Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tomasz_987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Znalazłem sposób na rozwiązanie tego problemu! Jeśli dopadł was ten komunikat oto co musicie zrobić:

- Otwórzcie Moje Dokumoenty/Sports Interactive/Football Manager 20xx/games
- Znajdzcie swój wadliwy save i zróbcie jego kopie w tym samym miejscu
- zmiencie nazwe kopi
- Enjoy Your Game!

AvBarca Partyzant

1. Chciałbym stworzyć nowego zawodnika dzieki edytorowi(załączonemu do gry) tylko nie wiem gdzie mam zapisać tego nowego gracza, czy te zmiany dołączyć do bazy danych 11.3 czy jako nowy plik .dbc /.xml??
2. Wynika trochę z pierwszego tworząc nowego zawodnika(siebie lub kogos innego,nieważne) mam problem z idelanym dopasowaniem CA np. 147 do atrybutów. Wiem,że każdy atrybut posiada tzw. mnozniki, bo CA to suma wszystkich atrybutów zawodnika.Moje pytanie jest takie czy ktos mógłby mi podać wszystkie mnozniki dla wszystkich atrybutów jeśli chodzi o piłkarzy?? Czy w ogóle są znane te mnożniki??
3.1 GB Ramu wystarcza na załadowanie w granicach 30000 piłkarzy czy tylko zgodnie z zaleceniami 20000??

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ze sterownikami jest problem. Bo szukając ich na nvidii ściągają się niby pasujący do 210, a potem wyskakuje brak zgodności. Nie wiem o co chodzi.
System operacyjny jest 64-bitowy.
Tzn. Fabrycznie były 3GB. 2GB 1 GB. Wcześniej miałem 32-bitowy a teraz 64-bitowy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Otóż. Do tej pory FM chodził mi bez zarzutu CD jak na lekarstwo, 3D śmigał bez problemu. Ale w końcu musiałem przegrać system, bo laptop strasznie zamulał. Zanim to zrobiłem przełożyłem z innego laptopa 2GB ramu, ujmując mojemu 1GB ramu i pozostawiłem 2GB ramu. Różnica polegała na tym, że zamiast 3GB ramu powinny być 4. Wykrywało tylko 2. Potem przegrałem system i dokonałem ponownej podmiany z tym, że zamiast 2GB włożyłem ten stary 1GB. Znów wykrywało 3. W międzyczasie zainstalowałem FM-a i wyskoczył mi błąd: Cannot run game:failed to set up graphics system. Wgrałem więc odpowiedni dodatek, tj. -> http://www.micro(...)CA4865A, a następnie odpaliłem grę i okazało się że grać mogę tylko w 2D. Karta graficzna to nVidia Geforce 210 512MB. Więc dołożyłem te ramy i znów wykrywało 3GB. Ale FM już nie chciał ruszyć i znów wyskakiwał ten sam błąd. Zainstalowałem więc pliki do Directx. Nic to nie dało. Odinstalowałem FM-a i zainstalowałem tradycyjnie i dalej to samo. Macie jakieś pomysły, jak to naprawić? Może jakiś Service Pack? Na laptopie mam win. 7. A resztę macie w aktach.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Stokrotka89 Partyzant

Witam eFeManiaków. Mam pytanie do kogoś, kto orientuje się w "specyfice" ligi brazylijskiej. Otóż gram sobie Fluminense i idzie mi nawet dobrze ( otwarcie i zamknięcie ligi rio de janeiro ukończyłem na 1 miejscu - o ile to ma znaczenie) tylko nie rozumiem w ogóle tej organizacji lig. Po co są te Otwarcia i Zamknięcia? A w maju Liga krajowa? i najważniejsze pytanie - jak to się stało, że po raz 4 !!! muszę grac z Flamengo w finale ligi stanowej, skoro 7 dni wczesniej pokonałem ich w półfinale tego "czegoś" ?!
I jeszcze ciekawostka- jak patrzę na "droę" Flamengo do tego finału, to okazuje się, że oni wygrali z "moim" Fluminense po karnych w półfinale.
Nie wiem czy ktoś oprócz mnie to zrozumie :-) Pytanie brzmi - kto ma problemy z głową - ja, czy FM?

jaruone Młody aktywista

19.07.2011 14:05    #9446     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z FM 2011
Kolego spróbuj tego sposobu:
http://www.cmrev(...)ror.html

wydaje mi się że kiedyś też tak miałem i mi ta porada pomogła.

hubertos77 Partyzant

19.07.2011 11:25    #9447     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z FM 2011
siemka. wiem , że podobne tematy już były , ale nikt nie chciał mi pomóc więc zakładam nowy.
wyskakuje mi przy uruchomieni meczu błąd not well formed(invalid token) at line 1 of floating info state changed.xml
i nie mam koncepcji jak go usunąc. próbowałem juz 5 razy reinstal gry. i usuwanie rożnych folderów i takie tam. najgorsze jest to ze jeszcze niedawno FM działał mi normalnie. pomoże ktoś?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
19.07.2011 09:02    #9448     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zainstalować FM :(
Sprawdź czy Twoja płytka działa poprawnie na innym komputerze i czy gra się tam zainstaluje. Jeśli tak, to jest jakiś problem z Twoim systemem, jeśli nie to rzeczywiście wina płytki.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

razor10 Partyzant

18.07.2011 23:33    #9449     Sufler - Porady do gry - problem ze strategia gry
witam jak w tytule mam pewien problem ze strategia gry moim juve poniewaz nie wiem czy mam grac na odgrywajacego czy rozgrywajacego. Chce zagrac taktyka 4-2-4 z 2 DMF i 2 skrzydlowych (dodam ze gram na najnowyszym uaktualnieniu) mysle ze w roli odgrywajacego dobrze by sie sprwdzil iaquinta a w roli rozgrywajacego pirlo i nie wiem jeszcze czy gdybym gral na odgrywajacego jest sens alby piro byl cofnietym rozgrywajcym. prosze o jakas podpowiedz z gory dzieki

filip166 Partyzant

18.07.2011 22:14    #9450     Sufler - Porady do gry - Problem ze savem
Witam, mam nastepujacy problem:
pewnego razu wlaczam fm 2008 klikam jak zwykle wczytaj ostatnia zapisana gre czy jakos tak i gra minimalizuje mi sie do pulpitu wyskakuje blad: nie wczytano zapisanej gry i nie moge jej w zaden sposob wczytac, reinstalacja nic nie dala... Da rade cos z tym zrobic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution