Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mountaineer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2011 12:28    #9541     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Na początku chciałbym się przywitać , tak więc Cześć.
A teraz do rzeczy.
Otóż po zainstalowaniu gry za pierwszym razem normalnie ją uruchamiam (lecą reklamy itd. itp.) Gdy wyjdę i za chwilę bądź po jakimś czasie chce ją uruchomić wyskakuje tylko czarny ekran i nic więcej , nie da się nawet z niej wyjść. W czym tkwi problem ?

Liczę na pomoc ; )

TomiGNO31 Partyzant

Też miałem ten problem, ale w końcu sobie z nim poradziłem. Błąd polegał na tym, że wklejałem do folderu skins od razu folder ze skórką a trzeba było wkleić folder, który był w środku. Czyli wchodzi wewnatz folderu i to co tam jest wycinasz na zewnątrz a folder usuwasz

Bananinho Partyzant

05.07.2011 15:19    #9543     Sufler - Porady do gry - Foch?
Witam. Mam problem związany z FM11 i dotyczący Mehdiego Carceli. Otóż zawodnik ten strzelił z niewiadomej przyczyny focha, jest niezadowolony i chce odejść z klubu. Stało się to po przegranym przez mój Milan meczu z Juventusem, po którym powiedziałem w rozmowie po meczu ze jestem rozczarowany. Po tym meczu nagle Carcela ni stąd i zowąd zażądał wystawienia na listę transferową. Jako że jest ważnym zawodnikiem w moim zespole( najlepszy asystujący) odmówiłem a ten nagle wystrzelił ze czuje się w zespole wyalienowany, niezadowolony i nie chce ze mną rozmawiać, bez kija do niego teraz nie warto podchodzić. Co mogę w tej sytuacji zrobić żeby jakoś udobruchać Mehdiego, bo naprawdę zależy mi na nim i jego szybkich rajdach lewą stroną boiska i precyzyjnych dośrodkowaniach(kryptoreklama?)

Yamakasi Partyzant

05.07.2011 14:44    #9544     Sufler - Porady do gry - Problem z wyborem drużyny
Witam, mam pewien problem z FM11.
Usterka jest dość dziwna i nigdy wcześniej się nie zdarzała.. Przed końcem sezonu postanowiłem się zwolnić ze swojego zespołu i przejść na emeryturę. Zdecydowałem się zrobić nowego menadżera i przejąć inny zespół i tu pojawił się problem, nie mogę wybrać żadnej drużyny, tylko reprezentacje?! Kolega z którym gram przez sieć na tym save również nie może wybrać nic innego przy tworzeniu nowego menadżera.

PROSZĘ O POMOC!

cywa Partyzant

Jest to fm 2010 najnowsze uaktualnienia i patche

napastnik do ligi polskiej
Ezechiel za darmo
Kieza wymagana liga brazilijska za darmo jest koles ale w lechu strzelil mi 20 bramek w sezonie

bramkarz do polskiej ligi to Sandomierski z Jagi wymiata

boczny pomocnik Kupisz tez z jagi badz tez Pawłowski z Zabrza

pomocnik srodek to Borysiuk

obrona to Socha Tomasz, Jodłowiec i Sadlok z Polonii

Jezeli chodzi pilkarzy zagranicznych do lepszych klubow to podaj moich ulubiencow ktorych zawsze staram sie kupowac kim bym nie gral

Bramkarz : Areola - prawie darmo badz tez z CSKA Akienfieev - okolo 25 mln euro czy jakos tak sie go pisalo

Obrona srodek :
- Sakho okolo 10 mln
- Howedes okolo 10 mln
- Papastathopoulos napoczatku okolo 10 mln ale ciezko kupic po sezonie do wyciagniecia za okolo 8 mln poniewaz malo gra w Milanie i chce odejsc
- Zapata okolo 15 mln
- Hummels okolo 12 mln
- Mario Fernandez chyba 5 bylo ;d
- Olexandr Chyzhov nie znam ceny nie udalo mi sie go kupic wymagana liga ukrainska ale po statystykach wyglada fenomenalnie

Boczni Obroncy :
tutaj zawsze byl problem
- Diego Renan okolo 8-10 mln koles wymiata na obu stronach
- Santon z interu tak samo ale za niego trzeba duzo wydac
- Cesar Azpilicueta z OM 25 mln OP
- Bale okolo 30 mln OL - wymiata
- Dario Srna bdb okolo 15 mln
- daniel opare 3/4 mln
- Sergiy Krystov wymagana liga ukrainska kosztuje okolo 1/2 mln ale jest fenomenalny

Pomocnicy Srodek
- Sissoko Moussa okolo 12 mln - zawsze go kupuje , bardziej defensywny
- Nicolas Lodeiro okolo 12 mln takze bdp zawodnik Bardziej ofensywny
- M'Vila - 8 mln DP
- Rodwell 10 mln DP
- Fellaini okolo 22 mln mozna go porownywac z Daniele de Rossim
- Pastore 15 mln
- Sandro 10 mln
- Milan Badelj 5 mln
- Daniel Parejo 8 mln
- Paulo Henrique 6 mln
- Alan Dzagoev okolo 15 mln
- Marco Verratti 1.5 mln ale po 3 sezonach regularnej gry statystyki ma jak Pirlo Xavi czy Lampard po prostu bajka

Skrzydlowi:
- Adam Hlousek bdb pilkarz przez 1 rok na wyporzyczeniu potem mozna go za 3 mln kupic
- Hazard 9 mln
- Sanchez 20 mln
- Jovetic 20-35 mln
- Kuba Blaszczykowski 7 mln
- Gervinho 10 mln
- Barnetta 12 mln

Napastnicy:
- Sanogo 4 mln
- Kadlec 3 mln
- Lukaku 10 mln
- Podolski 16 mln
- Aguero 40-50 mln do bogatych druzyn ale zapewnia 20-30 bramek na sezon
- Hulk okolo 25 mln tez bardzo dobry napastnik
- Balottelli z Man City okolo 25 mln bardzo dobrze gra jako schodzacy napastnik z boku ale na srodku tez wymiata
- Ahmed Khalil 5 mln
- Neymar kupowalem go kilka razy za 15 mln okolo ale nigdy sie nie sprawdzil i nie sprostal stawianym mu oczekiwaniom wiec ja osobiscie nie polecam

Mam nadzieje ze nie ktorym z was przyda sie ta lista zawodnikow u mnie grali dobrze gram w fma 2010 poniewaz wydaje mi sie trudniejsza gra od 2011, grajac w 2011 wygralem wszystko fiorentina w 1 dwuch sezonach i stwierdzilem ze sie za latwo gra gdzie w 2010 jeszcze mi sie to nigdy nie udalo srednia druzyna

malin16 Partyzant

05.07.2011 11:35    #9546     Sufler - Porady do gry - wczytywanie gry (problem)
mam problem z wczytywaniem gry, gdy wczytuje to zaczyna sie ladowac i po chwili pojawia sie komunikat gra nie zostala wczytana, powraca mnie do menu i obraz jest dziwny ,jak by sie wysztku po przystwialo nizej a obrazek i tak jest taki sam i trzeba kilkac ( np na wycztja gre) zeby sprobowac jeszcze raz

Dikej Partyzant

04.07.2011 23:14    #9547     Sufler - Porady do gry - Formacja
Siemanko !
Potrzebuje pilnej rady :)
Mam problem z wyborem formacji(tylko formacji reszte sam zrobie)
Chciałbym żeby w składzie znalezli sie tacy zawodnicy:
J.Reina - Bramkarz
G.Johnson - Obrońca(Prawy)
R.Varane- Obrońca(Srodek) - może też grac na def. pomocnik
Skrtel - Obrońca(Środek)
Danny Wilson - Obrońca(Środek,Lewy)
Paulo Henrique - Pomocnik/Ofensywny Pomocnik (Środek)
Steven Gerrard - Pomocnik/Ofensywny Pomocnik (Środek)
Gareth Bale - Pomocnik/Ofensywny Pomocnik(Lewy)
Thiago - Pomocnik/Ofensywny Pomocnik (Środek)
Neymar -Ofensywny Pomocnik (Lewy Prawy Środkowy) - Może tez gra napastnika
Lukaku* - Napastnik
Suarez* - Ofensywny pomocnik(Prawy) lub też Napastnik
Podałem też suareza bo moze grac na pomocy :) Wybierzcie Lukaku albo Suareza do wyjsciowej 11 :)
Chodzi mi tylko o podanie formacji (np 4-3-2-1 bale na OPL itd)
Z góry dziekuję :)

AVB999 Partyzant

04.07.2011 21:53    #9548     Sufler - Porady do gry - Zła atmosfera, FM2011
Witam, gram w fm11 Chelsea i po pierwszym sezonie udało zdobyć mi się potrójną koronę(ekstraklasa,LM,FA CUP) a moi podstawowi piłkarze chcą odejść(Terry,Lampard oraz Benayoun który w sumie może odejść bo niczego nie wnosi i głownie grzeje ławkę) ponieważ twierdzą że przeze mnie w klubie jest zła atmosfera i chcą bym wystawił ich na rynek transferowy no i tak robię bo wiadomo z niewolnika nie ma pracownika... Ale to są kluczowe postacie CFC i chciałbym ich zostawić do końca kariery. Proponowałem im nowe kontrakty bardzo korzystne ale oni nie chcą przedłużać umowy i nadal chcą odejść. Morale przez cały sezon mieli Znakomite/B.dobre bo jak wcześniej wspomniałem wygrałem sporo pucharów no i rozmowy motywacyjne staram się przeprowadzać IMO dobrze, po wygraniu ważnego meczu często chwalę ich za postawę być może za często no ale nie sposób ich nie chwalić jeśli wygrywają puchary i inne ważne mecze typu Chelsea vs. Arsenal. Zdarzały się porażki i remisy z drużynami o klasę słabszymi i wtedy bywałem ostry w pomeczowych rozmowach motywacyjnych ale zazwyczaj reagowali na to lepszą grą w następnym meczu więc nie wiem gdzie robię błąd. Jeśli chodzi o transfery kupiłem tylko jednego zawodnika(Giorgio Chiellini) ponieważ Alex od dłuższego czasu chce odejść. Miałem także problem z Mikelem z dwa miesiące przed zakończeniem sezonu również chciał odejść więc zgodziłem się z wpisaniem go na listę transferową lecz po zakończeniu sezonu poprosił bym usunął go z listy transferowej więc tak zrobiłem ponieważ dobrze sprawuje się jako defensywny pomocnik. Każdy z nich argumentował swoją decyzję tym że nie potrafię prowadzić tego klubu i przeze mnie jest właśnie zła atmosfera. Obecnie piłkarze są na wakacjach. Może zmniejszyć im intensywność treningu? Jest średnia choć maksymalnie podwyższona a sami piłkarze często skarzą się właśnie na intensywność treningu twierdząc że jest za wysoka wtedy daje im dzień wolnego co by odpoczęli i może w tym popełniam kluczowy błąd. Dajcie jakieś rady bo już nie mam pojęcia jak zatrzymać w klubie Terry'ego i Lamparda. Pzdr :)

Elmut Partyzant

moze i nie przeczytalem wszystkiego ze zrozumieniem za co bardzo przepraszam, ale napisales czy macie jakas fajna taktyke pod hotspur.
Niezmienia to faktu za oczekujesz o tej gry jakiegos automatyzmu i wygrywania po 4:0 a co by było jakvbys był 5 w lidze?? o zgrozo pewnie pogral bys jakims man utd zeby zapomniec o tej strasznej sytuacji, dobra z mojej strony koniec nieprzyjemnych wyp[owiedzi. Teraz rady:
1. Jak grasz faktycznie caly czas 1 taktyka to mysle ze 90% twoich problemow to ona-i niepisz ze niemozliwe bo grales juz tyle czasu i bylo dobrze. naprawde fm to bystra bestia i od czesci chyba 2006 nieda sie wiecznie grac na jednej taktyce(oczywiscie sa wyjatki i przypadki-ale dla mnie sa to ne poparte niczym przechwalki) Proponuje cos zmienic w taktyce, nie mowie o zupelnie nowej bo to tez bez sensu najlepiej miec z 2-3 taktyki i odpowiednio do przeciwnika je rotowac,
2. jesli twierdzisz ze to od nowego sezonu te twoje " problemy" powstaly to moze spartaczyłes okres przygotowawczy??i jak ktos juz pisal niedawaj wolnego po kazdym meczu!!! to jak dac 50-60 dni dodatkowego urlopu w roku, mysle ze kazdy by7 sie zabardzo rozluznil.
3.Moze dlatego ze kupiles tylko bramkaza, kazdy zespol potrzebuje wzmocnien nawet barcelona ktora wygrywa wszystko i z kazdym wydaje co roku ogromne pieniadze na wzmocnienia. Swierze krew dobrze robi dla drużyny wieksza konkurencja wieksze pole do popisu a no i zawsze nowy chce sie pokazac
4.Moze za slabo albo za ostro reagujesz po meczach - pamietaj ani w jedna ani w druga strone niemozna przesadzic.
5. Moze poprostu swoje zrobiles w tym klubie i czas na cos nowego??
PS: Mysle ze jak posiedzisz nadf tym to wszystkoi okaze sie bardzo proste, polecam lekture poradnikow ze stronki to naprawde skarbnica wiedzy

Sztaficer Młody aktywista

04.07.2011 11:53    #9550     Sufler - Porady do gry - Reputacja Ekstraklasy
Polski newgen na poziomie 4/5 pojawia się raz na 3-5 lat, ale i tak dość słaba ta 4`ka. Najlepsi są w Brazylii, Argentynie, ale to rozkapryszone bachory którym cały czas coś się nie podoba. Problemy z aklimatyzacją, brak zgrania z drużyną, po prostu uważają się za bóstwa. Najlepiej szukać na zachodzie. Mi po 3-4 sezonach udaje się ściągać dobre newgeny z zachodniej Europy (Francja, Holandia). Tam są w rezerwach a u mnie szaleją. Zawodnicy o PA 180+ też przyjdą.

Wracając jeszcze do polskich "newgenów". Musisz rozbudowywać akademię piłkarską i obiekty młodzieżowe, ale na efekty potrzeba kilku lat, mi, pomimo akademii i obiektów na najwyższym poziomie tworzyło się to samo drewno. Nie mogłem tylko rozbudować/ulepszyć Siatki wyszukiwawczej, a może to jest klucz do sukcesu. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.