Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pezot97 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2011 20:35    #9411     Sufler - Porady do gry - Pompey Dan Training Calculator
Mam z tym kalkulatorem problem. Gdy odznaczam trening bramkarski myszka zmienia sie w klepsydre i nic sie nie dzieje.
Denn du bisst, was du isst. R+

Jarna Partyzant

24.07.2011 20:25    #9412     Sufler - Porady do gry - Asystent i trening
Witam,

1.
Mam obecnie w moim sztabie szkoleniowym 2 asystentów - jednego bardzo dobrego i drugiego bardzo słabego.
Problem w tym, że zarząd nie pozwala na zerwanie kontraktu z tym słabszym, bowiem rekompensata byłaby zbyt wysoka.
Mógłbym z tym żyć, gdyby nie fakt, że ten słabszy jest kreowany na pierwszego asystenta, tzn. : raport o zespole jest jego, rozmowy z prasą są jego itp.

Jak zamienić ich rolami ? Żeby to ten lepszy był moim asystentem numer 1 , a ten drugi niech się tam tuła po klubie, aż mu się kontrakt skończy ;)

2.
Jeżeli macie w składzie zawodnika grającego na wielu pozycjach ( 3-4 ) to dajecie go do programu treningowego na pozycję na której gra najlepiej ( czyt. wedle raportu asystenta i wedle zielonego kółeczka świecącego się na ekranie taktyki ? ) ??

legolas czarny Partyzant

24.07.2011 20:06    #9413     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Jestem już w połowie sezonu i skuteczność dalej bardzo słaba. Taktykę mają moi zawodnicy opanowaną maksymalnie i na zmianę ćwiczą zgranie i poruszanie w ataku. Zmiana taktyki też się nie sprawdza, bo problemem nie jest dochodzenie do sytuacji strzeleckich, ale ich wykańczanie.

leo21 Młody aktywista

24.07.2011 17:00    #9414     Sufler - Porady do gry - FM 08
aha zapomniałem ... czy jest problem ze sprzedażą zawodników tzn.ze wystawiamy na sprzedaż i nie ma chętnych czy tak jak np.w FM 10 że prawie zawsze przy wystawieniu na l.transferową znajdzie się klub który kupi tego grajka ?

sosnax1 Partyzant

Za nic swiecie nie moge do tego dojść jak to zrobić zainstalowałem nowego patcha również wersje i nic nie mam możliwości zmiany wersji w grze nawet jak zaczne nowa grę o co chodzi składów nie moge z aktualizwoac od lutego czyli od kad mam fm 2011. chodzi mi ok koputer mac book
pomocy

jaruone Młody aktywista

24.07.2011 14:17    #9416     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Czasem tak bywa. Na jakim grasz patchu ?? 11.3 ??
Ustaw swoim piłkarzom w przygotowaniu do meczu zgrywanie potem poruszanie w ataku - może mają problem z tym że nie poznali dobrze taktyki w sensie są nie zgrani.
Spróbuj przejść na grę dwoma napastnikami np. Kyler v. 11 zamieszczoną w dziale taktycznym. Trzeba poczekać aż piłkarze się odblokują - jesli to sparingi ( a tak mi się wydaje) to za jakiś czas powinno być lepiej, musi wszystko zarybić

lolinho Partyzant

23.07.2011 23:25    #9417     Sufler - Porady do gry - Problem z ligą Luksemburga
Mam taki problem: ściągnąłem sobie grywalną ligę Luksemburga http://www.cmrev(...)ues.html

Niestety nie moge jej wybrac, obok pisze ze maksymalna liczba druzyn to 14 a zgloszonych jest 15. co robić?

załączam screena

jaruone Młody aktywista

23.07.2011 22:15    #9418     Sufler - Porady do gry - kadra niemiec a save na 2 PC
Odinstaluj grę na tym drugim kompie, zainstaluj od nowa, przerzuć jeszcze raz fejki i odpal sava. Miałem nieco podobny problem (tyle że gra tyczyła się jednego kompa) i reinstal pomógł.

Amikowiec Młody aktywista

23.07.2011 19:33    #9419     Sufler - Porady do gry - FM nie czyta kitspack'a
O też mam podobny problem. Pobrałem kitsy reprezentacji narodowych z cmrev do fm 11 (gram fm 11) i część kitsów jak np. polska działa, a hiszpania i anglia przykładowo nie działają. W configach wszystko jest ok ;/

Jose Mourinho Partyzant

23.07.2011 18:12    #9420     Sufler - Porady do gry - problem z fm
To raczej coś z filtrami bo Messi powinien mieć też obywatelstwo hiszpańskie i nie powinno być problemu. Nie wiem jak to było w FM 07, czy już je miał, ale jeśli nie wyświetliło ci się nic o problemie z pozwoleniem na pracę to tylko filtr.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution