Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ukinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2011 12:51    #9521     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
pobierz Fmrte Instalator zamiast wersji spakowanej. mialem podobny problem , zainstalowalem i dziala bez problemu.

http://www.fmrte.com/downloads/?did=1

AvBarca Partyzant

[quote=TomiGNO31]Też miałem ten problem, ale w końcu sobie z nim poradziłem. Błąd polegał na tym, że wklejałem do folderu skins od razu folder ze skórką a trzeba było wkleić folder, który był w środku. Czyli wchodzi wewnatz folderu i to co tam jest wycinasz na zewnątrz a folder usuwasz[/quote]
a jeżeli wewnątrz tego folderu jest inny folder to też mam wyciać zawartość?? bo tak mi sie pliki nadpisują

AvBarca Partyzant

10.07.2011 08:29    #9523     Sufler - Porady do gry - Zmiana wyglądu FM
Innej czyli jakiej podaj jakiś przykład, też mam taki sam problem co kolega wyżej

QQS Partyzant

09.07.2011 22:42    #9524     Sufler - Porady do gry - Acer Aspire One 522
Mój problem jest następujący: Kiedy próbuję włączyć grę wyskakuje mi okienko że FM 2011 przestał działać. Jedyne co mogę zrobić to zamknąć aplikację. Posiadam Windowsa 7 Ultimate a moja rozdzielczość to 1280x720. Nie mam już pomysłu co mam zrobić. Pomocy !

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

09.07.2011 22:39    #9525     Sufler - Porady do gry - Zmiana wyglądu FM
U mnie również FM2011 nie wyszukiwał jednej ze skórek a z innymi nie miał żadnego problemu. Więc jedynym rozwiązaniem jest pobranie innej, która i tak będzie lepsza niż podstawowa :P

Raffo Partyzant

09.07.2011 21:58    #9526     Sufler - Porady do gry - Zmiana wyglądu FM
Witam mój problem polega na tym,że chcę zmienić skórkę w FM 2011 na nie standardową.Ściągam sobie ową skórkę i robię wszystko zgodnie z instrukcją gdy włączam grę i próbuje wybrać nową skórkę to pokazuję mi tylko jedną standardową.

Raffo Partyzant

Witam mam problem z wgraniem skórki do FM'a 11. Robię wszystko zgodnie z instrukcją a gdy chcę w grze zmienić skórkę to jest do wyboru tylko jedna standardowa.

xxxDymaxxx Partyzant

09.07.2011 18:40    #9528     Sufler - Porady do gry - Defensywne rzuty rożne.
Jeśli masz problemy w początkowej fazie meczu to może mieć na to wpływ motywacja, a raczej jej brak. Postaraj się zmotywować zawodników defensywnych, ewentualnie wprowadź jakieś rotacje w składzie.
Co do wcześniejszego posta to powiem, że tez miałem ten problem grając bodajże Newcastle. Na razie mam małą przerwę od FM więc nie wszystko mogę dobrze pamiętać, ale u mnie było mniej-więcej tak:
domyślnie miałem stoperów na krycie wysokiego, boczni na krycie słupków, napastnik/skrzydłowi nastawiony z przodu na kontrę, przed polem karnym dałem ofensywnego napastnika/rozgrywajacego, jakos tak. Ten zawodnik stojacy przed polem karnym powinien pomóc zredukować straty po strzale z dystansu wybitej piłki. Jednak tak jak Ty wiele bramek traciłem ciągle po dośrodkowaniach na środek. Z tego co pamietam po pewnym czasie miałem juz w miarę stały skład więc po analizie zawodników dodałem kolejnych 2 silnych w miarę skocznych do krycia wysokiego, u mnei był to chyba lewy obrońca i def pomocnik i ta, niby kosmetyczna zmiana przyniosła olbrzymie rezultaty. Owszem nadal traciłem bramki po rożnych, ale znacznie żadziej i było to efektem "lepszości" atakujących ,a nie jak wcześniej "gorszości" moich defensorów.

toporow Partyzant

przepraszam, pobrałem kilka paczek z ligami z Afryki. Niestety jeśli wezmę kilka lig to wywala mi jakieś błędy w stylu "za dużo drużyn w turnieju" etc.. Natomiast jeśli wybieram pojedynczy kraj, wszystko w porządku. W czym leży problem?
Muszę także dodać, że używam wersji 1.3.0, próbowałem już na bazie danych 1.3 oraz domyślnej, dzieje się to samo.

Sonsiad Partyzant

Siema gram Realem i zachciało mi sie takzer grac Castilla i mialem podobny problem wlasnie w Castilli i kazdy zawodnik nie mogl grac "Nie" i chu...- jak to pisaliscie. I zrobilem tak" graczem pierwszego zespołu Realu przeniosłem wszystich zawodników Castilli(oprócz wyporzyczonycho bo ich sie nie da) do I zespolu, a gdy juz sie przeniesli spowrotem do Castilli i chula pieknie. ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution