Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

yebaku Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie, jak każdy kibic w Polsce chciałbym poprowadzić swoja drużynę do sukcesów najpierw w rodzimej lidze a następnie w Europie.
Jednak już od samego początku napotkałem problemy, moja ukochana drużyna w FM2013 jest w 3 lidze, ściągnąłem sobie z tej strony rozszerzenie do ligi polskiej Ligi CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0, niestety przy odpaleniu gry próbie włączenia rozszerzonej ligi polskiej pojawia się błąd: looged to channel: warnings-and-errors.Polska III liga, wszystkie kluby w tych rozgrywkach muszą być przypisane do ligi macierzystej lub podporządkowanych lecz nie do obydwu jednocześnie.
Natomiast przy fladze polskiej jest wykrzyknik z odnośnikiem : 3liga, rozgrywki wymagają co najmniej 30 zespołów, znaleziono tylko 5
Ten sam error wyskakuje mi po ściągnięciu podobnego rozszerzenia Ligi CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.1

Ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Pewnie robię coś źle , tylko co?:)

Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam

ramos.a Partyzant

Witam. Ostatnio pojawił się u mnie taki problem. Gram w FM 2013 na patch'u 13.3.3 drużyną Olympique Lyon. Od 2 sezonów mam problem z niedostępnymi piłkarzami i zdarza się to tylko w Coupe de la Ligue (czyt. Puchar ligi francuskiej). W ćwierćfinale za każdym razem moi kluczowi zawodnicy oraz nawet piłkarze drugiego wyboru są w podróży powrotnej z reprezentacji. Dla przykładu - 19.11.2014 mam mecz w ćwiećfinale z Rennais i praktycznie muszę wystawić samych młokosów, ponieważ prawie przy każdym moim piłkarzu widnieje ikonka "REP - planowany powrót 20.11.14". Nie wiem czy jest to rodzaj jakiegoś bugu? Czy ktoś miał podobny problem? Bardzo mnie to irytuje. W pierwszym i drugim sezonie jakoś jeszcze dało się to przełknąć, ponieważ większa część piłkarzy nie była powoływana do reprezentacji (jeszcze nie te progi). Natomiast teraz, gdy moi zawodnicy grają zdecydowanie lepiej wiadomym jest, że dostaną powołanie, ale akurat w takim momencie? Chyba lekka przesada.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

zolahc Młody aktywista

08.10.2013 19:26    #4373     Sufler - Porady do gry - crash dumps FM12
tez mialem taki problem, nie znalazlem rozwiazania :/

Milion38 Partyzant

08.10.2013 15:56    #4374     Sufler - Porady do gry - crash dumps FM12
Mam problem z Fm 12. Mam zapisanego sejva na dacie 02.12.2015r. Jak go wczytuje wszystko jest normalnie, moge grac do kiedy chce. Problem pojawia się przy zapisie. Gdy zapisze gre po 01.01.2016r. pojawia sie crash dump przy jego wczytywaniu. Od razu powiem ze wzialem urlop i odszedlem z klubu i zostawilem gre wlaczona na cala noc, rano patrze jest sierpien 2022. Wiec zapisalem na innym sejvie i za cholere nie moge odczytac(znowu crash dump). Prosze o pomoc

PatrykGdynia01 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
08.10.2013 13:38    #4375     Sufler - Problemy techniczne - Problem z odpaleniem!
Witam wszystkich graczy :) Mam problem z gierka, sciagnalem fm13 z neta, zainstalowalem i bylo dobrze. Poprzez deamona. No i przez przypadek odinstalowalem ;/ Problem twki w tym ze przed odinstalowaniem gierka chodzila, instalacja przebiegla znowu ok, odpalam ikonke na pulpicie, w ogole nie dziala,wchodze w deamona odpalam a tam wyskakuje mi : nieznaleziono helper.dll. Sterowniki mam aktualne, program directx tez, wiec w czym jest problem? Mial ktos podobnie? Z gory dzieki za pomoc! Pozdro

adik141 Partyzant

05.10.2013 23:56    #4376     Sufler - Porady do gry - Płace - problem
Mam problem odnośnie wysokości kontraktów. Gram sobie Arką Gdynia i nagle w trakcie sezonu kontrakty wszystkich piłkarzy wzrastają o 10%. Proporcjonalnie do tego wzrósł mi całkowity budżet płac. Myślałem że to może jakieś działanie zarządu ale brak wiadomości. Miałem tak również grając Pelikanem Łowicz. Jest to jakiś błąd, ktoś też tak ma?

krausinho Partyzant

05.10.2013 20:54    #4377     Sufler - Porady do gry - Strzały z dystansu
Witam.

Mam mały, aczkolwiek bardzo denerwujący problem. Otóż moja drużyna ma niesamowita ilość strzałów z dystansu, gdzie zamiast spokojnie rozegrać piłkę z partnerem to piłkarze ładują na bramkę przeciwnika i chybiają z kilometr. Czy jest to błąd gry czy może jest możliwość zmiany gdzieś w taktyce zespołu? Szukałem dość chwilkę lecz nie mogłem nigdzie znaleźć. Ktoś pomoże?

Drugie pytanie to jakiego polecacie napastnika do FC Liverpool? Gram sezon 2014-2015 jedynym naturalnym napastnikiem jest Lewandowski, reszta to OP/N, kogoś polecicie?

stefan1984 Młody aktywista

05.10.2013 09:31    #4378     Sufler - Porady do gry - Awanse
Nikt na forum nie używa amatorskich dodatków, a że trzeba połączyć dwa pliki, każdemu wydawało się oczywiste =) Poza tym masz przynajmniej satysfakcję, że do czegoś doszedłeś sam. O rozwiązanie problemu mi chodziło =)

lancos3-11 Partyzant

04.10.2013 16:44    #4379     Football Manager - Ogólna dyskusja - BRAK ANGAŻU
[quote="cprzemol"]Witam wszystkich,

otwórz zaobserwowałem pewien problem lub błąd w FM 12,
Chodzi o to iż rozpocząłem grę Arka Gdynia w 2 lidze,
1 sezon - Awans do Ekstraklasy, Puchar Polski
2 sezon - Zdobyłem Puchar Uefa, 4 korona
3 sezon - Zdobyłem Champions League, Super puchar europy, 4 korone, równocześnie angaż do reprezentacji Polski
Klub znacznie zyskał na renomie, rozbudowałem szkołę juniorów, zaplecze treningowe, po 3 sezonach klub zdecydował wybudować nowy stadion na 31.000 widzów a na koncie było 80.000.000 Euro
po zakończeniu 3 sezonu nie zdecydowałem się na proponowany przez klub przedłużenie kontaktu.

Media za każdym razem sugerowały iż jestem pewniakiem do objęcia posady w czołowych klubach (kiedy były do wzięcia)
Lecz żaden czołowy klub nie zdecydował się na zatrudnienie, pomimo pozytywnych komentarzy z mojej strony o chęci podjęcia pracy
Przez 2 sezony prowadziłem reprezentację, docierając do pucharu EURO po drodze zmieniali się managerowie w czołowych klubach, za każdym razem media trąbiły że jestem pewniakiem do objęcia ale nic z tego, podania były wyśmiewane "nie upadliśmy tak nisko aby zatrudniać KOWALSKIEGO"
Wpływały owszem oferty jedynie od klubów z dołu tabeli, zagrożonych spadkiem.
Jest to dla mnie co najmniej dziwne.
Proszę was Przyjaciele o komentarz, czy ewentualnie spotkaliście się z czymś podobnym ?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie[/quote]
W PL masz dobrą reputację, ale nasza liga ma słabą, przez co na zachodzie nie jesteś doceniany Spoko

bubcio Partyzant

04.10.2013 16:03    #4380     Sufler - Porady do gry - Awanse
Problem rozwiązałem sam bez pomocy forum na które liczyłem!!!

Dla tych co mają podobny problem mam rozwiązanie mianowicie w edytorze trzeba połączyć dane edytora i zapisać w nowej formie!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution