Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.07.2011 16:29    #9431     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
[quote=Jacko]Dużo łatwiej jest sprowadzić zawodnika na topie. Taki talent. Sprowadzając niuga 18-letniego z bardzo dobrymi atrybutami nie miałem problemu z pozwoleniem dla niego. Dostał je za pierwszym podejściem. A teraz chciałem wypożyczyć 23-letniego Nigeryjczyka do filii no i mimo, że już miał pozwolenie na pracę tym razem go nie dostał i to 4-krotnie. Ważna jest więc reputacja gracza, klubu, ligi. Obu klubów, obu lig. No i niekiedy także ilość występów w kadrze. Znacznie wyżej cenione są te w reprezentacji A.[/quote]
Czyli jednym słowem jest różnie :). Dzięki za pomoc. Można zamknąć.
PS: Jacko jakbyś mógł odpowiedzieć jeszcze na mój post w temacie: "Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę" to byłoby fajnie.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.07.2011 16:23    #9432     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Dużo łatwiej jest sprowadzić zawodnika na topie. Taki talent. Sprowadzając niuga 18-letniego z bardzo dobrymi atrybutami nie miałem problemu z pozwoleniem dla niego. Dostał je za pierwszym podejściem. A teraz chciałem wypożyczyć 23-letniego Nigeryjczyka do filii no i mimo, że już miał pozwolenie na pracę tym razem go nie dostał i to 4-krotnie. Ważna jest więc reputacja gracza, klubu, ligi. Obu klubów, obu lig. No i niekiedy także ilość występów w kadrze. Znacznie wyżej cenione są te w reprezentacji A.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

adrian2902 Partyzant

21.07.2011 15:11    #9433     Sufler - Porady do gry - problem z fm
Witam Mam fm 2007 z bazą danych 2010
kiedy kupiłem Messiego do Totenhamu, w czasie przerwy zimowej nie jest u mnie w składzie. Nie ma go na liście ani u mnie ani w Barcelonie. Ale gry wpisze w wyszukiwarke Messi wyskakuje on i pisze że jest w Totenhamie. Co zrobić żeby mógł grać w moim składzie.

P.S. Sprawdzałem składy rezerwowe i młodsze i nie ma. ;/

szfedo Przodownik pracy

21.07.2011 13:42    #9434     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż kluczowych zawodników
Sprzedajesz tylko wtedy jak musisz (np niezadowolony, nie chce przedłużyć kontraktu) lub jeśli masz zastępce równie dobrego, bądź perspektywicznego. Ja z reguły co sezon zmieniam skład o ile mam na kogo zamienić. Jeśli mam młodszego, niewiele słabszego, ale z potencjałem to bez wahania sprzedaje tego starszego mimo, że grał dobrze i wprowadzam młodzież. Dzięki temu nie mam nigdy problemów z emeryturami itd bo najstarsi zawodnicy w zespole mają maksymalnie 28 lat. Jedyny wyjątek jaki robię to zostawiam do końca zawodnika, którego darzę szacunkiem jak np Dzmitry Verkhovtsov ;D

leo21 Młody aktywista

21.07.2011 12:19    #9435     Sufler - Porady do gry - Problem z hasłem
Hej mam duży problem tak naprawdę jestem Lew77 tylko że gdy ok.roku temu zmienialiście wszystkim hasła (mi też ) zapominałem go zmienić i teraz nie mogę się zalogować na swoje pierwsze konto ... proszę żeby ktoś kto może mi pomóc się ze mną skontaktował za pomocą tego konta ...
PS.tej poczty którą tam podałem tez nie pamiętam ale mogę napisać ile miałem donosów itp
Pozdrawiam i licze na odpowiedź ;)

jerry1910 Partyzant

20.07.2011 17:56    #9436     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem
Chodzi o FM 11 .. Mianowicie dostałem propozycje kontraktu, klub proponuje m 197 tys tyg. ale niestety nie mogę zaakceptować tej oferty bo i na dole jest napisane to co zwykle zbyt wysokich propozycjach (* konieczna jest zmiana oferty ze względu na ograniczenia nałożone przez zarząd) ... dodam że zarobków nie mogę zmniejszyć tylko zwiększyć, klikając strzałkę przy plusie i minusie żeby sprawdzić jaki mam wybór dowiaduję się że ze 197 tys mogę zwiększyć zarobki do 490 tys lub więcej ... klikając 490 tys zarząd zgadza się na zaproponowanie takiej oferty prze ze mnie klubowi ale jej nie akceptuje bo jest za wysoka i zmienia ją z powrotem do 197 tys ale w tedy znów nie moge jej zaakceptować jak na początku ..

Macie jakieś pomysły ?

kicks Partyzant

O takie info jak oldgunz mi dał chodziło.

Tylko tez jest problem, gdyż we Włoszech nie istnieją rozgrywki rezerw tak jak w Angli. Czym to zastąpić ?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

20.07.2011 13:32    #9438     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
Witam.
Mam mały problem, a mianowicie, grając Fiorentiną wystawiłem Gilardino na sprzedaż, dostałem ofertę od Man Utd opiewającą na 17 mln € i ją przyjąłem. Ale Alex nie zaakceptował kontraktu (chyba pierwszy raz widzę, żeby gracz zespołu o reputacji Fiorentiny nie przyjął oferty Manchesteru). A że nie miałem innej oferty, to zaproponowałem go klubom za 17 mln- żeby nie być stratnym. Dostałem kilka ofert, ale wypożyczenia, w tym najlepszą przedstawił Manchester- z kwotą wykupu 17 mln €.
I tu rodzi się pytanie: czy jeśli wypożyczę teraz Gilardino do United i oni zdecydują się pod koniec sezonu go wykupić, to czy jest szansa że on zgodzi się na ten transfer? Bo nie opłaca mi się go wypożyczać, płacić mu 50% pensji, jeśli on za pół roku wróci i nie będę się mógł go pozbyć.
Darkness... for me is where I shine

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

czy masz wgrany najnowszy bios odpowiadający Twojej płycie głównej ? bo ja miałem podobny problem, z tym, że zamiast 2 gb widziało mi tylko 1gb. Lecz aktualizacja biosa rozwiązała problem. Poczytaj na stronie producenta jaki bios jest najnowszy
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Galu12 Partyzant

20.07.2011 11:23    #9440     Sufler - Porady do gry - Nie mogę odpalić
Witam, zainstalowałem dziś FM i nie jestem w stanie go włączyć wygląda to tak:
Klikam w ikonkę FM żeby włączyć a po chwili wyskakuje mi okienko.
"Wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Do wyboru tylko wyślij raport o błędach albo nie wysyłaj nic nie da się zrobić, może ktoś miał podobny problem i umiał sobie z nim poradzić jeśli tak proszę o podanie rozwiązania.

Z góry dziękuje i pozdrawiam Galu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution