszy trochę

10kilan Partyzant

02.07.2011 21:45    #9570     Sufler - Porady do gry - Paulo Henrique czy Javier Pastore
Cóż ja też miałem obu w 1 klubie. Wtedy gdy grałem jeszcze City. Najpierw miałem Ganso,który grał bardzo dobrze mniej więcej 5 goli i ok. 15 asyst w sezonie(może nie powala ale od zawsze stosuję rotacje i mało który piłkarz gra 90% i więcej wszystkich meczów). Bodajże po 2 sezonach Palermo zaoferowało mi Pastore za marne 15mln więc skorzystałem i miałem problem bogactwa w środku ;x Mimo wszystko Pastore spisywał się lepiej i wygral rywalizację o 1 skład przez co grał częściej.

Obaj są świetni. Ja Ci radzę kupić tego za którego chcą mniej i który oczekuje mniejszej pensji :) Niezależnie kto to będzie będziesz zadowolony :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.