Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

michalzkrk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2011 17:26    #9511     Sufler - Porady do gry - SPADEK ATRYBUTÓW PIŁKARZY
Moim zawodnikom spadają atrybuty, mimo że nie mają dodatkowych treningów, mam doskonałe obiekty treningowe, wartość gwiazdek przy treningach waha się od 4 do 4,5 i na każdy rodzaj treningów przypada od 3 do 5 (średnio 4) trenerów w zależności od ich umiejętności. najpierw miałem ustawiony trening od 3 sezonów na wysoki, oczywiście z wydzielonym specjalnie na każdą pozycję reżimem, i nie miałem żadnych problemów ze spadkiem atrybótów, wręcz przeciwnie - reguralnie wzrastały. Ale teraz w 4. sezonie co chwile komuś coś spada, i to w różnych wiekach, od 20 do 27 lat (najmłodszy jakim gram ma 20/21 lat a najstarszy 28/29-kapitan. jest jeden weteran-34-ale nim się nie przejmuje i gra sporadycznie). Zmieniłem obciążenie na średnie, użyłem treningów od TUG'a i nic. Co jakiś czas komuś coś leci, nawet jak nie ma dodatkowych treningów indywidualnych. próbowałem się ratować wczytywaniem sejwów na dzien przed spadkiem i dawałem 1 dzien wolnego temu ktoremu spadło, ale jest to jak walka z wiatrakami, bo za jakis czas temu samemu zawodnikowi znowu spadały te same atrybuty. Zminiałem poszcególne atrybuty w treningu- np jak spadał drybling to zwiększałem panowanie nad piłką, i zmniejszałęm coś innego, zeby wychodziło na to samo w obciązeniu. poczym zmniejszyłęm w koncu na średnie i załadowałem treningi u od TUG'a. ale cały czas tym samym zawodnikom spadaja te same atrybuty, mimo że są zadowoleni z obciązeń ( jak były wysokie też byli zadowoleni) i mają znakomite albo b. dobre morale. Teraz jednemu zawodnikowi nie pomaga nawet wczytanie savu i dzien albo i 2 wolnego, czy odwrotnie - zwiększenie intensywności treningu. POMOCY!!!

michalzkrk Partyzant

11.07.2011 17:26    #9512     Sufler - Porady do gry - spadek atrybutów piłkarzy
Moim zawodnikom spadają atrybuty, mimo że nie mają dodatkowych treningów, mam doskonałe obiekty treningowe, wartość gwiazdek przy treningach waha się od 4 do 4,5 i na każdy rodzaj treningów przypada od 3 do 5 (średnio 4) trenerów w zależności od ich umiejętności. najpierw miałem ustawiony trening od 3 sezonów na wysoki, oczywiście z wydzielonym specjalnie na każdą pozycję reżimem, i nie miałem żadnych problemów ze spadkiem atrybótów, wręcz przeciwnie - reguralnie wzrastały. Ale teraz w 4. sezonie co chwile komuś coś spada, i to w różnych wiekach, od 20 do 27 lat (najmłodszy jakim gram ma 20/21 lat a najstarszy 28/29-kapitan. jest jeden weteran-34-ale nim się nie przejmuje i gra sporadycznie). Zmieniłem obciążenie na średnie, użyłem treningów od TUG'a i nic. Co jakiś czas komuś coś leci, nawet jak nie ma dodatkowych treningów indywidualnych. próbowałem się ratować wczytywaniem sejwów na dzien przed spadkiem i dawałem 1 dzien wolnego temu ktoremu spadło, ale jest to jak walka z wiatrakami, bo za jakis czas temu samemu zawodnikowi znowu spadały te same atrybuty. Zminiałem poszcególne atrybuty w treningu- np jak spadał drybling to zwiększałem panowanie nad piłką, i zmniejszałęm coś innego, zeby wychodziło na to samo w obciązeniu. poczym zmniejszyłęm w koncu na średnie i załadowałem treningi u od TUG'a. ale cały czas tym samym zawodnikom spadaja te same atrybuty, mimo że są zadowoleni z obciązeń ( jak były wysokie też byli zadowoleni) i mają znakomite albo b. dobre morale. Teraz jednemu zawodnikowi nie pomaga nawet wczytanie savu i dzien albo i 2 wolnego, czy odwrotnie - zwiększenie intensywności treningu. POMOCY!!!

baszczu17 Partyzant

11.07.2011 16:35    #9513     Sufler - Porady do gry - Problem !!! Windows7
Przy ładowaniu nowej gry nagle komputer łapie laga. Nigdy nie miałem tego problemu ;( Pomoże ktoś?

Szotgun Partyzant

11.07.2011 15:16    #9514     Sufler - Porady do gry - Real i Barca
Podaj więcej szczegółów to coś poradzimy w tym temacie:
http://www.cmrev(...)kam.html
..::Hala Real Madrid::..

zollw Partyzant

11.07.2011 15:09    #9515     Sufler - Porady do gry - Real i Barca
teraz sprowadzam raczej piłkarzy spoza Hiszpanii bo wszędzie jest że nei chcą wzmacniać rywala ale muszę kogoś kupić z Hiszpańskiej ligi bo potem są problemy z zatwierdzeniem składu ;/
Szotgun możesz kogoś polecić?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
11.07.2011 15:03    #9516     Sufler - Porady do gry - Problem z gra fm 2011
To zainstaluj patcha 11.3, problem powinien zniknąć.

Żurek98 Partyzant

11.07.2011 10:41    #9517     Sufler - Porady do gry - Problem z gra fm 2011
Witam
Mam pewien problem z gra fm 2011. Gdy klikam na jakiekolwiek nazwisko (piłkarza, trenera, scouta itd) zamyka mi się gra. Wiecie może co, to może być i jak to naprawić?

Somebody Partyzant

Nie ma problemu :)
Zawodnik najlepiej perspektywiczny, cenowo w granicach do 700 tysięcy euro. Niestety dziady z zarządu niesamowicie skąpią i nie chcą się podzielić wpływami z biletów...
Ktoś kto będzie chciał u mnie grać, bo kilkukrotnie spotykałem się z brakiem chęci negocjowania kontraktu, mimo uzgodnienia kwoty z klubem. Zawodnik do pierwszej jedenastki, bo z Cabralem nie wiążę przyszłości.

Jeżeli znacie też jakiegoś defensywnego pomocnika o podobnych parametrach, nawet trochę starszego, to też nie pogardzę jakąś podpowiedzią ;)

Falcon Przodownik pracy

10.07.2011 17:17    #9519     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem na prace
Trochę dziwne. U mnie Serbowie praktycznie zawsze dostają za 1 razem pozwolenie. Zazwyczaj problem jest jak chce kupić graczy z Ameryki PŁD. A nie masz może klubu filialnego w Belgii? Na dwa lata go wypożyczysz, dostaje obywatelstwo i nie ma problemu.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

rockstarrr Partyzant

10.07.2011 15:56    #9520     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem na prace
Witam wszystkich.
Obecnie prowadzę zespół Newcastle United ,będzie już 5 sezon i mam pewien problem z zawodniekiem który zwie się Nenad Tomovic. Zakontraktowałem go 3 lata temu ,początkowo nie dostał pozwolenia na prace ,ale odwołałem sie i ostatecznie je dostał.Na początku roku zostałem poinformowany że w czerwcu wygasa mu kontrakt. I tutaj mam problem ,bo oferuję mu kontrakt on się zgadza ale nie dostaje pozwolenia na pracę i tak w kólko.Spróbowałem tak żeby odszedł z klubu i wtedy z powrotem go chciałem zakontraktować ,ale on wtedy już nie chce do mnie przejść .
Mam nadzieję ,że wszystko jest zrozumiałe .Z góry dzieki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution